sepesille4
profili

  • göbek eritme teknikleri

    büyük porsiyonlar yiyerek karnınızı şişirmeyin. küçük porsiyonlar yerseniz mideyi esnetmez hatta büzüşerek küçülmesine vesile olursunuz. böylelikle daha az yiyerek doygunluk sağlar genel anlamda da kilo vermeye yardımcı olursunuz. ama doymuyorum derseniz haklısınız fakat bu sonsuza kadar sürmeyecek, dedik ya mide toparladıkça alışacak doymaya başlayacaksınız. çok sürmez 3 hafta böyle devam. bu arada yavaş yiyip çok çiğnemeye de alışın bu da çok hayati bir mevzudur.
    yemeklerin hemen üstüne bol bol su içiyorsunuz bunu da yapmayın çünkü mide asidini sulandırarak hazmı zorlaştırmakla kalmıyorsunuz aynı zamanda yine mideyi balon gibi şişirerek esnetmiş oluyorsunuz. iki saat geçsin sonra iç ölmezsiniz.

  • ali koç'un sadece 2450 tl'lik telefon kullanması

    pahalı telefon fakirler içindir zaten. donmadan komik vidyo izleyip takılmadan oyun oynarlar. insanların en ucuz eğlencesi budur.
    ali koç neyapsın lan pahalı telefonu. senin izleyip iç geçirdiğin şeyleri adamın yaşayası gelmiyordur artık.
    zaten çocukluk hayalini de gerçekleştirdi artık.
    bundan ötesi buzlu badem.

  • et alamıyorsanız kemik alın

    kemikten kastı üzerinde azda olsa et olan kemiktir ki çok faydalı çorbalar yapabilirsiniz bu kemikle. sonra kemiğin ilik mevzusu var yine çok faydalı. karatay olaya tamamen sağlık açısından bakmıştır. yok köpek dedi yok şöyle böyle inanmayınız efendim.

    edit: omurilik kemik iliği olarak değiştirildi. faydalı olan normal kemik iliği imiş

  • göbek eritmek için mekik çekmek

    bölgesel yağ yakma yok diyorsunuz ama bölgesel yağlanma oluyor ama. bu top yutmuş solucan gibi dolaşan tipler neyin nesi ozaman?
    niye yağlar her bölgeden eşit eriyorken kilo almaya gelince hepsi miting alanına toplanır gibi göbek bölgesine toplanmaktadır? amaçları nedir? neyapmaya çalışmaktadırlar?