badger346
profili

  • klozetten çıkıp penis ısıran yılan

    (bkz: iki kobranin kavgası kanlı bitti)

  • çaylak onay listesi

    bu başlığı ne zaman görsem içim acıyor caylaklara.

    _entrylerini kimse görmüyor, renkleri solgun ve profilde caylak yazar. acınası...

    bir caylak entrysi gördüm şöyle başlıyor cümleye "arkadaşlar açık konuşmak gerekirse"

    beni bi gülme tuttu. ablam dedi ya bi sus kafamı şişirme. ama nasi gülüyorum var ya... ulan sen açık konuşsan nolur? hahahahahahah. lan senin entryni kim okur? üstelik paragraflar döşemis. nasi acidim var ya. ama güldüm de.

    hahahahhahabahahgag açık konuşmak gerekirse diyor sonra da diyor "bana sorarsaniz eğer" hahahahhaha. lan sus, sus, sus. sana ne sorcaz caylak parçası.

    insan az utanır, sıkılır ama yok ya. utanmadan entry giriyor. ya olm çaylaksin caylak, caylak parçasısin. seni okumuyoruz, sen yoksun yok.
    geçen bir tane caylak mesaj atmis "sevgilimin isminin başlığına kerem seni seviyor yazar misin" şeklinde. dedim "sen niye yazmıyorsun?". bana dedi "yazıyorum ama sadece ben görüyorum, kimse görmüyor ki"

    hahahahahhahh bi gülme tuttu. dedim ulan caylak parçası defol git gözüm görmesin hahahahahahah kimse görmüyor ki diyo ya

  • insan ırkının çöküşünü başlatacak olay

    hidrojen bombası. patladığı an abd, rusya, çin, iran, ırak, bulgaristan yok olacak. türkiye ise etkilenmeyecek çünkü rte sayesinde manevi titanyum zırha sahibiz

  • pkk'yı bitirme yöntemi

    fetö ile yapılan mücadele nasıl canla başla ise,nasıl fetöyle bağlantısı az olsa bile işinden atıyorsan aynı şeyi pkk 'ya karşı yaparsan biter.

  • kemal kılıçdaroğlu'ndan genel başkanlığı istedim

    kılıçdaroğlu ise "sen kimsin de 9 seçim kaybetmiş birine bunu diyorsun" diyerek "haklı" serzenişini dile getirdi.

  • kadınlarla özdeşleşen araba modelleri

    (bkz: jeep)
    (bkz: türban)