tamam seyapmayin2
profili

  • ali koç

    adam fenerbahçe başkanlığıyla birlikte geçim sıkıntısı neymiş öğrenmiş oldu. günü geçmiş borçlar, ödenemeyen faturalar... kombiyi kıs, ekmeği azalt, volkan’ı doğaya sal, ışıkları da lüzumsuzsa söndür. bu sayede belki ay sonu gelir.

  • beşiktaş

    beşiktaşlılar sözüm size. ben bir trabzonsporluyum. bugün sizin ana sütü gibi tertemiz hükmen galibiyetinizi çaldılar ve bunu haksız olduklarını bile bile, gözlerinizin içine bakarak yaptılar. şu an öfkelisiniz, yumruklarınızı sıkıyorsunuz ama elinizden birşey gelmiyor. karşı taraf çok güçlü. hem suçlu hem güçlü

    görünüşte bu basit bir kupa maçı, maç kaldığı yerden oynanacak. birkaç hafta sonra da unutulacak. hayatınıza devam edeceksiniz.

    bizim koca bir mayıs sevincimizi çaldılar. bunu gözlerimizin içine baka baka, göstere göstere yaptılar. korkmadılar, utanmadılar...

    bu topraklar içinde dokunulmaz olduklarını biliyorlardı. meclisteki büyük partilerin tamamı gerçeği bile bile onlardan yana oldu. sesimizi duyurmaya çalıştık, her platforma yazdık, her fırsatta söyledik. sesimizi duyuramadık. yetmedi çığlığımız. üstüne dalga geçildik. caps’lere konu olduk, karikatürlere çizildik, alay konusu olduk.

    her ne kadar tam olarak birbirini karşılamasa da biraz olsun empati kurabilmişsinizdir umarım. bir şehir takımının nasıl kokuşmuş bir yapı ile, nasıl çirkef, nasıl boğazına kadar boka batmış bir yapı ile mücadelesine dair empati kurun şimdi.

    yarın bir gün buna benzer bir vaka galatasaray’ın başına geldiğinde o başlıkta olacağım. riyakarlığınızı, kibrinizi, yüzünüze vurabilmek için.