chose the lust of the earth below2
profili

  • ben memurum ekonomik kriz bana dokunmaz

    2019-2020’de büyük ekonomik buhranı bahane edip ne zamandır akıllarındaki 657 kaldırma planı hayata geçirilince, öyle konuşan memurları görürüm ben...

  • recep tayyip erdoğan iktidarda kalmalı

    haklı bulduğum tespittir.
    iktidar değişse de değişmese de bu yazdan sonra özellikle de 2019’dan sonra senelerce içinden çıkamayacağımız bir ekonomik ve sosyal buhrana gireceğiz.
    iktidar değişirse bu çöküş yeni gelene ihale edilecek biz gittik ülkeyi ne hale getirdiler diyecekler, bir sonraki seçimde çok daha güçlü gelecekler iktidara, belki de sünni sağ tüm oyları alarak %70 ile iktidara gelecekler.
    batmayı hakettik sen de ben de o da
    bu batış öyle böyle olmayacak küresel kriz gelirken bizi de götürecek, herşeyimizi kaybedeceğiz.
    tam da bundan dolayı çökerken bunun müsebbibleri başımızda olmalı ki suç başkasına ihale edilmesin.
    milyonlar yiyecek makarna dahi bulamayınca, kiralarını ödeyemeyince, esnaf siftahsız dükkanını kapatınca anlayacak (gerçi yine de anlayacağını zannetmem)
    bir de şu var, yeni birileri gelirse ülke ufaktan da olsa toparlacak. ben bunu da istemiyorum en kötüsünü hak ettik, batmayı sonuna kadar hak ettik. ben önlemimi aldım, bugünleri gördüm borcumu bitirdim, aşırı tüketim yapmıyorum, sadece gereği kadar tüketiyorum, az buçuk yaptığım birikimi döviz altın yapıp sistemden çıkardım el koyamazlar, işim garanti, gelirim iyi. sen düşün değerli egonomi çoh eyici kardeş, aç kalmayı hak ettin, dükkanını kaybetmeyi hakettin doblolu esnaf kardeş...