bombasticmavi8
profili

  • 23 haziran 2021 slovakya ispanya maçı

    pedri ile gole yaklaşıyor barcelonaaaaa. ilahi trt spikerleri. kapağı atmışsınız hayırlı maaşlar amk.

  • avukatların mücadelesinin sözlükte umursanmaması

    buradaki sözlükçülerin çoğunun ülke dinamiklerinden haberinin olmamasındandır. bu gerizekalılar bilmiyorlar ki hiçbir ülke hukuk olmadan bilim yapamaz. önce senin ülkende hukuk olacak, özgür düşünce değer kazanacak, yasaların insanların önünü açacak onlara kolaylık ve güven sağlayacak ki sende bu güvenle üretim yapabilesin. bunları anlayabilecek kafa burda bulunmaz. hala avukatlar insanların kötü gününde para kazanıyor, cezaları iki kat arttırsan suçlar düşer kafasında insanlar var. kahroluyorum bu arkadaşları görünce ama yine bir yerlerde insanalrın haklarını savunduğunu görmek umutlarımı taze tutmamı sağlıyor. tekrar hatırlatmak isterim ki insanlık var oldukça hukuk ve adalet ihtiyacı bitmeyecek, ilk zamandan kendi yok oluşumuza kadar böyle devam edecek.

  • fenerbahçe

    kümede kalır tartışmalarını garip bulduğum takımdır. bu takım kümede kalacak arkadaşlar. sene sonunda hesaplaşırız.

  • tff'nin 2018-2019 sezonu fikstür rezaleti

    bilindiği üzere uefa, lig fikstürleri çekilmeden önce federasyonlara avrupa maçı, milli ara takvimlerini gönderir. federasyonlar da buna göre fikstür düzenlemesi yaparlar. burada inanılması güç bir durum ortaya çıkıyor. galatasaray ucl maçlarından önceki tüm lig maçlarını kendi evinde oynuyor. bunun öyle tesadüf deyip geçilemeyecek bir konu olduğunu;
    2013-2014: 6 maçta kendi evinde
    2014-2015: 6 maçta kendi evinde
    2015-2016: 6 maçta kendi evinde oynamasından anlıyoruz. yani galatasaray ucl maçlarından önceki 24 maçın tamamını kendi evinde oynuyor. gs, kendi evinde oynadıktan sonra rahat dinlenme fırsatı bularak ucl maçlarına çıkıyor. 2012- 2013 sezonda ise gs ucl maçlarının ardından hiçbir derbiye çıkmamış. beşiktaş ve fenerbahçe de ise durum tamamen farklı. fenerbahçe'nin bu sezon oynayacagı avrupa maçlarının öncesinde ve sonrasında bjk, gs, ts, başakşehir maçları var. bunun tesadüf olduğuna inanalım mı?
    kaynak ve flood sahibi, o maçlar: 1, 2, 3, 4
    edit: özelden 30'u aşkın küfür içerikli mesaj aldım. içinde fikrini belirtenlerin sayısı bir elin parmağını geçmez. girdide herhangi bir hakaret veya itham yok. buna rağmen saldırıyı anlamış değilim. konu üzerine fikir belirtip tartışmaya açmak isterken kalitesizlik örneği gösterip tinerci, ağlak, kuşlar demek suçluluk belirtisidir. bilgiye aç olalım, küfre değil. yoksa hepimiz küfürbazız.
    edit 2: başlığı ben açmıştım. diğer yazardan haberim yoktu. modlar tarafından o entry öne alınmış. anlamış değilim.

  • kalbi kırılmış bir erkeğin söyleyeceği ilk söz

    birazdan buralar şair ruhlu kardeşlerimin güzellemeleriyle dolacak. bolca rakı, müslüm edebiyatına maruz kalınacak sözlerdir.

  • yeni tanışılan kızın buz gibi soğutan huyları

    (bkz: akp'li olmak)

  • muharrem ince fatiha okuyamaz

    cumhurun basi, reisimiz, ortadogu'nun lideri'nin adana mitingindeki beyanidir.muharrem ince'nin sehitlerin arkasindan bir fatiha bile okuyamadigini hatta okuyamayacagini dile getirdi.pensilvanya 'dan girdi,omer halisdemir'den cikti.pes yahu pes!sen ne sifatla bir kisinin duasina dil uzatirsin.dini somure somure dinden soguttunuz insanlari.

    edit:o lüzumsuz sözler

  • 30 yaş kadınına kendisinden küçük erkek ilgisi

    hele alfa amcamiza bak.30 yas altindaki erkekleri oglan diye nitelemis.aklinca en iyi seksi ben yaparim,para bende,alfayim demek istiyor. vallahi bu ozguven butun amcalara lazim.
    edit:her bosanip gelen buraya entry sicmasin amk.kelin ilaci olsa kendine yarardi.
    alfa amcamiz ne diyorsun yahu?alfa,beta,gama ne yapiyon amk hahahha.siz o yasa nasil geldiniz bu kafayla sasirmamak elde degil.gelmis alfa da alfa diye bir sey duymus ayrinti da veriyor.senin o alfalik dedigin olay dogustan gelir.15 yasindaki veletken bile cocugun ne bok olacagi anlasilir zaten.sen gelmissin 30 kusur yasina hala alfa,beta,gama isinlariyla ugrasiyorsun.daha onemli isin yok mu yahu.sen burda istedigin kadar alfalik ozelligi sirala kadin zaten senin ne bok oldugunu durusundan anlar amk.niye bu kadar kastin ki simdi?