sah ceken ayyas4
profili

  • gençlere 10 gb internet bedava

    ne 10 cigabayt ne 10 megabayt vermeli, teknolojiden anlayan binali başganımız yeni bir miktar bulmalı ve buna da 10 binabayt denmelidir.

  • türk doktorların cahil ve kokan halkla uğraşması

    konudan çok da bağımsız olmamakla birlikte bir anı anlatacağım.bilen bilir 1. ve 2. sınıf tıp öğrencileri mesleğe yeni adım atmış olmanın verdiği hevesle semtlerde etkinlikler düzenlerler.mesela bahçelievler'de sokakta bir stand kurup yaşlı teyzelerin tansiyonunu ölçer şekerine falan bakarlar.

    bizim arkadaşlar da böyle bir etkinlik düzenliyorlar ve kimileri kadıköyde yapalım abi keyfimize bakarız dese de gençler idealist olduklarından çoğu halkın daha çok ihtiyacı olan bir yerde yapmak istiyor ve ekip bağcılar'a karar veriyor.

    sonra ne mi oluyor? bedava tansiyon ölçüyorlar diye birbirine haber veren ve yığılan teyzeler.hadi buna eyvallah zaten çocuklar keyif alıyor insanlarla ilgilenmekten.ama sonra etraftan laf atan barzolar tıp okuyan oraya gönüllü bişeyler katmak için gelen gencecik kızlara laf atmaya başlıyorlar.ve teyzelerden birkaç tanesi de zorla tansiyon aletlerini ve getirdikleri tartıyı çalıyor.hani çaktırmadan değil çekiştire çekiştire gasp ediyor aslında.sen o malzemeyi gönüllü olarak herkes faydalansın diye götürmüşsün adamlar seni gasp ediyor ve birbirlerinin faydalanmasını engelliyor.

    bu olaydan sonra bir daha böyle bir işe girmediler.o gün orada yaşananlar ülkesinin halkına hizmet sunmak isteyen bir avuç hekimin gönlünü kırmıştı işte.

    ınanın her alanda ülkesine hizmet etmek isteyen ve halkına severek hizmet sunabilecek bir sürü idealist insan var bu ülkede.ama çoğu bizzat hizmet etmek istediği toplum tarafından yıpratılıyor ve yolun başında kalpleri kırılıyor bir daha da tövbe diyorlar ve horlanmaktan haz alan bu topluma onlar da tepeden bakmaya başlıyorlar.

  • trump'ın ingiltere kraliçesini takmaması

    götü boklu ihtiyarın teki sırf şans eseri bilmemne dölünün evladı diye kraliçe ünvanı alıyor, bir de kurallar var bak bak eğilecen de önünde yürümeyecen de...bu doğuştan gelen beleş ünvanların hepsinin amınakoyayım.sırf zamanında toprak sahibi bir adam diğer toprak sahiplerinde üstünlük kurdu ve sen de onun sikinden çıkan spermin teeeeee 85. kuşaktan torunusun diye bir de millet sana saygı duyacak he.siktir git ihtiyar..

    benim memleketimin sik kadar emekli maaşıyla hayat çevirmeye çalışan ihtiyarları saygıyı 1000 kat daha fazla hak etmektedirler.

  • düzgün erkeklerin hepsinin kapılmış olması

    23 yaşına kadar piçlere dibini dövdüren ortam kızlarına dert olmuş olay.siz o düzgün elemanlar gecede 5 mekan değiştirip götü dağıtmak yerine ders çalışıyor evinde arkadaşlarıyla çay içiyor diye sümüğünüzü atmadınız.onun yerine özel üniversitede baba parası yiyip gelecek kaygısı olmayan berkecanın kucağında zıpladınız.ama berkecan naptı?hoplattı hoplattı götünüze yol verdi.işte o evde çay içen elemanlar da başarılı olup iyi işler elde ettiler.ve sizin yarattığınız gönül kırıklıklarıyla karşılarına çıkan normal kızları tanrıça bellediler.o tren geçti kızlar.tabi ki hepsi kapıldı düzgün adamların.siz 2 3 yıl göt baş dağıtırken kapıldı hepsi.daha çok ağlayın aqodumun ortamcıları sizi.