foxkids16
profili

  • dişini sıkarak sabreden türk milleti

    üst edit: fav vs umrumuzda değil arkadaşlar, başlığa entry girin. başlığa destek vermenizden başka bir şey istemiyoruz dostlar.

    edit 2: aşağıda "hehehe böyle mi destek olacaksınız eğeğeğe türk milleti uyuyor ağağağ" diye anıranlara aldırmayın. ekşi sözlük'te bir içeriği gündemde tutmak nedir bilmeyen 100 entryli yazarlar böyle şeyler söyler, normaldir.
    tepki vermek nedir bilmez bu satılmışlar çünkü.

    haftalar, aylar ve hatta yıllardır daralan bir eşiğe doğru giden, sırf sabrından ve hoşgörüsünden, devletinin temellerinin zarar görmesinden imtina ettiği için bekleyen, ancak artık ikinci sınıf vatandaş muamelesi görerek barajını aşmak üzere olan kadim ve güçlü millettir.

    türk milleti, bu topraklara geçmişiyle kazınmış, ortak bir vatanı olan türkiye cumhuriyeti vatandaşları demektir. bugün ise bu milletin sabrı sınanmaktadır. ne idüğü belirsiz 10 + milyon it kopukla, sokakları güvensiz, ailesindeki kadın-erkek fark etmeksizin sevdiği her insan tehlikenin eşiğinde, sakin kalabilme şansı ise elinden alınmış bir hale getirilmiştir bu millet.

    türk milleti şu an sabrını yitirmek üzeredir. dalga geçer gibi açıklama yapan siyasiler, her gün utanmasalar "türkiye'den çıkın o zaman" demeye yüz bulabilecek rezillik ve adilikteki siyasi hainleriyle, bu millet dişini sıkmaktadır. sen, ben, o, her birimiz dişimizi sıkıyoruz. bu milletin elinden önce parası ve varlığı, sonra geleceği ve hayalleri, sonra mutluluğu ve şimdi de sığındığı son şey olan hoşgörüsü ve sabrı alınmıştır. türk milletiyle alenen dalga geçilmektedir. türkiye artık gizli değil, aleni bir işgal altındadır.

    daha şu 1 haftanın gündemi ansiklopedi kadar sorun yaratıyor :

    (bkz: antalya'ya cihat için silah getiren pakistanlı)
    (bkz: afgan sığınmacının yurt dışına kaçırdığı küçük kız)
    (bkz: ülkemde mülteci istemiyorum)
    (bkz: sinan ogan'ın paylaştığı dehşet görüntü)
    (bkz: sessiz istila)
    (bkz: 3 mayıs 2022 hande karacasu'nun gözaltına alınması)
    (bkz: türkiye'de hilafet kuruluyor mücahitleri bekliyor)
    (bkz: isveçli çocuğu döven mülteciler)
    (bkz: suriyeli 1 milyon kişiye ev yapacağız)
    (bkz: 13 yaşındaki türk kızıyla evlenen pakistanlı)
    (bkz: gülhane parkı'nda kadının fotosunu çeken sapıklar)
    (bkz: genç kadının mülteci isyanı)
    (bkz: gizli video çekerken yakalanan suriyeli)

    kendinize gelin !

    bazıları "hangi türk milleti? türk milleti sessizdir" vs yazmışlar. biz fırsatçı ya da biatçı insanlardan söz etmiyoruz. biz bu toprakların sahibi olan ve laik türkiye cumhuriyetine bağlı türkiye vatandaşlarından bahsediyoruz. gidip darbe gecesi 500 lira isteyen taksici örneği vermek nedir gözünüzü seveyim ya.

    ağızlarından salya saçarak "ırkçı" iftirasını atan soysuzlar, bu sözleri sahte hesaplarla yazdıktan sonra kayıplara karışıp kıs kıs gülmektedirler. foncu medya üyeleri "onlar kardeş" yalanı atmaktadırlar. türk milletinin kardeşi, onun bütünlüğü ve varlığına göz dikmeyendir. türk milletinin kardeşi, saygı-birlik nedir bilendir. atatürk çizgisinde vatanını koruyandır. tekrar söylüyorum, koca bir millet canı burnunda dişini sıkmaktadır. fazla sıkılan kemer, deriyi keser. bu sosyolojik bir olgudur. türk milleti semer vurulacak hayvan değildir, türk milleti sabrı yüzünden yanlış anlaşılmakta olan bir millettir. hiçbir şey kalıcı değildir, bugün söylenen sözler, bugün alay eder gibi yapılan açıklamaların hepsi hatırlanacaktır.

    çocuklar ve sonraki kuşaklar bugünleri göreceklerdir. onların bugünleri görebilmeleri de işte şu an tanık olunan planlı işgale çıkaracakları sese bağlıdır. yürekleri yanan, hayalleri ve umutlarını yitirmek üzere olan dev bir genç kuşağın çığlığından öte bir sel taşkını yoktur. bu kuşağın muhtaç olduğu kudret de damarlarında dolaşmaktadır. öz damarlarında.

    kendinize gelin

  • 2022 ramazan ilk dayak piyangosu

    o işler bitti artık. hiç öyle piyango geyiklerine girmeyin. milletin canı burnunda, herkes barut gibi. şu devirde din ayağına başkasının yeme içmesine karışabilecek bir babayiğit varsa her şeyi göze almış demektir.

  • aktroll ağının işleyişi

    girizgah editi: dostlar gerçekten sokayım fav'ına umrumda değil fav mav.
    entry girin. illa destek olmak istiyorsanız nickaltima "aktrol avcısı" yazmanız yeterli. övgü falan istemiyorum gerçekten.

    evet işte yine bir başlık sansürüne hoş geldiniz. sıçtığımın yerinde şeyma subaşının kıçı dışında bir başlık görülmesi istenmiyor sanırım. ricam şudur, entry girip bu başlığı yükseltin arkadaşlar. vazgeçmiyorum ulan, pes etmiyorum. var mı diyeceğiniz? siz bir iseniz ben ikiyim. siz üç iseniz ben beşim.

    şuradaki videoda ali mahir başarır tarafından açıklanmıştır.

    beni bilen iyi bilir, yıllardır bu sözlük'ün önde gelen aktrol avcılarındanım. pek çoğunu da s... ettik buradan ancak akın akın satıldığı için hesaplar, yetişemiyoruz. izleyin görün, zamanında malum partinin medya merkezinden parayla çalıştırıldılar bunlar.

    alın bu da size anadolu ajans'ın haberinde yer alan akp medya takip merkezi

    ara edit : sağ olsunlar haksızlığa uğrayan arkadaşlarım ve benim gibi "tanım yok" diye lanetli yapılan eski badilerim mesaj atıyorlar, çok mesaj gelmeye başladı. şunu söyleyeyim, bu sözlük'te kimse kalmasa da ben bu akitlerin peşinde olacağım. insanları birbirine düşüren, kırdıran bu şerefsizlerin ensesinde olacağım. sokakta nasıl konuşuyorsam burada da susmayacağım. anasını bellediniz toplumun, halkın, milletin, ülkenin. anonim satılık itler sizi.

    adamlar mustafa kemal atatürk başlığına, türkiye cumhuriyeti başlığına dünya kadar küfür yazıyor, tanım şöyle dursun hakaret ediyor ulan adam hakaret, moderasyonun s..kinde değil. uyuyorlar. kimse umursamıyor.

    biz tek bir tanımı unutup 1 ay, 2 ay çaylak lanetli yiyoruz. aktrollere küfür ediyoruz 2 ay moderasyon yiyoruz, adam bize sülalecek sövmüş ceza almıyor. vazgeçmiyorum ulan.

    ben uzun zamandır anlatıyorum, bir diğeri de şuradaki turuncu bina. yuvalandıkları bir diğer yer. burada gece gündüz entry sıçanlar arasında bunlar da var.
    görsel editi : yönetim görseli sildi. üstelemiyorum tekrar koymayacağım.

    2019'da yazdığım yazı : (bkz: günde 50 engele rağmen bitmeyen aktrol ordusu)
    ağlayacak aktroller siktirsin gitsin benim nickaltına baksınlar. oradaki akitlerin yazdıklarını favlayın. favlamazsanız şerefsizsiniz. siktir olun gidin nickaltımda ağlayın.

    ek olarak videoda son dönemin gözde dil darbecileri hakkında da (bkz: abdurrahman uzun) çarpıcı bilgiler yer almaktadır. bu dil darbecisi (yanlış anlaşılmasın konuşma tarzından söz ediyoruz) süleymaniye camii önüne yapılan vakıf binasına önce sövmüş, bunun ilim yayma vakfı'na ait olduğunu öğrendiği saniye silmiş, üzerine de utanmadan hamaset videosu çekmiştir.

    ek:
    (bkz: twitter'dan ekşi sözlük'e atanan aktroller)
    (bkz: telegram aktroller grubu)

    biliyoruz ki hamaset geni, yalama geniyle eşzamanlı evrilen biyolojik bir olgudur.

    kendimizi yırtıyoruz ama anlatamıyoruz. tekrar söylüyorum fav umrumda değil arkadaşlar. dostlara ve badilere selamlar, yalnızca entry girin.

    ya bu hayat inanılmaz bir şey ya. daha önce itin götüne soktuğum bu akitlerin organizatörlerinden bir tanesi, benim ve arkadaşlarımın nickaltlarına "pkklı" falan yazmıştı. ben asker torunuyum deli misiniz lan siz? ne iğrenç pislik yaratıklarsınız lan?

    tekrar söylüyorum abi nickaltıma "aktrol avcısı" yazmanız yeterli başka hiçbir şey istemiyorum.

  • adamsanız teker teker gelin lan'ın ingilizcesi

    "if you are my island, it is wheel wheel bride local area network" şeklindedir.

    edit : "area " yerine 'are' yazmışım. düzelttim.

    düzeltilecek tek yer orası çünkü *

  • cyberpunk 2077

    ekşi sözlük tarihinin dilencilik rekorunun kırıldığı başlıklardan birisi olmuş oyundur.

    amk loserları oyun dileniyorlar. lan bunların içinde oyunu boş steam hesabına yükleyip satmaya çalışanı bile gördüm ben. karaktersiz dilenciler sizi. öğrenciymiş de alamıyormuş. alamıyorum dediği oyun 50 değil 100 değil tam 250 lira.

    öğrenciysen siktir git dersini çalış. oyunu da internetten izle. nasıl bir beleşçilik nasıl bir mezarcılık babacım bu sizdeki lan? knight online'da sene 2005-2006 falan oynarken teleport kapısı önünde 50 kez pm atıp "10k pls yoksa annen ölsün" yazanların çocukları bunlar işte hep.

  • sesine 5 saniye bile tahammül edilemeyen kişiler

    recep tayyip erdoğan
    devlet bahçeli

    ne korkak tiplersiniz lan? kümesteki tavuğa dönmüşsünüz. şunu bile yazamayan zavallı halkım.

  • karşı cinsten soğumaya neden olan şeyler

    ekşi sözlük kullanmayı ve başlık açmayı bilmeyen bir gerizekalı olması.

    bin kere aynı başlığı açılmış, aptal kızlarsoruyor anketlerinden bir yenisi daha.

    ulan bari ...şeyler, ... neden olan şeyler falan yazın. "soğutaaannn bir şey söyleyin hihihihihi" diye başlık açılıyor artık. böyle boktan yönetime böyle yazar ordusu işte.

  • dünyanın düz ve sabit olduğunun 19 kanıtı

    "there are flat earth supporters all around the globe" denilesi trajikomedi.

    edit : sayko bir arkadaştan bu entarime gelen mesaj
    edit : bugün özelden linç günüm galiba. nesi sayko diyenlere söyleyeyim, çeviri kuramlarına göre mizahın, ironinin ve kültürel metaforun tercüme edilmeleri imkansıza yakındır. örneğin siz "şıp demiş burnundan düşmüş" gibi bir yapıyı çeviremezsiniz.

    bu tümce de bir internet kalıbıdır ve ingilizce gramer üzerinden mizah içerir. "all around the globe" yapısını türkçeye doğrudan çeviremezsiniz. şu cümleyi dahi anlayamıyorsa bir insan, zaten okumasın bu entry'i.

  • korna çalan kadına tekme tokat dalan iki maganda

    (bkz: eğitimsizlik)

    neydi o güzel aforizma?

    "eğitimin pahalı olduğunu düşünüyorsanız, cehaletin bedelini hesaplayın."

  • ateisti şüpheye düşüren soru

    üstte "ya varsa? doğru söyleyin tırsıyorsunuz eheheh" diyen trajikomik primat kardeş için söylüyorum. biz sizin gibi böyle iki yüzlü çıkarcı kafalarda değiliz. aklın, mantığın ve sorgulamanın kuşattığı rasyonel bir zihin zaten böyle şark kurnazı anadolu çomarı denklemlerle koca bir hayatını rezil etmez. bir ideolojiye kul köle olmaz.

    yahu adam aşağıda entry'de "odaya çivi ve çekici koy bakayım sandalye olacak mı!!!" diye yaratıcıyı falan kanıtlıyor. öbürü pilot kalem sanatsız olur mu gibi tedaviye ihtiyacı olan önermeler sunuyor. diğeri şimdiki maymunlar falan diyor... lan siz neden böylesiniz? oğlum kızım size et yedirmiyor mu ananız babanız? yavrum siz bilimden mantıktan neden bu kadar uzaksınız? yahu balık, ceviz, fındık, muz yemez misiniz? hiç mi bilmezsiniz bilimsel argüman nedir, nesnel veri nedir, teori-yasa nedir?

    lan oğlum siz boktan örnekler vermeden, bir konuyu sulandırıp çamurlaştırmadan adamakıllı konuşamaz mısınız? çiviyle çekiç 1000 yıl geçse sandalye yapamaz diyor ben adama kalkıp solucan deliklerini anlatacağım ha? yok abi. bu pisa testleri gerçek. emin çapa'nın pisa testi yorumları tamamen gerçek. çocukların %26'sı, hayatını idame ettirebilecek düzeyde bile türkçe ve matematik bilmiyor. bunlar da onların abileri. aynı ailelerin bir üst mini kuşakları. lan size yazık be. tükettiğiniz havaya yazık.

    bizler sizin gibi "heheh ya varsa yavv eheh" gibi hayatını hiçbir şey bilmediği bir kumara cahilce yatıran kimseler değiliz. bir ateist hayatı boyunca sorgular, arkadaşlarını, akrabalarını, ailesini karşısına almak zorunda kalır çoğu zaman. ötekileştirilir, ne uğruna biliyor musunuz? doğruları ve aklı uğruna. sizin gibi hazıra konan hazır pilavcı değiliz bir. toplu lince alışmış, birbirlerini gizleyen bilgisizlik abideleri... kendi inancında bile öbür insanları ötekileştirip eksik, kör, sağır, düşünemeyen falan diye öğretileri olan insanlar sizi. uzay çağının mitolojisi olmaya hazırlanın. daha "ya yoksa?" gibi basit bir soruyu bile sormaktan aciz, saygısız empatisiz inekler sizi.

    bakın tekrar ediyorum, sözlerim dogmaların köpeği olmuş insanlaradır. kendi halinde insanlarla, kendi inancını yaşayan insanlarla hiçbir derdimiz yoktur. ama cehalet karşısında elime en keskin kılıcı yani dili alırım ben.

    gerçek, saygılı ve sakin bir ateisti kaygılandıracak soru, evrenin dışı fikri, evrenin teleolojik boyutları (neden-niçin kurulumları), uzay-zaman ikilisinde başka canlıların olabilme ihtimali ve bulgulara ilişkin konulardadır.

    şahsen ben, başka bir medeniyeti düşündükçe aşırı heyecanlanıyorum. düşeceğim şüphe ise kendi kabullerimle ilgilidir. bilim ve yasalarla. çünkü bir ateistin dogması yoktur. kul köle olup anlamını bile bilmediği şeyler mırıldanmaz. bilimin güncellenebileceğini bilir.

    gerçi artık çırpınışta olan dinler kendilerini ios ya da android gibi güncellemeye başladılar korkudan. mürit akışı hızla azalıyor ve 250 yıl içerisinde yok olacaklarını biliyorlar, biliyorsunuz.

    selam ve dua lipa.

    edit: coşturunnnn mesaj kutumu breeeeee <3 harika savunmalar, harika argümanlar geliyor. geneli "siktir oç kafir." maşallah maşallah akıyor bu akşam. güzel. müslüman ahlakı <3 yine iki zara yüz bin verdiniz ulen iki yüzlü bok kafalar...
    şimdiden 39 mesaj geldi.

    edit 2 : sabah mesaj kutum çöktü, 7 sayfa mesaj var yüklenin yüklenin kutuya ohhhhhh. din yayılıyor devammmmm.

  • robotlar tarafından ele geçirilemeyecek meslek

    (bkz: müteahhitlik)

    düşünsene borç takıp piyasadan yok olup kaçan robotlar...

  • hala ölmemesi

    (bkz: hala ölmemesi) adlı başlığı taşıyıp yok eden yönetime bir cevap olarak kafamda kurguladığım sinema filmi.

    hala ölmemesi adlı filmin devamı. filmde birisi var ve ölmüyor. halkına zulmediyor. sonra hakkında başlık açılıyor. ama o kişiden hiç bahsedilmiyor (tıpkı şu anda olduğu gibi). sonra bir yönetim geliyor. başlığı yok ediyor.

    güzel bir film.

    edit : oğlum gızım ne güzel mesajlar atıyorsunuz, canınızı yerim sizin. teşekkür ederim herkese tek tek. eksik olmayın.

    yönetim bunu silemedi galiba*

  • george orwell'ın direkt türkiye'yi yazmış olması

    yıllardır konusu her açıldığında "1984 romanı ne kadar ülkemize benziyor değil mi?" diye fikrimi tazelediğim, 2013'ten sonraki çöküş süreciyle her geçen yıl daha fazla hissettiğim ve son 1 yılda kurmayların ekonomiyle ve dış politikayla ilgili zırvaları neticesinde koca bir ülkeyle 7/24 alay ettiklerini fark etmemden sonra artık kesinlikle adım gibi emin olduğum durum.

    dostlar, o distopya resmen biziz. adam resmen 70 yıl önce bizi yazmış. kuzey kore'yi çoktan ardımızda bıraktık.

    medya
    ekonomi
    insan hakları
    sansür
    kadın - erkek ilişkileri
    partizanlık
    iş yerinde ispiyon yarışı
    kolluk kuvvetlerinin dezenformasyonu
    dış politika
    biat
    hukuk sistemi

    bu başlıkları tek tek yeniden okuyun ve romanı düşünün. biz bu rezilliğin vücut bulmuş haliyiz bugün artık. diktatörlüklerin en kötü ve son aşaması olan şey de hayatımızda artık : "zorunlu övgü".

    big brother'a girmiyorum bile.

    biliyor musunuz, korkunç bir şey, çocukken korkarak ürkerek okuduğum romanın içinde yaşadığımı fark etmek.

  • erkeklerin en yakışıklı oldukları yaş

    her sene değişmektedir.

  • italyan erkeğiyle sevişen türk kadının ilk sözü

    fa male -"acıyor"
    non sul posto - "orası değil"
    basta - "yeter" *
    mi asciugo - "kurudum"

    ne diyecekti del piero mu diyecekti

  • sürekli hükümeti eleştiren tipler

    belki de "sürekli hükümet" olduğu içindir?