emekli kabadayi2
profili

  • 8 nisan 2018 bolu depremi

    orospu cocuguna bak bolu’da insan yaşıyormuş onu ogrenip hayati sorgulamis.

    izmir’den disari cikmamissin, hayatin boyunca izmirli bir salak olarak kalmissin bir de kendini farkli hissediyorsun. kalitemle senin yedi ceddini bile sikerim.

    umarim sen geberirsin.

    @rollingstoness denen orospu cocugu silmis entrysini, senin yasinin aylari kadar sehir gezdim, ulke dolastim. boyle adamlari direkt yatagindan alacaksin.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    edit: entrymi niye kaldırdılar, nişanlısı moderasyondan mı

    yıkığım uzun zamandır, sevdiğim kadın yok, dün öğrendim nişanlanmış. videosunu izledim mutluydu sanki, ben anlamadım tam. yakıştıramadım ona baskasıyla olan bir mutlulugu.

    gitti, elimde değildi. gitmesi gerekiyordu anlayacağın.

    300'e yaklaştı görmediğim gün sayısı, görmedim dediysem rüyalarımdan cıkmıyor, deliksiz uyuyan beni her saatte bir kaldırıp, ağlatıyor. öyle bir görünüşü var.

    bataktım ben, bitik. durumumuz iyi değildi, yeni şehire gelmişiz itibarımız kalmamiş, 1 tl bulunca dal sigara alan bir tiptim, düşünsene düşmüşsün en tepeden bir liranın olmadıgı günlere. neyse, bu geldi hem de öyle bir geldi ki hayatım yeniden kuruldu sanki. yeni kurduğum işimde birden zirveye oynamaya başladım, hızlı gittiğim için çökmek istediler yılmadım, üzerime oynadılar pes etmedim en iyisi oldum. tam bu süreçte kaybettim sevdiğim kadını. he bunlar sebep olmadı :) bir anası vardı, kızının sevgilisi olduğu halde ona görücü ayarlamaya calısan, beni arayip alttan tehdit eden, alevisin sen diyen. ne de olsa güçlü bir aile, dönemin ailesi :) siyasiler tabi isterler mi alevi damat. he ben iyi demiştim ona, aleviyim bak fetocu cıkmam en azından diye.

    sonra bana dediki beni unutma, yüzümü dövme yaptir. yaptırdım, pişman değilim. o ben unuturum sandı ama o unuttu. dedim ya uzun süre görmedim, sonra dün çaliştiği yere gittim, in aşaği sana zahmet dediğimde bana gelemem nişanlıyım ben ihanet olur dedi, bilmiyor ki 300'e yakın gündür kısa kollu giymiyorum ben dışarda bari onu görmeyeyim diye, bilmiyor ki oturduğum her kıza ihanet ediyorum onun suratını kolumda görünce.

    açtım bana yazdıgı güzel muz kabuklarındna yapılan defteri okudum, cocuklarının babası sen olacaksın demiş bi baktım başkası olması için adım atmiş, kıyamadım yine ona, anasıdır fenalık yapan dedim. 3 tane güzel suratlı fotosunu aldım, gerisini yırttım. yakarım gece bi tenekenin içinde, gömerim gider.

    buraları da okur bilirim, bunu bile okuyacak onu da bilirim.

    ona sona sözüm, kucağinda bebeğin bile olsa, evlendikten iki ay sonra bile olsa gel, ben yüzüne vurmam, seni cok güzel seviyorum. muhafazakar biri olarak benim gibi alkolik bir yarı allahsıza katlandıgın için teşekkür ederim kadınım.

    şimdi diyecekler açma bana derdini, derdim siker derdini diye. ben neler yaşadım bu kadar acımadım, bu kadar görünmeden kanamadım.

    her şeyi geçtim, her gün 100 kere seslendiğim güzel köpişimin adını koymasaydın iyiydi, her seslenişimde aklıma düşüyorsun.

    kendine iyi bak, okuyunca gözlerin dolduysa bil ki bir gün yolun düşerse tekrar ediyorum yüzüne vurmayacağım.

    o annenin de allah belasını versin, başka diyecek lafım yok. umarım mutlu olursun.

    kafam yine bildiğin gibi güzel, sabahtan başlarım. çok kızardın, artık kızacak biride yok. noktasının virgülünün amk sensiz.