zarif philips13
profili

  • beline kırmızı kuşak bağlanmasına izin veren kadın

    bekaretle, teslimiyetle alakasinin olmadığını bilmesi gereken kadın. kırmızı kuşak kadim türk gelenegidir. başka cografyalarda da görülen bir ananedir. spiritüel korkuların tezahürü olarak inşa edilmiştir. (bkz: alkarisi)

    hediye paketi diyen dangalak boynundaki fiyonkla neye benziyor acaba.

  • denizhan vural

    sonradan görme bir dalyarak. akp'nin ürettiği paralı ama eğitimsiz yavşak grubundan. piyasada bunlardan binlerce var.

    salkım hanımın taneleri filminde zafer algoz'un oynadığı, konağın kapicisiyken hükümetin azıinlik politikaları sayesinde konağın reisi olup, çiğ köylü hoyratligi ve sonradan görmeliği ile ezik birinden orospu çocuğuna terfi eden birinin potresi vardır. aynı bu denizhan denilen deyyus gibi. akp artığı piç.

  • hidayet türkoğlu'nun tbf başkanı olması

    143 oy'un 113'ünü alarak yeni basketbol federasyonu başkanı olmuştur. şaşırdık mı; hayır. kendisi zamanında doping yapmış bir emek hırsızıdır. türk basketbolunun yüz karasıdır. tabi ki başkan olacaktı.

    hırsızların, emek hırsızlarının başkanlıkla ödüllendirildiği bir ülke burası; armstrong sen de gelsene.

  • ırak başbakanının erdoğan'a cevabı

    twitterdan "biz sizin düşmanınız değiliz ve ülkemizi halkımızın kararlığıyla özgürleştireceğiz, görüntülü aramalarla değil.” demiştir.

    "we are not your enemy and we will liberate our land through the determination of our men and not by video calls"

    ince

  • mehmet ali yalçındağ

    kifayetsiz muhteris. açığını tayyib'e gammazlik yaparak kapatıyor. tayyib'e "baskomutanim" demis, tayyib sevinmiş onunla gurur duyuyor bu sürüngen. aydın doğan'in yerinde olsam bogdururum bu kımıl zararlisini. ınsanlığa zarar bu tip fonksiyosuz omurgasizlar. sedat ergin'in, vuslat doğan'in, muharrem ince'nin ve bu böceği gregor samsa sayıp ilişki kurmuş herkesin kime dayı dediklerine dikkat etmesi gerek. bu adama köprüden geçmek için bile dayı denilmez. bu tiplere adam bile denilmez de tanım bulamadım. fakir adamın, aç adamın hırsızlık, gammazlik, adam satma işi yapmasını anlarım, ekmek parası, doğal secilim. trilyonlara hükmeden bir aileye mensupsun, gammazciliga ne ihtiyacın var senin, alçak herif, bir kuruşluk adamlığı olmayan kopik, iki taraflı oynayan fakültatif bakteri. zengin adamın bu capsizligina çok sinirleniyorum yahu.

    nuray mert omurgasizi için söylenecek laf bulamıyorum.

  • 24 eylül 2016 budapeşte patlaması

    terör olayı da olabilir gaz patlaması da deniliyor. ama genel algı terör olayı olduğu yönünde. bir de abi sizin gittiğinizi, gördüğünüzü, yediğinizi içtiğinizi anlatacağınız bir başlık değil burası. gidin budapeşte başlığında egonuzu parlatın. bu görgüsüzlük nedir yahu.

  • bbc'nin 21. yüzyılın en iyi 100 filmi listesi

    bbc seçmiş. 177 film eleştirmeninin katkısıyla yapılmış liste. seçici kurulun galiba alejandro gonzales inarritu'ya gıcığı var. adamın hiç bir filmini koymamışlar. bunun sebebi birdman filminde diyaloğa flaubert'in şu sözünü koyması olmasın "tıpkı birinin asker olamayıp muhbir olması gibi; sanatçı olamayan insan da eleştirmen olur." inarritu filmi haricinde room gibi bir filminde listeye girememiş olması ilginç olmuş. bu arada nuri bilge ceylan 54. sıradan girmiş listeye; allah yar ve yardımcısı olmuş nbc'nin.

    edit: film eleştirmenisiniz ve 4 oscarlı, sinema dünyasına amores perros, 21 grams, birdman, the revenant gibi kendi türünde başyapıtlar bırakmış inarritu'nun filmlerini izlemediniz. başka pencereden bakarsak mesela steve mcqueen'in hunger'ını koymayıp saçma sapan iki filmini listeye almışlar, bu anlaşılır. çoğu eleştirmen izlememişdir, sevmemişdir, fazla siyasi bulmuşlardır, falan&filan. 2000 sonrası dünya sinemasına nolan, tarantino, wes anderson ile birlikte damga vurmuş inarritu'yu 100 tane filmin içine koyamamak tam anlamıyla art niyettir, başka hesaplar peşinde koşmaktır. hadi inarritu'nun hiç bir filmini izlemedi seçici kurulun çoğunluğu; kathryn bigelow'u iki filmle listeye almak nedir abi?

  • 5 mayıs 2016 nihat genç köşe yazısı

    "darbeciler darbeciler darbeciler darbe darbe darbe diye onbeş yıl anamızı …ktiniz*, bu saray darbesi nedir .toğlanları!*" diye bir girizgahla başlayıp devam eden köşe yazısı.

    edit: 8kobe8 de mesaj yazı "o it oğlanları'dır" diye ama itoğlanı diye bir şey yok, itoğlu var. bence bilerek yazılmış ve bir nokta silinerek revize edilmiş kelime götoğlanı. nihat genç'i ta leman zamanı filan takip eden bilir, nihat genç "götoğlanı" lafını kullanır. ha altta bir entride bahsedilmiş taşşakoğlanı olarak da alabilirsiniz, muhatapları bu konuda sıkıntı duymaz.

  • ahmet haluk koç

    kemal kılıçdaroğlu'ndan sonra kendisi de akp'ye ve davutoğlan'a döşediği seri kapaklarla içimizin yağlarını eritmiştir, şu sinirden delirdiğimiz günlerde zanax, lustral etkisi yapmıştır.

    1- "davutoğlu, sen özgül ağırlığını kaybetmiş bir başbakan müsveddesisin."
    2- "davutoğlu, sen başbakan değilsin. davulu takmışlar boynuna, eline de tokmağı vermişler çaldırıyorlar."
    3-"sen kendi iradesi bile olmayan bir hiçsin."
    4-"davutoğlu, sen kendini başbakan sanan müsamere başbakanısın. küçükken sana böyle söylemişler öyle kalmışsın."
    5-"milli eğitim bakanı çocuklarımızı sapıkların dadandığı ne idüğü belirsiz vakıflara yönlendirdi."
    6- "o çocuklarımız sapıkların eline düşsün diye yetişmedi ey utanmazlar, ey ahlaksızlar."
    7- "legal görünümlü illegal vakıflarda çocuklarımızın ırzına sizin yüzünüzden kastedildi."
    8-"yaşları 5 ile 9 arasında değişen çocuklarımız karaman'da ensar vakfı evlerinde tecavüze uğradı."
    9-"çocuk istismarcılarıyla, tecavüzcülerle el ele, kol kola gezen bir siyasi parti ahlaktan bahsedemez."
    10-"bir seferden bir şey olmaz diyen aile bakanı'nı tecavüzcülere kol kanat gerdiği için eleştiriyoruz."
    11- "sizler küçücük çocukları görünce bile aklınıza "önüne yatmak" geliyor. sizin "önüne yatmaktan" anladığınız bu
    12- "aile bakanı çocuk tecavüzcülerinin önünde bedenini siper etmiştir."
    13-"önüne yatmak" deyimini literatüre siz soktunuz akp'liler. bu sözler size ait. aklınız da başka yerde üstelik."
    14-"senin cürüm kadar ateşin bile yok. sen etkisiz elemanın tekisin. seni partinde bile takmıyorlar."
    15-"davutoğlu, sen chp ile uğraşacağına otur koltuğunu koru, binali yıldırım'ı hazırlıyorlar senin yerine."

    konuşmanın tamamı.

    üstteki başlıkları derleyen supertitiz

  • bu olay aziz nesin vakfı ve çydd'de oldu

    ensar vakfı başkanının "bizim vakfımızda meydana gelen olaylar başka vakıflarda da oldu" diyerek kendi vakfını savunduğu cümle öbeği. bekliyorduk böyle bir savunmaya girmesini ki bir iki kişi şöyle denedi ama küsküyü yiyip oturdu, hiç bir belge gösteremedi malum yerlerden zembille inmiş karalama haberleri dışında. ismail efendide örnek vermiş "nesin vakfı, çydd" diye ama içini dolduramamış, belge koyamamış. ne yapmış "bu olay çoğu vakıf ve stk'ların başına gelmistir. mesela aziz nesin vakfı, mesela çydd de kızlar, asker gençlerle birleştirildi, aralarında tecavüz olayları yaşandığı söylendi"

    "söylendi" muhteşem bir kanıt. söyleyen kim? tabi oldukları pislik havuz medyası; gerçek çıktı mı hayır. türkan saylan kahrından öldü kahrından. şimdi troller hemen harekete geçer ben hemen bkz vereyim (bkz: aziz nesin vakfı'nda tecavüz iddiası). 2007'de bu iftira, kumpas yapılmış, suçlanan eğitmen çocuklar beraat etmiştir. kim zamanında beraat etmiştir; muhafazakar akp zamanında. yani nesin ve ampirik eğitim düşmanı akp, cemaat zamanında. çydd konusunu hiç açmayalım, bu yalancı çobanın "söylendi" dediği dedikoduyu yapan şimdi paralel diye jfk cinayetini dahi üstlerine attıkları eski ortakları. tüm devlet kudreti elinizde olduğu halde böyle bir şey yaptıklarını kanıtlayamamışsın. bok atıp çıkmışsın her zamanki gibi.

    muhafazakar bir mahallede oturuyorum, kuran kursu, muhafazakar eğitim vakfı filan olan bir mahallede. hiç bir taciz tecavüz gibi dedikodu duymadım, çocuklara dayak atıldığı dışında ki; olsa duyardım. şimdi kalkıp "bizim buradaki vakıflarda da oluyor, hocalar ellerinde sabunla geziyorlar" mı diyeyim, bu iftira "günah" bile olsa bana ne, ben ateistim. işte ateist ahlakı böyle bir şey, hiç bir orospu çocuğu için yalan söylemez. bunu da sol frame'de dolanan ateizm başlıklarına gıyabında ek gibi yazmış olayım.

  • chp düzce il başkanı'nın sokak ortasında dövülmesi

    osmanlı torunları yardımlaşma ve dayanışma derneği başkanı isa üçüncüoğlu denilen belediyeden geçinmeli tip ve iki tane kuyruğu tarafından gerçekleştirilmiştir.

    bu olay il başkanı düzce'deki hes eylemine katılmış dönerken başına geliyor.

    tabi yarım yamalak mafya isa ne diyor gerekçe olarak: "düzce'de hain, ajan, vatana ihanet eden chp il başkanını istemiyoruz" peki atanamamış ikinci isa, osmanlı torunu olmasının dışında ne iş yapıyor "düzce belediyesi denetimli özel halk otobüsleri yönetım kurulu başkanlığı"

    isa üçüncüoğlu'nun mafyatik pozlamalar kastığı facebook adresi

    edit: twitterdan olayın muhtemel sebebi ile alakalı bilgiler akıyor.
    edit2: archidead uyardı facebook sayfasını kapatmış it.

  • develi restoran'da çocuklara kezzap atılması

    ya benimsin ya toprağın, bana yar olmayanı kimseye yar etmem mottosuyla donatılmış varoşun yetiştirdiği neslin kdv'si. kezzap atan virüs şimdi kendini "büyük aşık" olarak goruyordur.

    kaç hayatın içine sicti bu sivri zeka. çocuklar, çocukların aileleri, kız, restoran sahibi, restoran calisanlari. sorsan cok seviyordur.

    siz sevmeyin amq. görücü usulü evlenin, bitki gibi yaşayın gidin.

    dün gece bu haber twitter'da dolaniyordu. duyar yapılıyor filan diye düşünmüştüm. öyle ya bu amq ülkesi türkiye bile olsa kim gider restoranin çocuk oyun salonuna kezzap atar, üç - bes çocuğu yakar.

    3-5 sene önce hindistan'dan halliceydik, şimdi hindistan gibi olduk. bir kast sistemimiz eksik.

    (ara: kezzap)

  • malezya başbakanının 700 milyon dolar tokatlaması

    malezya’da kamu fonlarının başbakan necip rezak’ın şahsi banka hesaplarına aktarıldığı iddia edilmis. rakam 700 milyon dolar. başbakan "ülkenin demokratik yollarla seçilmiş başbakanını devirmek için siyasi bir sabotaj kampanyası” demis. olmaz ağa "montaj bunlar montaj" diyeceksin. "paralellerin işi" diyeceksin. hiç bir şey bilmiyorsan al 17-25 aralığı incele. paralel diyeceksin paralel, bu önemli. ha bir de mümkün mertebe bankalari kullanmayacaksin, evde saklayacaksin paraciklari