nickine entry girilmemis yazar5
profili

  • 15 kasım 2015 türkiye erken genel seçimi

    bir pkk ve hdp düşmanı olarak hdp'nin anketlerde sınırda çıkması halinde oyumu onlara vereceğim seçim olacak.

    maksat kıllık olsun, o koalisyonu sike sike kursun akp.

  • 1 ağustos 2015 pkk'lıların hamile kadın yalanı

    (bkz: tsk'nın hamile kadını öldürmesi) başlığı altında savunulan yalan.

    yalanlarında tek bir görsel kullanıyorlar o da bu. bunun kullanılma sebebi de kadının karnının biraz şiş görünmesi.

    oysa başka fotoğrafları da var kadının. mesela bu da aynı kadın. bu da, bu da.

    herifler şişko terörist kadını hamile diye yedirmeye çalışıyorlar lan resmen. kadının kollara, bacaklara, gıdıya bak. dağın başında ne bulduysa yutmuş semirmiş. hamileymiş. siktirin ordan.

    pkk'nın kendi medyasında bile kadının hamile olduğuna dair tek kelime yok amk. aç bak bi tane hamile kelimesi bulabilecek misin: http://anfturkce.net/ (site engelli, vpn ile girin)

    not: sözlük yönetimi azcık adamsa açıkça dezenformasyon yapan barva nickli yazarı uçurur.

  • türkler asker millettir

    ilber ortaylı'yı militarist ve faşist ilan etmek için bu sözü söylemiş olması yetiyormuş.

    adam bir tarihçi ve bu sözü de öyle kahvehane sohbetinde söylenmiş gaz bi laf değil, tarihi bir olgu.

    evet türkler asker millettir, dünyanın en önemli komutanlarına baktığınızda içinde pek çok türk görürsünüz. hatta o dönemde türk-moğol ayrımı olmadığı için cengiz han ve ögeday da bu kişiler arasında sayılabilir.

    bugün dünyanın tüm ordularında kullanılan komuta sistemi türk icadıdır.

    17. yüzyıla kadar dünyanın en etkili silahı olan yayın en iyisini türkler yapmış, en başarılı okçular türklerden çıkmıştır.

    türkler tarihleri boyunca kurdukları devletleri siyasetle, pazarlıklarla değil hep savaşarak kurmuşlardır.

    türklerin kurdukları devletlerde yaşayan halkın büyük kısmı türk olmasa bile ordu daima türk olmuştur.

    türk ordusu devletin en zayıf döneminde dönemin en büyük donanmasına karşı galip gelmeyi başarmış bir ordudur.

    bugünkü türk devleti yine büyük bir komutanın önderliğinde, işgal altındaki toprakların geri alınmasıyla, çökmüş bir imparatorluğun enkazından kurulmuştur. bugünkü türk ordusu dünyanın en güçlü ordularından biridir. ülkedeki en başarılı, en iyi eğitimi veren okullar askeri okullardır. en ileri teknoloji askeri ekipman için kullanılır.

    türk ordusu her zaman milletle iç içe olmuştur. en basitinden yarın büyük istanbul depremi olduğunda insanların yardımına siyasetçiler değil 1. ordu koşacak.

    dünyada başarılı diplomasisi ile meşhur milletler vardır, sanatları ile meşhur, edebiyatları ile meşhur, bilim adamları ile meşhur milletler vardır. türkler de askerleri ile meşhurdur.

    bu sözü söylemek kimseyi militarist falan yapmaz. vikinglerin kadınları bile savaşır, her tarafa gider yağma yaparlar, dizisini seve seve izler sonra gelir ilber ortaylı'ya bu sözü yüzünden militarist, faşist dersin.

  • mehmetçiğe saldıran hdp milletvekili

    ucuz kurtulmuş milletvekilidir.

    bunu yapan bir milletvekili olmasa g3'ü adamın götüne monte ederler.

    tam video: https://www.youtube.com/…hpcghrevu&feature=youtu.be

    orospu çocuğu teröristler şu bilgileri aklınıza sokun;

    - türkiye cumhuriyetinde tek bir ordu, tek bir silahlı güç vardır, o da türk silahlı kuvvetleridir
    - kimsenin askerlere "burada ne işin var, buraya gelme, buraya yığınak yapma" deme hakkı yoktur. askerin yolunu kesip dayılanma hakkı yoktur. o asker emrini komutanından alır, başka kimseden değil.
    - türk askeri merhametlidir, kendisine el kol hareketi yapan, dayılanan, vurmaya çalışan adamın ağzını yüzünü kırıp orada bırakabilir, ama yapmaz. pkk'lılar gibi vahşi değildir. 5 tane asker bir arkadaşlarını zapt eder ki kendilerine dayılanan milletvekili zarar görmesin.
    - yarın bir gün birileri türkiye'ye saldırsa, mesela türkiye'deki ışid hücreleri canlanıp güneydoğu'da kürtlerin kafalarını kesmeye başlasa sizi koruyacak olan yine bu devamlı saldırdığınız, taşladığınız türk askeridir. bunlar pkk sempatizanı, şunlar hdp'li, onlar bilmemne demeden türk askeri bu ülke sınırlarındaki herkesin canını, malını ve namusunu hayatı pahasına korur. geçmişte kendisine silah sıkan adam da olsa korur. görevi budur.

    özetle sen kendini askere emir verebilecek bir konumda görüp "askeri abluka"yı protesto etmek için yürüyorsan, asker taşlıyorsan, yol kesiyorsan, askerle şu tavırda konuşuyorsan vay benim kardeşimi vurdular, vay beni tartakladılar diyemezsin. götüne g3 namlusu sokmadıklarına dua edersin, yürür işine gidersin.

  • 3 dakikada apo troll'lerinden kurtulma rehberi

    geçmişte hazırladığım 3 dakikada sümeyye troll'lerinden kurtulma rehberi ile pek çok yazarın sinirden bilgisayar monitörüne yumruk atmasını, bilgisayarı camdan aşağı fırlatmasını engellemiştim.

    bugün gördüğüm kadarıyla sözlüğün bu rehberin yeni versiyonuna ihtiyacı var. sadece bugün dikkatimi çeken 5 şahıs ile başlıyorum, linkleri ayrı sekmelerde açtıktan sonra her sekmede kişinin nickinin altında bulunan engelle butonuna basarak ilgili şahısların entrylerine maruz kalmaktan sonsuza dek kurtulabilirsiniz.

    ihbarlarınızı özel mesaj atarak bildiriniz, gerekli incelemeler yapılıp uygun görüldüğünde bu listeye eklenecektir.
    güncellemeleri kaçırmamak için takipte kalın.

    önemli not: listeye eklenme kriterleri; apo'yu, terör örgütünü, terör örgütü eylem ve söylemlerini öven, yalan bilgiler veren, ota boka faşik diyen, türk silahlı kuvvetlerini ve türkiye cumhuriyetinin milli değerlerini aşağılayan kişiler ile bu tarz şeyleri açıkça yazmamış olsa bile yazan kişilere destek verenler listeye eklenir.
    (misal pkk'lılara gerilla, özgürlük savaşçısı demek, pkk'nın kabul ettiği katliamları bile mit'in yaptığını söylemek, ermeni soykırımını kabul etmek, istiklal marşı'nın ırkçı ve dinci olduğunu söylemek gibi eylemler listeye girme sebebidir)
    kişinin ırkına, diline, dinine, oy verdiği partiye vs. değil söylemine bakılır.

    hdp ile, kürtler ile ilgili yazan herkesi söylediğine bakmadan listeye eklersek iş uzun. öyle bi amaç da yok zaten burada. bunu göz önünde bulundurarak ihbarlarınızı yapın. mümkünse verdiğiniz isimle birlikte buraya eklenmesini gerektirecek 1-2 entrysini de bildirin.

    - başlığın "apo trolleri" diye açılmasının sebebi "sümeyye trollleri" ismiyle uyumlu olmasıdır. bazı arkadaşlar itiraz etmişler biz apocu değiliz diye, eyvallah, özür dilerim başlık için. listede yer alan herkes apocu, gizli veya açık terör destekçisi olmayabilir, kriterler yukarıda belirtildi. örneğin milli değerleri aşağılayan bir kişinin bu listeye girmesi o kişiye terörist ithamında bulunduğum anlamına gelmez. sözlük yönetimi uygun görürse başlığı değiştirebilir, hatta hukuka aykırı bir şey tespit ederlerse komple silebilirler bu entryi. kaldı ki abdullah öcalan'la ilgili gayet olumlu yazıları olan bir kişinin gelip "apo trollü" ifadesini terörist yakıştırması olarak görmesi de ilginç. apo'yu seviyorsan ve bunu dile getiriyorsan, benim bunu burada belirtmeme neden karşısın?
    ben burada kimseyi terörist olmakla falan itham etmiyorum, favori sayısından da görülebileceği üzere sözlükte bir kısım yazarların yazdığı şeylerden rahatsız olan ve bu yazıları görmek istemeyen pek çok insan var. amacım bu kişilere yardımcı olmak.

    omer hayvan (bkz: #52903805) (bkz: #52905787) (bkz: #52889734) (bkz: #52865466)
    ilkellectuel (bkz: #52913966)
    redvelve (bkz: #52911848)
    (burada bir arkadaş vardı, ben buraya ekledikten sonra entrysini silmiş. madem akıllanmış, yaptığının yanlış olduğunu anlamış ben de buradan çıkardım kendisini. ama takipçisiyim, o kendisini biliyor)
    intikam (bkz: #52906370)

    alburnus tarichi (bkz: #52839326) (bkz: #52331061) (bkz: #52848693)
    prometheus rising (bkz: #52918181)
    adhocthing (bkz: #52907630)
    av agir hewa welat disa hat (bkz: #52864090) (bkz: #52872923)
    ortamdaonkaplangucundeyim (bkz: #52885683)

    yandex yerine googlea takilan komunist (bkz: #52923805)
    socialist (bkz: #50790480)
    garipadam (bkz: #52923342) (bkz: #52897413)
    wiknhevsmmore (bkz: #52559774)
    awe (bkz: #52924207)

    cyber rider (bkz: #52667330)
    kurd (bkz: #52803813)
    snowmann (bkz: #52907791)
    kendinde sey (bkz: #52927279)
    maarri (bkz: #49469929) (bkz: #50812055)
    apisto (bkz: #45606985) (bkz: #49594178)

    "milliyetçilik aptallıktır" tarzı şeyler yazanların neden listede yer aldığı sorgulanmış. milliyetçilik bu ülkenin kuruluşunda rol oynayan temel bir görüştür, duygudur. milliyetçilik dünyanın her milletinde vardır. her milliyetçiyi ırkçı zanneden ve tüm milliyetçileri topyekün aptal diye nitelendiren adamın en başta beyin fonksiyonlarının düzgün çalıştığından şüphe ederim. ben ırkçı, kafatasçı veya ülkücü değilim. milliyetçi bir insanım. sen bana açıkça hakaret ediyorsun ve seni buraya yazmamı eleştiriyorsun?