kafkasli1716
profili

  • norm ender

    bu adamı bir kez daha takdir ettim.

    posta gazetesine verdiği şu röportajında eksik etek adlı çıkış yaptığı efsane şarkısını savunmuş ve dik durmuştur. isteseydi hazır kariyerinin zirvesindeyken kezbanların ve meriçlerin gönlünü almak adına eksik etek için özür dilerdi veya 19 yaşındaydım bla bla bir şeyler deyip geçiştirirdi ama açık açık şarkının arkasında olduğunu söylemiş. bravo norm ender, hasret kaldık senin gibi tutarlı ve net insanlara. hem eksik etek'i hem de seni savunacağız.

    tanım : mekanın sahibi

  • behzat ç.

    (#92519529)

    kızını diğer kızının öldürdüğü, bir kadın tarafından reddedilen daha sonra birine aşık olup evlenen fakat karısının cenazesini gören, bir psikopatın arkasına aldığı derin güçlerle sürekli uğraştığı adam behzat ç.

    hayattaki tek aşık olduğu kadına amcasının tecavüz ettiği adam akbaba

    sevdiği kadınları kendi eliyle cezaevine yollayan ya da intiharına şahit olan hayalet

    ama dram harun üzerinden işleniyordu. tamam..

    tanım : efsane

  • ekrem imamoğlu'na bir mesaj bırak

    başkan ne olur liyakat esas olsun. benim istanbul ile bir işim yok, çok büyük ihtimalle orada yaşayıp orada ölmeyeceğim. ama bir kişi bile torpille işe girmesin başkan, bu tüm türkiye'ye örnek olacak. bu liyakatperver politikan lafta kalmasın lütfen, ben ileride olur da çocuğum olursa hakkı yensin istemiyorum. daha birçok talebim var elbet ama ilk önce bunu yazmak istedim.

  • yazarların en gıcık oldukları yazım yanlışı

    epey var bunlardan ama benim favorim açık ara direkt yerine direk yazıldığını görmek.

  • izlandalı sanılan kızın ablukaya alınması

    rus sözcüğünü orospu yerine kullanan

    büyük bir takımı aşağılamak için fransız diyen

    iç sahada okunan çoğu milli marşı ıslıklayan

    kedi köpeğe arap diye isim koyan

    yahudi yapımı diye coca cola duyarı kasan

    zencilere yamyam esprisi yapan

    sıcaklığı gavur cinsel organı olarak tabir eden

    en büyük üçüncü şehrine gavur diyen

    boşnaklar ile ilgili espri yapan

    bilmem ne kafalı japon askeri diyen

    milletimiz bir bulaşık fırçası olayını aldı nerelere taşıdı. yahu bir izlandalı gelip "sizle iş yapmak istiyorum" dese "benim dedem zaten oradan göçtü" diyecek insanlar saldıracak izlandalı arıyor. yıllardır turistlerine yapmadığınız kalmadı sırf rus diye, adamların çoktan bize atom bombası yollaması lazımdı bu mantığa göre.. ülkenin yarısı yabancı sermayenin elinde ama bizim derdimiz troll bir herifin yaptığı olayda. popülizm böyle şey işte..

    tanım : elim olay

    edit : temel fıkraları bile bir ingiliz bir alman diye başlar. güler ederiz fakat aşağılama elbette vardır. halk ağzında daha ırkçı ve pis versiyonları da vardır. tatarlara lisede 'capon' lakabı takan, türklerin destanları say desen "nasrettin hoca" diyecek ve temel reisi türk zanneden tipler milliyetçilik rolü kesiyor çünkü moda..

  • jose antonio reyes

    daha geçen emre akbaba'nın reklam filmine bakıp duygulanmıştık, bugün öğreniyoruz ki reyes göçmüş bu dünyadan.

    her yaz türk takımlarına transfer oluyordu, bu yaz da cennete göçmüştür umarım.

  • 3 mayıs 2019 turgay demir'in hakaretli tweeti

    fatih terim'in turkuvaz medya çalışanına gücü yetmezmiş yazmış biri epey güldüm. başkanlığa evet videosu gündemdi hani bir ara? ahmet çakar terim'e topu yollayım ben "evet" diyorum sen de "evet" diyor musun demişti? fatih terim herhangi bir video paylaşmamıştı ve kararını açıkça belli etmişti. başka sözüm yok.

    tanım : hakaret

  • konumu türkiye gelişmişliği avrupai olan yer

    (bkz: eskişehir)

  • yuto nagatomo

    futbolunu falan geçtim ben yüzüne bakıyorsun pırıl pırıl. tek çirkef hareket yok. aynı zamanda kitap yazarı entel bir adam. şu endüstriyel dünyada futbolcuların kazandığı paralara karşıyım ancak böyle insanların aldığı her kuruşa helal olsun. tek bir olumsuz yatırımı yoktur bu adamın. iyi ki varsın japon. seviyorum seni.

    tanım : ciddi anlamda son samuray

  • ilk kez sevgilisini aldatacaklara tavsiyeler

    sevgilinize de söyleyin bence bu durumu o da aldatsın siz de izleyin. nasıl olsa aldatmayı düşünecek kadar insanlıktan çıkmışsınız sevgilinizin de sizi aldatması pek koymamalı.

  • kaptanlığın en çok yakıştığı futbolcu

    fanatik gs'liyim fakat alex'e gerçekten yakışıyordu.

  • mahalle maçlarında ismi haykırılan futbolcu

    -kakaaaaaa leyiteeeeee (ardından gelen iki eli hava kaldırma ve işaret parmaklarını göğe dikme, bol bir milan forması ve arkasında altın sarısı fontlarla 22-kaka, önünde sponsor zafira, opel ya da bwin)

  • ekşi yazarları arasında taş gibi hatunların olması

    (bkz: meriç dili ve edebiyatı)

  • 18 nisan 2018 galatasaray akhisarspor maçı

    maçı izledikçe diyorum ki iyi ki tolga ciğerci denen adam fener maçında o golü kaçırmış. böyle bir futbolcunun golü ile makus talihimiz değişsin istemezdim. bu ebedi rakip fenerbahçe'ye bile saygısızlık. adamlar kaç senelik seriyi bu adam bozsun diye mi yaptık diye dava açsalar hakim haklı bulur.

  • ekşi itiraf

    bugün instagram'da gördüğüm bir story sayesinde acayip dumura uğradım. paylaşan kadın kütüphanede ders çalışırken arkasında oturan çocuk artık ne şekilde oldu bilmiyorum ama kadının oturduğu masaya bir not bırakmış. notta kabaca kadınla tanışmak istediğini çok beğendiğini belirtmiş. bir de sanırım instagram profilini yazmış kağıda kadın karşılık verirse ulaşsın oradan diye. ayrıca lütfen arkadaşlarına bahsetme demiş. kadın da bunu almış ve masamda bulduğum not olarak yukarda da bahsettiğim üzere story olarak paylaşmış. sırf ego kasmak için çocuğun yazdığı notu bir dünya kişi ile paylaşıyorsun.. gerçekten bu sosyal medya insanların kimyasını bozdu. empati yaptım ve çocuk için gerçekten üzüldüm. neyse dostum çok bir şey kaçırmadın umarım karşına iyi insanlar çıkar.

  • ekşi sözlük'te tanışıp sevgili olmak

    bu kadar irrite olanları anlamadığım durum. yahu burası nispeten elit bir ortam değil mi ? istisnalar harici hepiniz öyle veya böyle çeşitli konularda birikimi olan insanlarsınız hatta bazılarınız uzman. sokakta 100 kişiye sorsanız bulamayacağınız ortak noktaları burada çok kolay yakalayabiliyorsunuz. ee o zaman mantıksız olan veya irrite eden nedir? illa filmlerdeki gibi kitaplarınız falan mı düşecek yere. yok artık öyle bir dünya millet tablet taşıyor elinde. buradan öyle bir ortak noktada kesişirsiniz ki o sizi arkadaş yapar. ee görüşmeye başlayınca da bu ortak noktaları birtakım güzel hislerle süslerseniz neden gayet elit bir ilişkiniz olmasın.