gomlegini ters giymis hunili6
profili

  • 12 nisan 2019 kaybolan 12. sınıf öğrencisi

    12 sınıf öğrencim simay erdem hayatına son vereceğine söylemiş ve o saatten beri ulaşılamıyor. görenlerin, duyanlar aşağıdaki resimde bulunan telefona ulaşırsa çok seviniriz.

    resim

    edit: hasmane tarafında görülmüş en son. babası bandırma’da akrabaları var. bir umut oraya gitmeye çalışıyor diye düşünüyoruz.

    edit: bulunmuştur, sağlığı yerinde. tüm izmir seferber oldu. çok teşekkür ederiz. moderatörden başlığı silmesini rica ediyorum.

  • osmaniye'de şemsiyeyle uçan adam

  • liselerde sınıf mevcudunun 48'e çıkarılması

    kaynak, görev yaptığım okul ;

    bu seneki yerleştirme rezaletinden sonra sınıf mevcutları önce 38'e sonra da 48'e çıkarıldı. görev yaptığım okulda normalde, aslında fiziki yeterlilik sebebiyle, 3 adet 9. sınıf açılırdı. 2018-2019 eğitim öğretim yılı için 4 sınıf açıldı (laboratuvar sizlere ömür) ve sınıf mevcutları 48.

    ekleme: genel bir mevcut artışı; artık anadolu liselerinde sııflar 48 kişilik olabilecek.
    geçen sene mevcutlar 34'ü geçemiyordu.

    yönetmelik eklemesi; sıkıntı şu hiçbir kaynakta bulamıyorsunuz, meb'ten gelen yazıyı. ama durum bu. ben de yazıyı paylaşıp mesleğimi tehlikeye atamam. zaten 2 hafta sonra görürsünüz durumu.

    suriyeli eklemesi; hiç suriyeli öğrencimiz yok.

    tam gün eklemesi; ikili eğitim ile mevcutların azaltılabileceği söylenmiş ancak ders yükü çok fazla, 16 saat dersi bir güne sığdırmanız gerekiyor, sonra da teneffüsler 5 dakikaya düşüyor, ders sabat 7.30 gibi başlıyor. tek çare okul yapılması.

  • 8 temmuz 2018 çorlu tren kazası

    elin japonu bir tren yapıyor, adını mermi koyuyor, çünkü mermi gibi gidiyor, adamların ülkesi beşik gibi sallanıyor ama o tren raydan çıkmıyor, çünkü adamlar işini namusları olarak görüyor; ne kadar çok namussuz varmış bu ülkede.

  • küre dünya modelinde yanılıyor olma ihtimalimiz

    okuyunca içimin ürperdiği başlık; bugüne kadar inandığım şeyin yerle yeksan olmasından falan değil, benim de çocuğum var, ya böyle bir şeye dönüşürse korkusu.
    (bkz: yazıklan kimin çocuğuysa)

  • pizza hut'ın lüks olduğu yıllar

    sadece bir tane vardı koca şehirde, önünden geçerken, gözlerim sabit tabelasında kalır boynum da dönerek ona boyun eğerdi; annem de pizza yaparız der kendince merakımı bir nebze olsun giderirdi.
    sonra yıllar geçti, pizza hut’ın pizzasının annemin pizzasına hiç benzemediğini öğrendim; canım annemin bin bir emekle hazırladığı pizzayı dünyada bir tek o yapabiliyormuş.

    edit: yazım yanlışları
    @efendiinsan’a teşekkürler