sakirtsavar11
profili

  • 6 mayıs 2023 kılıçdaroğlu'nun açıkladığı proje

    oğlum siz ne salak ne kanser tiplersiniz. adam kürtlerle ilgili bir cümle kurar hemen pkk ile işbirliği yapıyor dersiniz. türk dünyasını ilgilendiren vaat açıklar sinan oğan sayesinde aklına geldi dersiniz. mültecileri göndermekle ilgili cümle kurar, ümit özdağ olmasa aklına gelmezdi dersiniz. oysa adam mülteci konusunu yıllar önce de söylüyordu. sizin o sözde milliyetçi liderlerinizden öğrenecek bir şey yok. hatta başımıza bunları bela edenler genelde vatan millet edebiyatı yapanların ta kendileri.

    8 yıl öncesine kadar hepiniz mhp'ye oy veriyordunuz, gitti akp'ye yanladı. mülteci politikasını getiren akp, destekleyen mhp ama suçlu hep başkası. kılıçdaroğlu'nu eleştirdiğiniz her konuda bu adamları aklamanız komik. örneğin ekmeleddin ihsanoğlu'nu o dönem oğan ve özdağ'ın da bulunduğu mhp dayattı. zaten ihsanoğlu sonrasında mhp 'ye geçti ama siz kılıçdaroğlu'nu eleştirdiğiniz kadar hatta chp'li, türk milliyetçisi veya atatürkçü aday çıkarmadı diye kılıçdaroğlu'nu eleştirdiğiniz kadar asla türkçüleri eleştirmediniz.

    tweet

    tüm eksileri kılıçdaroğlu'na, artıları da önünüze gelen herhangi bir seküler, eski mhp'li insanlara yazıyorsunuz. projeyi beğenirsin veya saçma bulursun da olayı gidip sinan oğan olmasa bu vaatte bulunmazdı noktasına taşımayın.

  • özdağ'ın adayımız yavaş demesi beni rahatsız etti

    olur mu hiç? ekşi ergenleri tatmin oldu, bundan daha değerli bir şey olabilir mi? ümit özdağ, mansur yavaş hamlesiyle antik yunan'ı sarsan sokrates gibi 'at sineği' rolü oynadı. muhalefet silkindi, kendine geldi. mansur bey olanları görememiş.

    ironiyi bir kenara bırakırsak bunun iktidara güç verdiğini, başta mansur yavaş'a haksızlık olduğunu, gündemi saptıracak gereksiz bi çıkış olduğunu göremeyenler için ne desek boş.

  • 26 ağustos 2020 milwaukee bucks'ın maça çıkmaması

    arkası dönük olan adamı 7 kez vurmayı normal karşılayanları gösteren başlık. bunlar 80-90 sene evvel yaşasa, devlet otoritesinin kulu olup mussolini ve hitlere'e taparlardı. lafa gelince amerikancı, batıcı bu tipler icraata gelince hep baskıyı dayatıyor. tehlikelisiniz oğlum. sizin gibi liboşlar da 20 sene evvel bu ülkeye siyasal islam'ı bela etti. dilinizde özgürlük ve minimal devlet ama uygulamanızda baskı, otorite ve tahakküm.

  • trabzonspor

    başakşehir'e karşı yarışıp tüm ülkeyi karşısına alabilecek tek takım. bakın bir fb, gs,bjk itici olabilir. bu takımlar şampiyonluk yarışına girer, başarılı oldukça rakiplerin nefretini kazanabilir ama 30 sene şampiyon olamayıp, ortalama bir anadolu kulübü olup bu derece antipatik olabilmek başarı ister. trabzonspor bunu başarmıştır.

    bir lafım da ezeli rakiplerimize. bu adamlar direkleri söküp kafamıza atarken destekliyordunuz, şimdi anladınız mı olayın 2010-2011 sezonuyla ilgili olmadığını. 90'larda da böyleydiler. fener'i hiç sevmediler, şehirde hep bir gerginlik vardı, nihayet kendileri dışında destekleyen kalmadı.

    not:fb

  • orhan gencebay

    neşet ertaş öldü kardeş. bir kişi siyaset konuştu mu?
    kemal sunal öldü herkes ağladı.
    zeki müren?
    e birileri orhan gencebay hakkında siyasi yorum yapıyorsa kendisi siyasete karıştığı içindir. yok öyle siyasetin nimetinden yararlanıp külfetine katlanmamak. kimse ölsün demiyor. mesela ali ismail için baş sağlığı dilemeyen hatta karşısındaki tarafa yaranacak şeyler söyleyen adama hastalanınca geçmiş olsun denmez. bunun acımasızlıkla gram alakası yok. ergen değilim. ama liboş hiç değilim.

    bir şarkıcı.

  • 9 mart 2019 başakşehir fenerbahçe maçı

    fenerbahçe'nin kazandığı her maçtan sonra şike imasında bulunanların bu sefer fenerbahçe yenilirse aynı yorumu yapacakları maç. çünkü işlerine öyle geliyor. fener yenerse şike demeyecekler çünkü kendileri de kazanırsa fark 5'e düşecek. yok fenerbahçe yenilirse yattılar diyecekler. bu anlamda tarih tersine dönecek. görelim bakalım.

  • izmir'i ak parti'nin kazanacak olması

    istanbul akp'de gidin görün demiş biri. nasıl göreceğiz aslanım? istiklal caddesi'ne bir bak ne hale gelmiş. istanbul'un silüetini bozduk diye itiraf etti erdoğan ama destekçileri onu da kabul etmiyor. ankara için de söylenecek çok şey var. madem akp gelince izmir'in sorunları hallolacak keşke ankara'da su basan alt geçitleri de halledebilselerdi.

    olmayacak olay.

  • elit işcan'ın taciz açıklaması

  • 10 mayıs 2018 muharrem ince hakkari mitingi

    --- spoiler ---

    +dün sayın erdoğan'ı ziyaret ettim.
    -yuuuuh.
    +yuh yok. lütfen. emeklilik vakti yaklaşmış birini ıslıklamak, yuhalamak doğru olmaz :)
    --- spoiler ---

  • 13 nisan 2018 şampiyonlar ligi kura çekimi

    liverpool- bayern
    roma- real madrid

    liverpool- real madrid
    roma- bayern

    liverpool-roma
    real madrid- bayern

    gördüğünüz gibi 3 ihtimal var adam gelmiş at fava diyor. attım. bilirsen kahin ahtapot paul ödülü verilecek. muazzam bir tahmin başarısı olacak.

    türkiye saatiyle 14.00'te başlayacak kura çekimi.

  • ideal seks süresi

    eğer intihar edersem sorumlusu ekşi sözlük yazarlarıdır.

    maaşınız 5 haneli; benimkini hiç sormayın.
    siz kadıköy ve beşiktaş'ta oturuyorsunuz; ben cehennemin dibinde oturuyorum.
    seks hayatınız mükemmel; ben elizabeth eleanor.
    siz avrupa'ya tatile gitmek için uçak bileti alıyorsunuz; ben en fazla şehir merkezine inebiliyorum,
    sizin yoğurtlu sos içinizi ferahlatıyor; benim ise pilavımdan taş çıkıyor.
    siz içeri girdiğinizde karşıdaki memelerini sıvazlıyor; ben girdiğimde 3 ekmek al gel lan diyorlar.

    oğlum ya sitenin tek varoşu benim ya da herkes saklanıyor. şu güzel hayatınızı ballandıra ballandıra anlatmayın, bir yerimiz şişecek.

    edit: noktalama