2ciftlafimvar1
profili

  • bitcoin

    bir de şu grafikler üzerine alttan üstten çizgi çizip coin/bitcoin falına bakanlar var ((; böyle deyince alınıyor hasbam. bana çok salakça geliyor. herifin biri telegram grubunda izliyorum grafik paylaşıyor. kafasına göre çizmiş boyamış 8200 dolar direnç noktası diyor. sonra 8200'ün altını görünce grafiği güncellemem lazım deyip aynı grafiğin üzerine yeni eğik büğük şekiller çizip "arkadaşlar yeni direnç noktamız bu". ooo yaşa kardeş, sağol, varollar süzülüyor tabi iktisat amelelerinin parmaklarından.

    forex piyasasının, bist'in çömezleri olduğuna inanıyorum bu arkadaşların.

    bunlara: "kardeş bu ne ya, sçmışsın" denmiyor; "analiz işi bu, anlamazlar", "arkadaş yeni galiba" deyip seni çömez ederler (((; birde bunların kıvırmada usta olanları: "efendim binance'nin hack'lenmesi yoktu", "çin kararını açıklamamıştı", "gtme bitcoin kaçtı" vs.vs... yağlayıp pullayıp grafiklerle bir güzel anlatırlar sonra: "efendim ytd".

    olur sktrgt.

    ekleme: efendim sokturtmayınız iktisad teorilerinize. havadan nem kapan, akışın çok hızlı olduğu bir yerde iktisat fallarınızın bir halta yaramadığını aşikar. şaka maka gidişat tolga karel'i haklı çıkartacak (; bu grafikçi arkadaşlardan daha makbul bir şekilde pozisyonunu savunuyordu herif. haklı da çıkıyor gibi...