duygusuzdegilimhissizim1
profili

  • sözlüğün popi yazarlarından sahtekar eceniz

    ben tamamen konu dışıyım sadece iş yerinde işsizlik durumlar fazlasıyla olduğundan yazayım istedim. açıklamasını dinlemek zorunda bile değilim.

    içi dışı bir olmayan entry 12.02.2018 tarihinde yazmış olduğu enrty'i kısaca aşağıda bahsedecem.

    sözde hanım ablamız sözlükten yada hangi sosyal mecrada takılıyorsa oradan bir erkek arkadaş edinmiş. sonra bu erkeğe inanmış ve çok güvenmiş aradan bir kaç zaman geçtikten sonra flörtleştiği erkek evli barklı bi adam çıkmış. evli barklı olan bu adamın eşi bizim popi yazarımıza ulaşmış ve telefondan tehdit etmiş. popi yazarımız bu kadın kimdir diye whatsapp'tan kadının fotoğrafını kayda almış o gün bugündür psikolojik bulanımlar yaşayan popi yazarımız, sonrasında başlığı açan yazarın bahsettiği gibi kamu bankasında iki dil bilen birisi olarak entry girmiş fakat o tarihten sonra gel gör ki kadere bak ingilizce öğrenmek için bir kursa gitmiş kursta mini mini birler çalışkan ikiler edasıyla hocanın sorduğu soruya parmak kaldırıp cevap vermek isterken bir de ne olsun? önünde oturan bir kadın ex sevgilisinin eşi çıkmış o günden sonra ne yapacağım diye kafayı üşütmek üzereyken bu entry kendisi gibi popi olmuş. tesadüfün de bu kadarı derken bende o gün ona insaniyet namına yazdıklarından dolayı destek amaçlı mesaj atmış hatta kalkmış akıl vermişim. bugün başlığını görünce mesajlara girip bir bakayım dedim üstte bahsettiğim olay bir bakmışım editlenmiş hemde nedeni harf hatası olduğundan dolaymış ya yersen her türlü yediriyorlar burada.
    kendisi ingilizcenin geliştirilebilir bi dil olduğundan dolayı kursa gittiğini ifade ediyor bizide bununla sınıyor. varsın nitelikli kalifiye bir çalışan olmak için ingilizce kursuna yazıldığını biz es geçip yaşına verelim.
    kim ne akla hizmet sohbet ediyor bilinmez ama sohbet edilenlere istinaden çok ağır bi vaka olduğu kesin.
    tanım: karşıma geçip allah bir dese inanmayacağım yazar.

    edit: imla- tanım.