antipartizan5
profili

  • atış poligonunda kendi kafasına sıkan genç

    edit: intihara bu kadar meyilli bir millet olduğumuzu bilmiyordum! hatta ekşi sözlükte bu kadar intihar sevici olduğunu da bilmiyordum. arkadaşlar ben sizin hayatınızda yolunda gitmeyen şeylerin sebebi değilim veyahut ölmek isteyip ölememeniz de benim yüzümden değil. bana hakaret içerikli mesaj atmanız çok saçma. ben burada herkes gibi fikrimi belirttim. daha doğru düzgün bir üslupla fikirlerini dile getiremeyen insanların burada yazar olması da garip. eğer çözemediğiniz problemler varsa bunu kendinizle halledin benim yapacak bir şeyim yok maalesef, üzgünüm...

    cesur falan değildir. kolaya kaçmıştır. ne zamandır sorunlardan, zorluklardan kaçmak cesurluk oldu? kalıp savaşan, yaşamaya devam eden insanlar benim için çok daha cesurdur. aptal aptal şeyleri yüceltmeyin!

  • eşime letgo'dan cinsel içerikli mesajlar atılması

    üst edit 3: arkadaşlar olayın öznesi ben değilim, olayı yaşayan ben değilim bir çaylağın ricasıydı başlık açtım. entrymde de durumu izah ettim. lütfen önce entryi okuyun.

    üst edit 2 : olayı yaşayan ve başlık açmamı rica eden çaylak arkadaşımız sizlere desteğinizden dolayı çok teşekkür ettiğini söylüyor ancak mesaj atanların çoğu çaylaklardan mesaj alımını kapattığı için cevap yazamıyormuş.

    üst edit : link düzeltildi.

    edit : atılan mesaj görüntüsündeki isim kapatılmıştır. uyaran yazarlara teşekkürler. bu ülkede haklı iken haksız çıkmanın, suçlunun yargılanmasından çok daha kolay olduğunu unutmuşum.

    @recai kutan isimli çaylaktan kendisine yardımcı olmam için bir mesaj aldım. yardım etmem gerektiğini düşündüm. kendisinin bana olayı izah ettiği metni aynen alıntılıyorum.

    ilgili kanıt

    '2 eylül 2017 tarihinde eşim ve çocuğum ile çatalcada bulunan evimize doğru yol alırken eşimin "bu ne ya. bu ne ahlaksızlık" şeklinde konuşmalarını işittim. kendisine ne olduğunu sordum. letgo adlı uygulamaya satılması için yüklediği bebek kangurusu ürününe yollanan mesajlarda bir cinsel saldırı olduğunu gördüm. yazıyı görünce elim ayağım titredi. kontrolümü kaybetmemek için aracı hemen sağa çektim. yazı yazan mahluğun profilini açıp ilk denk gelen ürünü almak istediğimi yazdım kendi hesabımdan. o da hemen atladı tabi. telefon numarasını istedim. o da hemen verdi. aradım ve dayanamayıp birkaç küfür ettim. hemen kapattı telefonu. sonra aradım onlarca kez açmadı. bir özür mesajı yolladı bana. eşimi alıp doğruca karakola gittik ve şikayetçi olduk. aradan bir hafta geçtikten sonra bu mahluğun babası aradı. bin bir kez özür diledi. bir cahillik yapmış affedin dedi. biz davamızdan kesinlikle vazgeçmeyeceğimizi, bunu yazabilme cesaretini gösteren her kim ise ceza alması gerektiğini söyleyip telefonu kapattım.

    savcılıktan dün gelen yazı ile asıl şoku yaşadım. savcılık kovuşturmaya yer olmadığına karar vermiş. 15 gün süre içerisinde itiraz edebileceğimizi bildiren bir yazı yollamışlar. tabiki itirazımızı yapıp sonuna kadar gideceğiz. ancak verilen kararı nasıl değiştirebileceğimiz konusunda yardıma ihtiyacımız var.'

  • gayler ile kızların kavgası

    yalnız bildiğin kız kavgası bu. saç çekmeler, bir şeyler fırlatmalar, elleri uzatıp aşağı yukarı fırçalama tarzında vurmalar. gay de olsalar erkekler yani eğer o şekilde kavga etselerdi yerden kazıyarak zor alırlardı kızları. delikanlılık yapıp kız kavgası yapmışlar. helal olsun.

  • evli kadınla birlikte olmak

    yazar değilken bu tür başlıklara yazılanları okuduğum zaman sinir olur fakat sesimi duyuramazdım. artık yazarım ve söyleyebilirim. bu tür bir ilişkiyi yaşayan, normalleştirmeye çalışan kim varsa hepiniz adi ve şerefsizsiniz. umarım yaşattığınızı yaşamadan ölmezsiniz. siz sormadan söyleyeyim hayır böyle bir durumun öznesi olmadım sadece ne kadar berbat bir şey olduğunu görebiliyorum. sevmiyorsan boşan ne halt yiyorsan ye kimin umurunda? yok ben boşanmayayım kocamı aptal yerine koyayım hem hayatımı yaşayayım hem de düzenimden olmayayım diyorsan pisliğin tekisin. bir de bunların kocasının kazandığı para ile sevgililerine hediye alanları, para yedirenleri var. ulan nasıl vicdanınız el veriyor be bu nasıl adilik? aynı şey tam tersi durum için de geçerlidir. çok daha farklı, kallavi bir yazı yazardım da küfüre karşıyım.

  • bilmediği şeye bilmiyorum diyebilen insan

    edit: bir de bilmediğine bilmiyorum diyemeyen tiplerin adres soran kişilere yanlış da olsa mutlaka bir adres tarif etmek zorunda hisseden tipleri var ki onlardan tanrı korusun bizleri a dostlar. kaç defa yanlış yollara saptım sayelerinde.

    pamuklara sarılası insan. eğer hayatınızda böyle insanlar varsa onları çok sevin çünkü o kadar azlar ki.

    bilmiyorum dediğin zaman insanlar ezik gibi görüyorlar.
    bilmiyorum dediğin zaman o konu hakkında karşı taraf bilmese bile biliyor gibi sallıyor. bir nevi yalancı turnusolu.

    bilmiyorum diyebilmek erdemdir.
    bilmiyorum diyebilmek eziklik veya aptallık değil olgunluk belirtisidir.