brandum15
profili

  • 16 haziran 2023 letonya türkiye maçı

    siz bu maçla kanser olabilirsiniz ama biz fenerbahçeliler için haftalık sıradan maçımız.

  • en pisi pisine ölen film karakteri

    tabi ki pulp fiction filminde john travolta'nın canlandırdığı vincent vega karakteridir.

  • 30 mart 2021 türkiye letonya maçı

    şenol kapat hileyi banlanıcaz aq

  • fenerbahçe

    stadımızın ismini kadıköy kerhanesi diye değiştirmemiz gerekiyor. zira lig sonuncusu bile gelip götümüzden kan alıyor

    allah emeği geçen herkesin belasını versin orospu evlatları bize aziz yıldırımı arattırdınız ulan hiç mi utanmıyorsunuz

  • fenerbahçe'ye kupa veren yaratık

    beynimle gözlerim arasında iç savaş var zira gördüklerime inanamıyorum.
    bir fenerbahçeli olarak söyleyeyim; atış serbest. bunla taşşak geçmeyecekseniz neyle geçeceksiniz abi ahahahahah tipe bak ya.

  • kızların düğün isteme nedenleri

    sosyal medya ego masturbasyonu.
    gizli aşağılık kompleksi.
    cehalet.

    yoksa 1 sene uzak doğuda gezerek bitiremeyeceğiniz parayı 1 günde göbek atmak için tüketmenin başka mantıklı açıklaması yok.

  • #polislerintiharediyor

    12 emniyet mensubu intihar etmiş, entrylerin tamamı taşşak geçmek üzerine. işin komik tarafı komik bile olamıyorsunuz. ekşisözlük harbiden aptal yuvasına döndü.

  • 29 haziran 2019 küçükçekmece olayları

    belçika'da dil okulunda denk geldiğim suriyeli bir abimiz 4 dil biliyor, web developer, kendi şirketi var, istanbul esenyurt'ta bile 200 kişilik döner salonu işletmişliği var. diyor ki "valla ben sevmiyor suriyeli, ben suriyeli ama suriyeli ile çalışmıyor sevmiyor kötüler abey". adam pırlanta gibi, belçika kapısını açmış gel demiş. sen böyle adamı gönderiyosun ama elin orrrospu çocuğu vasıfsız piçleri dolduruyosun. yav şu adam bile her şeyin farkında, koskoca hükümet, binlerce danışman, hukukçu, o boku şu boku bir adam kadar olup düşünemiyor, çözüm üretemiyor. ulan belçika'da bile mülteci kampları var, izinsiz giremiyosun çıkamıyorsun yabancı getiremiyorsun, aksamları geç kalırsan üst üste, problemli diyip kamptan atıyorlar, 6 ay uyumluluk süreci ve dil eğitimi veriyorlar zorunlu, toplantıya çağırıyorlar seni eğer adapte olduysan devlet sana eğitim ve profesyonelliğine(türkçede altın bilezik) göre iş bulup yolluyor.

    biz ne yapıyoruz? saldım çayıra mevlam kayıra. tecavüzde ederler, adamda keserler. sen önce devlet olacaksın, işini doğru yapacaksın. suriyeli din kardeşinde senin vatandaşın orospu çocuğumu ulan?! kim verecek bu kızın hesabını şimdi?

  • fenerbahçe

    4 sağ bek olan; isla, dirar, moses ve şener'i elinde bulunduran fakat her neden bilmesekte sol bek'ini 4 senedir hasan ali kaldırım gibi bir bidona emanet eden takım. santos, carlos, caner, ziegler(buna bile şükür eder hale geldik)'den sonra böyle bir kedere düşecek ne işledi bu takım anlayamıyorum. ismail'i futbolcudan saymıyorum ki sol beke yazmıyorum. ne sikim bir kadro yapılanmasıdır hiç anlayamıyorum.
    (bkz: sikerim böyle fenerbahçeyi) aziz haklı kurmuş bu cümleyi. karlı havada üst üste 5 don giyip tişörtle gezen bir insan gözlerimde canlanıyor her defasında.

  • grup 84 emre aydın hayalet sevgilim

    linkin park evanescence bon jovi ile yerli yabancı versusu atar.

  • bu masada işid yok işid adına konuşamayız

    cümle kuramayan adamlar ülke yönetmeye kalkarsa artık şuanda artık şuanda bu hale geliriz artık şuanda.

  • ikinci gezi parkı direnişinin yavaştan yaklaşması

    akaretlerde bacağıma gaz bombası yiyip 1 hafta yürüyememiş biri olarak bildiriyorum, kapıdan dışarı sikimi çıkarmam. ne bok yiyorsanız yiyin, bu ülke için sümüğümü çıkarıp masaya sürmem gezidir bilmem nedir diyenin ağzına vururum tokadı delirtmeyin sabah sabah beni.

  • michael frey

    adam kalkmış fernandao vardı niye frey'i aldık diyor. ulan 31 yaşında her kamp dönemine 20kg fazlasıyla dönen, götünü kaldıramayan, ver kaç bile yapacak zekası olmayan adamı niye sattık diyor. ulan sen kolsuz bacaksız henri bienvenu'den sonra 24 yaşında forvet gördün mü bu takımda? adam hem genç, hem dinamik hem de aç. kulüplerde, yatlarda partilemeye gelmiyor fernandao gibi. azıcık zeka ulan, slimani varken bunu niye aldık diyor barzo bir de. seneye slimani gidecek, frey bu sezon 20 gol atsa epl takımı transfer etse napacaksın fernandao'yu emenike'yi mi alacaksın tekrardan? frey proje transferidir, yatırımdır, yarındır. zekanız yetmiyorsa, yorum yapmayın.

  • ali koç'un sadece 2450 tl'lik telefon kullanması

    popilariteden öte f/p oranına bakarak kullanmayı tercih etmesinden ötürüdür. zenginliğin verdiği doymuşluk hissi ile amaca yönelik alım yapmayı öğrenmiş biridir.

    tespiti yapan yazar arkadaşımıza ivedilikile ekşi sözlük iş ağına girmesini tavsiye ediyorum.

  • cristiano ronaldo

    sadece iyi bir golcü olduğu için beğenilmeyen süperstar, sanırım iyi bir kaleci falanda olması lazımdı tam anlayamadım daha ne isteniyor bu adamdan.