tescillimarka7
profili

  • kariyer.net

    ik asistanlarının üzerinden milleti ezmeye çalıştığı yer. sen kimsin la sikim, her işe başvuranı gerekliyse bile almazmış. 50 tane madde yazmış 40 tanesi fotoğrafla ilgili. tamam anladık resmi bir fotoğraf olsun da nedir bu. amk ülkesinde herkesin borusu anca altındakine ötüyor. git bak bakayım o müdürün direktörün daha mail yazma adabından haberdar mı, imla kuralı biliyor mu. onlara da çemkir bakayım götün yiyorsa.

  • sabri sarıoğlu

    seni futbolcu yapanı sikeyim
    seni bu takıma alanı sikeyim
    seni bu takımda tutanı sikeyim
    senin kontratını uzatanı sikeyim

    başka da bir lafa gerek yok

  • hoşlanılan kızı markette kotex alırken görmek

    (bkz: hoşlanılan kızı markette durex alırken görmek)

    beterin beteri var

  • kürtler türklerin kardeşi mi kölesi sömürgesi mi

    he sömürge. o bölgeyi öyle sömürüyoruz ki elektrik faturalarını bile biz ödüyoruz. sömürge devlet olarak en gelişmiş şehirlerimize sokmuyoruz. bu şehirlerde iş kurmanıza izin vermiyoruz. oralara doktor, öğretmen göndermiyoruz. halbuki gelseler öldürmezsiniz, kıymetlerini bilirsiniz bu hayatlarının en güzel yıllarını doğudakilere (gönüllü veya zorunlu) adayan insanların.

    dünyada eşi benzeri görülmemiştir böyle bir sömürge devletin.

    edit:

    şehit öğretmenlerimiz
    şehit doktor abdullah biroğlu
    hamile eşinin yanında, meyve alırken şehit edilen astsubay
    mavi çarşı katliamı
    10 haziran 1990 çevrimli köyü katliamı (ölenlerin 13ü bebek)
    susa katliamı (camidekilerin kurşuna dizilmesi)
    yavi katliamı (35 ölü)

  • kanzuk

    sözlüğün kalitesini artırmaya çalıştığını, ifade özgürlüğünü desteklediğini falan yazmış. yahu ne sözlüğü ne kalitesi. format falan bırakmamışsın, önüne geleni sözlüğe almışsın, üstelik belirli bir siyasi görüşün yancılarını desteklediğine ve debe'de oynama yapıldığına dair ciddi bir kamuoyu var.

    sen bu kamuoyunu eylemlerinle tersine çevirip yazarların içini rahatlatmak yerine bu konuyu dillendirenleri uçuruyorsun. sonra da şekilli, faşizm aslında şu demektir lafları ediyorsun. sözlüğün ayağına sıkıyorsun haberin yok.

  • fenerbahçe'nin şike yapması

    (bkz: iki tane uyduruk diyalog)
    (bkz: mahkeme devam ediyor)

    he anam he ta isviçre mahkemelerine kadar ceza yiyen tokatspor zaten.

  • semih kaya

    bizim altın çocuk son yıllarda dünyanın en iyi takımlarına, en iyi forvetlerine karşı oynadı ve taraflı tarafsız herkesin takdirini kazandı. alman ikinci ligine para aklamak için yolladığınız topçularla karıştırmayın. tineri de sabah sabah çekmeyin.