bicaykoy3
profili

  • kpss 2018

    yaş 30’a dayanmış, sınav yerine hiç bir şeyi almadıkları için birazdan babamla el ele tutuşup gideceğim sınav. kendi sorumluluklarınızı yerine getiremediğiniz için millete çektirdiğiniz çileye bak. kazandığınız para haram olsun.

  • 20 nisan 2018 cleveland cavs indiana pacers maçı

    lebron james'i çok seven ama aynı zamanda eleştiren bir basketbol severim. ekşisözlük'de ''lebron daha napsın'' diye bir genel bir görüş var ki çok ilgincime gidiyor.

    arkadaşlar lebron her topu kendinde istediği için bazen takıma zarar da verebiliyor. evet çok üst düzey bir oyuncu,izlediğim en iyi oyunculardan biri. ama şöyle bir gerçek var ki kyrie irving gibi bir oyuncu lebron james'le anlaşamayıp gitti. sen 5 dakika boyunca takım arkadaşlarına şut kullandırmayıp 6. dakikada boş pozisyonda diye pas atarsan o adam o şutu kaçırıyor işte. serinin bir önceki maçında ilk 4 dakikada lebron :13 indiana:0 yazanlar vardı, aslında durum da bundan ibaret. bana göre iyi bir oyuncu takım arkadaşlarını da devamlı oyunda tutan oyuncudur. şimdi gelip bana sezon içi istatistiklerini,asist ortalamalarını falan gönderecek varsa hiç yapmasın böyle bi şey. emin olun hepinizden çok izlemişimdir sezon içi karşılaşmalarını. ama playofflar farklı bir şey.

    biraz önce biten maça baktığımda lebron james,serbest atışları çıkardığımda 10/22 şut isabeti ,24 sayıyla oynamış. benim nazarımda nba gibi ortamda 22 şut kullanıp 24 sayı atmak abesle iştigaldir kimse kusura bakmasın.

    ikinci olarak ise lebron son ana kadar taşıdı ama sonunu getiremediler yorumuna karşıyım. cavs takımı ikinci yarı 35 sayı bulmuş,3. çeyrek 12 dakikada sadece 12 sayı atabilmiş. maçın buralara gelmesinde bana kalırsa lebron'un da kabahati yüksek. 12 dakikada 12 sayı nedir amk,euroleague mücadelesi mi bu?

  • fenerbahçe'nin faule ve kaosa dayalı oyun planı

    hepsine bakmadım ama volkan’ın sevinci için (volkan’ı tasvip etmiyorum) taraftarlara helal olsun ikidir sahaya inmedikleri için yazılmış. yazıyı yazanın mantalitesini anlamanız için söylüyorum.