cannavaro10
profili

  • 22 mayıs 2016 ingiltere'ye atılan ilk gol

    hakan çalhanoğlu atacaktır.

  • işten erken çıkan adamın eşini kankasıyla basması

    olay kadının yanına kar kalmış resmen. aldatılan koca hapiste, kadınla iş bitiren adam mezarda, ama kadın ertesi gün kahvaltıda ne gündü bee diye çayını yudumlayabilir.

    burada bir adaletsizlik var, hem de çok büyük.

  • 10 nisan 2016 sunderland leicester city maçı

    yalnız leicester taraftarının yaş ortalaması galatasaray genel kurulunu aratmıyor.

  • 2 mart 2016 galatasaray'ın 1 yıl men cezası alması

    galatasaray adasında ve kulübün diğer sağladığı olanaklarda uygun fiyatla yararlanan liseli ve genel kurul üyelerini pek rahatsız etmeyecek olay.

    yeterki kulübe herkes üye olmasın, haftasonu aileleleriyle huzur içinde kulübün tesislerinden faydalansınlar bu abilerimiz.

    galatasaray'ın durumu bundan ibarettir.

  • selçuk inan

    frikiği sneijder'e bırakmadı ve sneijder maçtan çıkmak istedi.

    burak'ın yanına ne zaman gidiyorsun arkadaş sen?

  • isviçre 11 bin euro verirken 500 bin prim vermek

    avrupa futbol şampiyonasına katılan dünyanın en zengin ülkesi isviçre futbolcularına 11 biner euro prim verirken biz 500 bin euro veriyormuşuz. o milyon euroları zaten milyoner futbolcuya değil de altyapı sahalarına aktarsaydınız ve bu ülkenin gençleri iyi tesisler görseydi ne olurdu sanki?

    ayrıca avusturya toplam ekibe 1.5 milyon euro veriyormuş. biz 3 oyuncuya veriyoruz onu.

    http://www.karar.com/spor-haberleri/milli-takima-adam-basi-500-bin-euro-prim-verilecek-46482

    edit: primi veren devlet değil özerk futbol federasyonu. tamam bizim vergimizden değil de uefa'dan gelen parayla veriyor ama o paralar neden altyapıya harcanmıyor?

  • hamza hamzaoğlu

    şuan radyosporda açıkladılar sezon başı kalinic için geçen senenin uefa finalisti dnipro ile 500bin euro kiralama bedeli ve yıllık 1.3 milyon maaş ile anlaşılmış. ama hamza hoca istemiyorum demiş. söyleyen açıklayan menajeri ve transferi yapan cüneyt tanman. satın alma bedeli de 2.5 milyon euroymuş.

    kalinic kim mi,geçen hafta italya lig lideri inter'e 3 gol atan kalinic. fiorentina mario gomez yerine onu aldı.

    hamza budur.

  • lazar markovic

    yeter amk

    not: gs

  • istiklal caddesi'nde omuz atma cinayeti

    idam gelmediği sürece bu ülkede bu cinayetler bitmez. halkın %99'unun istediği idam ısrarla gelmiyor ve gencecik çocuklar bu tarz yaratıkların saldırıları ile can veriyor. yazık,çok yazık.

    not: evet 1 adama 3 kişi hemde bıçakla saldıran şerefsizin yaşamaya hakkı yoktur,idam edilmelidir. başına gelecekleri bilirse o suçu işleyemez,ama 2-3 yıl sonra çıkarım diye düşündüğü için bunları yapıyor. idam gelmesin diyen kişi bunları destekleyen kişidir.

    not 2: birde en büyük problem birçok kişi farkında değil ama bu tipler hapise bilerek giriyor. birkaç yıl yatıyor ve çıkınca nam-ı oluyor, haraç alma rütbesine erişiyor. bu adam yattı çıktı, bilmem kaç adam öldürdü diyorlar ve oluyor sana bir haraç çetesi daha. önü alınmadığı sürece ülkenin başına iş açacak bu durumlar.

  • lukas podolski

    çay var içersen;
    parçalı var giyersen;
    ayı var .....