oyleolurmula2
profili

  • 18 mayıs 2018 cuma namazı hutbesi

    yine diyanetin imamları siyasete alet ettiği ya da imamların kendi istekleri ile bunu yaptıkları hutbedir. beşiktaş'ta gittiğim camide imam kudüs ile ilgili kardeşlik konuşmaları yaptıktan sonra mitinge halkı davet etmiş, beşiktaş'tan belediye aracılığıyla insanların nasıl götürüleceğini anlamıştır.

    aramızda bu mitingde recep tayyip erdoğan'ın seçim propagandası yapacağını bilmeyen yok. yapılan davet yanlıştır. o cemaatte her kesimden insan var. seçim propagandası için kullanılacak bir yere halkı davet etmek neden? ben mi yanlış düşünüyorum?

    diğer camilerde de aynı durum olduğuna neredeyse eminim ama sonraki entrylerin kanıtlamasına muhtaç bir durum. çünkü ben sadece kendi gittiğim camiden bilgi verebilirim.

  • fikret orman

    bazen çıkışları hatalı olsa da bazen de sağduyulu ve barışçı açıklamaları ile ders verdiğini düşündüğüm başkan. fenerbahçe camiasının bayern'in gol müziği ile birlikte yaptığı paylaşım hakkında şöyle: "bayern münih gol attığında çalınan şarkıyı rakibimiz kullanıyor. bunlar türk futboluna yakışmıyor. bana da 'biz de vardar ovası' şarkısını çalalım' diyorlar. biz, türk takımının avrupa'da yenilgisinden medet umacak bir kulüp müyüz? beşiktaş böyle acizlik yapar mı?" bir açıklama yapmış. çok haklı. taraftarlar böyle espriler yapar birbirlerini kızdırır. çoğu zaman futbolun eğlenceli tarafı budur hatta. ama bunu kulüp yapınca koskoca kulüp itibarsız oluyor. fenerbahçe'de aziz yıldırım yönetimi her zaman bunu yapan davranışlar ortaya koydu. hep kavgadan rakibe saygısızliktan gerilimden beslendiler. savunmayin şu yönetimi fenerbahçeliler. siz de istiyorsunuz kurtulmak. ama yine savunacaksiniz. fikret orman in açıklamalarına "hahaha sus ağlama nasıl koydu bayern" "zaaa müthiş yapmış sahada oyuncular, dışarda resmi hesap vuruyor ahaha" falan yorumları yapacaksınız. koskoca kulüp mahallenin dedikoducu teyzesi gibi yönetilirken bunun karşısında durmazsaniz, seçimlerde yeniden aziz yıldırım size de türk futboluna da müstehak.