circasian10
profili

  • hindistan'a giden birinden istenebilecekler

    yediğin içtiğin senin olsun da gerisi hiç problem değil.

  • kedi köpek beslenen evde yemek yemem

    tamam lan en hayvansever sizsiniz. bunu diyenler bok yesinler, eşeğin zikini yesinler, hayatınızdan sktir olup gitsinler, ölsünler gebersinler.

    kedi besleyen birisi olarak henüz denk gelmediğim ama denk gelirsem tepki göstermeyeceğim bir talep. çünkü biliyorum ki herkesin hassasiyetleri farklı olabilir ve bir kişinin evimde yemek yemeyi içine sindirememesi kedileri / köpekleri öldürmek istediği anlamına gelmiyor.

  • sinan oğan

    kendisini destekleyen ama ikinci tura kalamayacağını düşünen (ve ikinci turda kılıçdaroğlu'na oy verecek olan) bir seçmen ilk turda neden sinan oğan'a oy versin?

    nedeni çok basit: kılıçdaroğlu ikinci turda seçimi kazanırsa oylarının ne kadarının sinan oğan destekçilerinden geldiğini görüp ona göre davransın diye. diğer bir ifadeyle; sinan oğan'ı destekleyenler (ve ikinci tura kalamayacağını düşünenler) fedakarlık yapıp oylarını ilk turda kılıçdaroğlu'na verirlerse, o oylar "zaten chp tabanından geliyor"muş gibi görülüp sinan oğan destekçileri yok sayılacağı için.

    edit: bu arada aşağıdaki bir entry'ye göre (bkz: #151834229) kemal kılıçdaroğlu ilk turda kendi başına %50.00 oy alıyor. gerçi aynı entry'nin devamı farklı ama neyse.

  • kafaya silah dayanınca vur ulan diye blöf yapmak

    hatta yaklaşıp silahın emniyetini açarken sakin bir ses tonuyla “birini vurmak istiyorsan önce silahın emniyetini açmalısın” da denilebilir. sonra ortağınız çakır ile beraber silahlı arkadaşı alır dertleşirsiniz falan. babasını vuranın siz olmadığını anlatırsınız ona.

  • köpeksiz sokaklar istiyoruz

    benim anlamadığım bir konu var. gerçekten merak ettiğim için yazıyorum, muhatapları ciddi olarak cevaplarsa sevinirim.

    durumdan hiç rahatsız olmadığını söyleyen insanlar için bu işin herhangi bir limiti var mı? mesela abartalım; sokaklarda 50 milyon başıboş köpek olsa yine "beğenmiyorsan sokağa çıkma" mı diyecekler? 100 milyon olsa? 200?

    samimi olarak soruyorum; sokaklar artık iğne atsan köpeklerden yere düşmeyecek noktaya gelse yine aynı tavrı mı sergileyeceksiniz yoksa bu işin bir sınırı olması gerektiğini düşünüyor musunuz?

    eğer bir sınır olması gerektiğini düşünüyorsanız şu anda o sınırın zaten ötesinde değil miyiz? yok değiliz diyorsanız, her eleştiriye "sokağa çıkma o zaman" deyip hiçbir şey yapmamaya devam edersek o sınıra doğru gitmiyor muyuz? sonra ne olacak? ona da o zaman mı bakacağız?

  • kedi köpek beslenen evde yemek yemem

    kedilerin köpeklerin dili olup da konuşsalardı sizin kadar celallenip küfürler etmezlerdi lan sakin olun. yiyen yesin yemeyen yemesin.

  • hastası olunan sözler

    aynı şeyleri tekrarlamayalım isterdim, ama görüyorum ki siz başlıkta arayamıyorsunuz bayım.

    franz kafka

  • volkan demirel

    bence kesinlikle kadroya alınmalı.

    hatta bence milli takıma en az bir vukuatı olmayanlar alınmamalı. stadı terk etmek olsun, silah çekmek, tehdit, kavga, adam yaralama vs olsun veya dışarıda taciz/tecavüz olsun, en az bir vukuatı mutlaka olmalı.

    türk milli takımı formasını giyecek adamın önce kendisini ispatlaması, bu ülkenin karakterine ne kadar uygun olduğunu göstermesi lazım. sonuçta milli forma bu, şaka değil.

  • sözlükteki kadın düşmanlarının ifşa edilmesi

    tamamını okuyamadım, çok uzundu. ama şu kısım gözüme çarptı:

    ...
    "...ayrıca o gözlüklü şirret çaçaron! evlerden ırak. #56297397 hattorihanzoo"
    ...

    bu tanımlamada geçen sıfatları tek tek tdk'dan kontrol edelim:

    gözlüklü : gözlük takmış olan, gözlük kullanan
    şirret : kavga çıkarmaktan hoşlanan, edepsiz (kimse)
    çaçaron : geveze

    eğer videoyu izlediyseniz böyle bir tanım yapmanın kadın düşmanlığı yapmak değil, videodakilerden birinin gayet objektif ve doğru bir şekilde tasvir edilmesi olduğunu görürsünüz.

  • abdullah öcalan

    --- #52903667 ---

    kendisinin okuduğu kitaplar şu şekildedir.

    ...

    jeremy bernstein: einstein, nar yayınları

    j.r.r. tolken: yüzüklerin efendisi (ııı. cilt), metis yayınları

    joseph silk: evrenin kısa tarihi, tübitak yayınları

    ...

    --- #52903667 ---

    yüzüklerin efendisi'nin sadece 3. cildini okumuş galiba. lan neden adam gibi baştan başlayıp seriyi bütün halinde okumadın amk? onu da mı bölmek istedin?