imstillremembering4
profili

  • nesrin cavadzade

    hayatım boyunca her türlü yaşam tarzına ve anlayışına saygı duymaya çalıştım ama senelerdir avrupa’da yaşamama rağmen senin gibi davranan insanların hoş karşılandığını hiç bir yerde görmedim.

    hadi senin ne olduğun belli de, sana parayı sıkıştıran adamın eşi hamile. hiç mi düşünmedin onu üzüp, küçük düşürebileceğini? adamın biri sana striptizciymişsin gibi para sıkıştırıyor diğeri de seni yapıştığın halde itiyor.

    keşke akıllarda böyle kalmasaydın. klasik kadın imajını yerle bir ettin.kim bilir kime nispet yapacaktın ama nispet yaptığın kişi şükretmiştir şu videondan sonra.

    çırılçıplak resim paylaşsaydın eleştirmeyecek biriyim çünkü kendi bedenin ama burada insanları hoş olmayan bir durumun içine sokuşun narsizmin doruklarında olduğunun kanıtı oluyor.

  • bir kadının paradan daha çok hoşuna giden şey

    eğer kadınlar paraya erkeklerden daha düşkün olsalardı kumarhaneler ve iddia bayileri erkeklerle dolup taşmazdı.

    kadın kendine refah sağlayacak parayı ister ama erkekler hep daha fazlasını ister. o yüzden param yok ühühühü müjgan bana param olmadığı için vermedi diye ağlamayın, müjgan seni istemediği ve sevmediği için sana vermedi.

  • ebru şallı'nın evladını kaybetmesi

    herkes çocuğunu doğduğundan beri vegan besliyor diye sallamış.

    yahu kadının tüm videolarını izleyip yapmış biri olarak her gün yumurtanızı yiyin benim oğlum pançikoya da göz yumurta yapıyorum dediğini kendi ağzından duydum. ayrıca vegan olsa bal falan yemez yedirmezde ama yiyor ve çocuğuna da yediriyor.

    sanki çocuğunun ölümünden kendisi sorumluymuş gibi nefret kusulmasına gerek yok. ölen kendisi değil çünkü. ölen sekiz yaşında bir çocuk.

  • mükemmel erkeği bulma yolları

    mukemmel erkegi aramayin mukemmel bir kadin olun.
    mukemmel erkek gelir sizi bulur.