aexrandmax7
profili

  • 4 mayıs 2023 akp'nin apo ile görüşme itirafı

    akp milletvekili adayı galip ensarioğlu: “devlet sürekli öcalan ile görüşüyor. öcalan, türkiye’nin birliğine, bütünlüğüne katkı sağlamak istiyorsa ve devlet de buna inanıyorsa, devlet bu görüşmeleri sürdürür.”
    kaynak *
    edit: mansur yavaş az önce denizli mitinginde bu konuyu anlattı

  • avrupa birliği'nin suriyeliler kalsın açıklaması

    ab türkiye delegasyonu başkanı nikolaus meyer-landrut: "suriyeli mültecilerin geri dönüş koşulları yok, cumhurbaşkanı erdoğan'ın göçmen politikasını destekliyoruz." diye erdoğan'ı destekleyen açıklama yapmış. kaynak
    vay be dış güçler bile suriler gitmesin diye erdoğan'dan yana taraf tutuyor.
    (bkz: emperyal güçlerin ortadoğu'daki maşası erdoğan'dır)
    edit: kanada'nın hindu artığı bakanı da suri seviciliğe başladı. hay ben sizin ya neyse.

  • afganların gasp edip çırılçıplak kara attığı genç

    türkiye'ye kaçak yollardan giren afgan teröristler bir gencimizi darp ettikten sonra üzerindeki telefonu, ayakkabıyı, kıyafetleri çalıyor ve -5 derece soğukta kar yağan sokağa bırakıp kaçıyorlar. genç kardeşimiz -5 derece soğukta ve yoğun kar yağışının altındayken kendi kendine ayılıyor. kilometrelerce yalınayak yürüyüp zar zor bir taksi buluyor ve ailesine haber verebiliyor. soğuktan ayakları yandığı için ayakları kesilebilirmiş.
    https://twitter.com/…vun/status/1487088269552721924
    hudut namustur dediğimiz zaman gulyabani görmüşe dönen aktroller, akp yalakası medya, mülteci güzellemesi yapan satılmış akademisyenler bu görüntülere iyi baksın. bu terörde suri ve afgan yalayan, göç işlerinden fon koparan herkesin parmağı var.
    kısa süre önce olmuş benzer olay (bkz: afganların bir avukatı bıçaklayıp gasp etmesi) afganlar bu gasp suçunu organize şekilde çeteler halinde işliyor.

  • erlik

    türkiye cumhuriyet'inin ilk şehit öğretmeni mustafa fehmi kubilay'ı ve pkk'nın şehit ettiği öğretmenleri anmak için hazırladığı öğretmenler gününü kutlayamayanlar videosunu biraz geç olsa da yayınlamıştır.

    bu vesileyle tekrar hatırlatalım. türkiye cumhuriyeti sınırlarında öğretmen katleden iki cani, katil, hain, terörist güruh vardır. terör örgütü ışid zihniyetli şeriat meraklısı radikal islamcı hainler ve kürdistancı radikal kürt ırkçısı pkk teröristleridir.

  • 21 ekim 2021 lpg zammı

    2021 zam listesi
    edit: aracım doblo değil ve tuğra yok ancak lpg kullanıyorum. benzinden kısmak için lpg takanı akçomar sanmaktan vazgeçin amk gelen zam hepimize giriyor.

  • tunç soyer

    seni izmir il nüfusuna kayıtlı türkiye cumhuriyeti vatandaşları seçti. senin görevin izmir il nüfusuna kayıtlı türkiye cumhuriyeti vatandaşlarına hizmet etmek. kendini bir şey sanma. suri, afgan sevmek istiyorsan istifa et git akp'de takıl.

    önemli edit: izmir depremi'nde evi yıkılan depremzedeler için dünya bankası'ndan 340 milyon dolarlık kredi bulmuş. bu krediyle evlerin dönüşümü için depremzedelere yardım yapılacağını ancak recep tayyip erdoğan'ın bu krediyi 6 aydır onaylamadığını söylemiş. https://www.sozcu.com.tr/…tin-artik-imzayi-6592023/

    edit1: mesaj kutumda hakaret edenler akp ve hdp seçmenlerinden oluşuyor. suri ve afgan sevicilikte akp ve hdp neden organize hareket ediyor? akp'nin koalisyon ortağı mhp değil miydi? akp, hdp ile yeni açılımlara doğru yelken açmak için ortak payda olarak suri ve afganları mı buldu? ayrıca benim izmir'de ikamet etmiyor oluşumun izmir seçmeninin haklarını korumama engel değil.

    edit2: suriye, afganistan, ırak, pakistan ve afrika'nın çeşitli ülkelerinden kopup gelen radikal ve sıkıntılı tiplerin gitmesini ve gelmemesini isteyenleri "ırkçı, faşist, aktroll" ilan ederek sindiremezsiniz. ulan aktroller zaten herkes gelsin diye yırtınıyorlar.

    edit3: ne şiş yansın ne kebap oy istediğiniz seçmenin hassasiyetlerini görmezden gelip şov yapamazsınız. flamingoya ile suri, afgan istilası aynı şey değil. insanlar huzurunu, güvenliğini kaybetti. zaten akp ile uğraşıyoruz bari siz zorluk çıkarmayın.

  • cumhuriyet halk partisi

    ben bir chp delegesi olarak bugün oyumu muharrem ince'den yana kullandım. ancak pazartesi günü noter tasdiki ile chp'den istifa edeceğim.

    zaten istifa etmesem bile bugün kazanan tarafta ki kürtçülerin radarına girdim. partiden ihraç etmek için yırtınacaklar. güçleri yetmeyince de çirkeflik yapacaklar.

    atatürk'ün askeri olarak, topunuzu imha etmek için ölene kadar hayatım boyunca savaşacağıma and içtim. bu andımı yerine getireceğim!