hicbifikrimyok13
profili

  • 7 haziran 2017 katar'a 5.000 asker göndermek

  • 10-15 yerinden bıçakladım bıçak kolay girip çıktı

    sadece katilin değil, onun firar etmesine göz yuman bütün kolluk kuvvetlerinin ve görevini kötüye kullanan hakim/savcı tüm kamu çalışanlarının cinayet ile yargılanması gerekiyor.

  • 7 yaşındaki çocuğa zorunlu arapça dersi verilmesi

    ülkedeki en büyük ikinci etnik unsurun anadilde eğitim isteyen çocuklarını terörist ilan eden ve "tek dil" mottosuyla oy toplayan zihniyet tarafından gerçekleştirilmiştir.

    edit: kürtçülük yapmıyorum. tam aksine gerçek türk milliyetçiliği yapıyorum. şu yurdum türkçüsünün ve özellikle ülkücü denilen tayfanın duruşunu gösteriyorum size. kürtçe tabela için kıyameti koparan sözde "tek dil" sevdalılarının arap pipisine karşı koyamamasını hatta daha fazla arap arzu etmesini vurguluyorum.

    şu olan biten şey basit bir eğitim etkinliği değil bir milletin yok edilişidir. bir milleti millet yapan kendi dilidir, kendi medeniyetidir. arap medeniyeti arapları bile dünyanın en sefil en geri kalmış milleti haline getirmişken bizi ne hale getirir varın siz görün. hatta beklemeyin hiç osmanlının selçuklunun yıkılışını görün. osmanlıyı yerle bir eden, tamamen ortadan kaldıran timur bir türktü. araplaşan osmanlı ile öztürk timur'u karşılaştırın.

  • maaşlı işten bıkıp kendi işini kurmak

    maaş almak yerine maaş ödemek isteyenlerin hayalidir.

    ayrıca
    ssk, bağkur, gelir vergisi, stopaj, kdv, kira, beyanname, elektirik, internet, kira stopajı, muhasebe, ofis giderleri, personel giderleri (yemek, ulaşım v.s.) geçici vergi (bkz: geçici olan ama iz bırakan vergiler) damga pulu, damga sapı, oda aidatı, yıllık defter ....

    yani gelmeyin beyler yolun sonundan bildiriyorum.

  • 4 eylül 2016 istanbul boyun eğmiyoruz mitingi

    geçen hafta asrın fetöcüleri, fetöyü fetö yapan kodamanlar, müritleri, abileri meydana toplanıp sözüm ona fetö karşıtı miting yaptı. ülkenin ağzına sıçılmış oluşunun zaferini kutladılar. eleştirenler, "şov" diyenler linç ediliyor, yaftalanıyor, ketmediliyor.

    hayatında fetöcü olmamış, hayatı boyunca hacı hoca şeyh yalamamış, bu şarlatanlardan meden umanları da uyarmış sol fraksiyonlar bir miting yapmaya karar vere dursun, anında fetöcü, dış mihrak falan ilan edildiler.

    zaten yıllardır yediğiniz her bokun ardından elinizi solculara sürmeye kalkıyorsunuz. kusura bakmayın bu ülkede tek ve en açık şekilde, fetöcü sizsiniz.

  • aylin aslım'ın öyle mi fikocum tweeti

    113 yıllık spor kulübü başkanı dediğiniz adam ramazan programında namaz-plates analizi yapıyor. tabi ki "fikocum" olur. hatta ben olsam "fikik" diye çağırırım.

    fikik gel oğlum.

  • türkiye'nin yurt dışı imajının dibe vurması

    bunu üstün başarılarımıza borçluyuz.

    * tarihte hiç bir devlet hem abd hem rusya hem almanya'nın düşmanı olmayı başaramamıştır.

    * filistin'e yardım göndereceğiz diye israil ile savaşın eşiğine gelip, israil ile yunanistan'ı müttefik yapıp, kıbrıs doğal gazını merkel'e kaptırırken aynı anda hamas'ın pkk'yı desteklemesi okul kitaplarına girecek bir dış politikadır.

    * ermenistan ile sınırları kaldırıp sorunu çözeceğiz diye başlanan süreç "tekbir getirerek ucube heykel yıkarak" ve tüm dünyaya yayılmış soykırım tasarılarıyla devam ediyor.

    * libya'da saygın ve ayrıcalıklı tek iş adamı grubu türkler iken ülkeden ilk ve tek kovulanlar türkler oldu. bizi kovan adamlara 300 milyon dolar hibe ettik. kovulmadan öncesini saymıyorum.

    * mısırda müslüman kardeşlere dünyanın desteğini verdik. yönetimi ele geçirdiklerinde ilk işleri bize siktir çekmek oldu. sonra darbe oldu sisi geldi. sisi'nin ilk işi bize siktir çekmek oldu. kutuplaşmış mısır halkının tek ortak paydası türkiye'den nefret etmeleri.

    * şam'da namaz kılmak için suriye'ye zirilyon lira para ve silah döktük. yakında ışid kilis'te namaz kılacak. 3 milyon suriye'li mültecimiz oldu. bonus: bizden izinsiz çanak anten kuramayan pyd devlet kurdu. hem abd hem rusya hem ab ile müttefik oldu. fırat'ın sadece batısı değil her tarafındalar.

    * normalde birbiriyle savaşan iki terör örgütünü birden ülkeye musallat etmek başka büyük bir başarı. hem ışid hem pkk ankara'da istanbul'da bize saldırdı.

    bu liste uzar gider. ama şu önermemi de yazayım. bizim halkımız salak değil, aptal değil. bizim insanımız ahlaksız. bunların hepsinin farkındalar. sadece karınları tok olduğu için ses çıkarmıyorlar. bunun ekonomik etkileri yaşanmadan hiç bir şey değişmeyecek.

    son 30 gün içinde yapılan anketlerle mevcut yönetimin oy oranı ortalama %52'dir.

  • 29 mayıs 2016 fetih şöleni

    zaman makinesiyle fatih'in dönemine gönderilse osmanlı çadırının önüne köpek olarak bağlanmayacak derecede cahil adamların "ecdadımız" diyerek pay çıkardığı fetihtir.

    fahit sultan mehmet 19 yaşında 6 dil biliyordu.
    malum şahıs 62 yaşında "where is kravat"

  • tecavüzcüyü ensar vakfı'na paralel yerleştirmiş

    (bkz: ass licking carrier sample)

    hadi diyelim öyle olsun.
    paralelcileri her yere kim yerleştirdi ?

  • kızılay'ın kan satması

    edit:
    başlığı açmamın amacı bir yanlışı düzeltmekti. ama başka bir yanlışa yani, kurum hakkında kötü bir intibaya neden olacağını düşündüğüm için kendi yaşadığım bölümü siliyorum. sadece iddialar ve açıklamalar kalsın istedim. kendi yaşadığım süreci kızılay ile iletişime geçerek devam ettiriyorum. destek olan herkese ayrı ayrı binlerce kere teşekkür ederim. şu an acil bir ihtiyaç yoktur.

    ilgili haberler, iddialar ve cevaplar:
    ekşi duyuru konusu
    nisan 2014 cumhuriyet gaz.
    aralık 2015 milliyet
    ocak 2015 yerel gaz.
    yerel gaz.
    bayulgen facebook
    yerel gaz.

    edit: herhangi bir hayır kurumunu zor duruma sokmak gibi bir amacım yok. tam aksine bu kurumu sahiplendiğim için bu konunun netleşmesi gerektiğini düşünüyorum. bağışta bulunmuş ve teşvik etmiş birisiyim. devam da edeceğim. herkes lütfen kan bağışı yapsın. biz burada bir yanlışın düzelmesine vesile olurken başka bir yanlış yapıp kan bağışını engellemeyelim.

    kızılay'ın bunu resmi olarak yapıp yapmadığını bilmiyorum. bağış adı altında mı yapılıyor, masraf olarak mı isimlendiriliyor yoksa birileri kızılay adına ödeme alıp yolsuzluk mu yapıyor bir sürü iddia var. kurumun bir çok sayfası ve söyleminde bunun imkansız olduğu yazıyor. sgk'sı yoksa alınır gibi beyanlar da okudum. öte yandan sadece bu başlıkta 5-6 kişi kan satın aldığını yazmış. ayrıca tanıdığım iki kişi kızılay'a daha önce para ödediğini söylüyor. transfer parası adı altında ödeme yapanlar var. torba parası diyenler var. en az ödeyen 40 tl ödemiş. geçmişte hastaneler kızılay adına haksız ödemeler almış bununla ilgili davalar açılmış. ama doğrudan kızılay'a ödeme yaptığını söyleyenlerin sayısı hiç az değil.

    edit2: uyaran arkadaşlara teşekkürler.
    kızılayın benzer bir şikayete cevabı bu şekilde. bu uygulamanın mevzuata uygun olup olmadığını bilmiyorum ama işleyiş böyle. şuna benzettim; okullara kayıt ücreti yasak ama ödemeden kayıt yaptıramıyorsunuz. bilenler aydınlatırsa sevinirim.

    edit3: şimdi kalkıp sözlük ve yazarları hayır kurumuna hakaret etti, kızılay düşmanlığı yaptı falan diyenler olacaktır. sözlükteki insanlar bir hayır kurumuna saldıracak kadar ve (burası önemli) "ondan menfaat temin edecek kadar" alçak değiller. tam aksine mesaj kutumda bir sürü kan vermek isteyen insan var. biz millet olarak zaten oldukça duyarlı ve sosyaliz. ama milletin kendi kurduğu ve yaşattığı kurumlarının en az millet kadar duyarlı ve sosyal olmasını isteme hakkımız var.

  • amedspor'un fenerbahçe maçına çıkmayız açıklaması

    açıklamayı okumadan "terörörö" cakalarını yapıştıran beyinsizlere zorla okutulması gerektiğini düşündüğüm bir paragraf var.

    --- spoiler ---

    “biz sportif başarı için ter döküyoruz. takımda konya, izmir, düzce ve hataylı oyuncular var. etnik bir motivasyon söz konusu değil. gittiğimiz her yerde bize türk bayrağı açarak tepki gösteriyorlar. oynadığımız kupa türkiye kupası, bu bayrak da hepimizin bayrağı”

    amed sportif’in başkanı ali karakaş
    --- spoiler ---

  • putin ile tayyip erdoğan kavga etsinler

    yalnız öbür adam ayıya biniyor kardeş.

  • en düşük öğretmen arabasının 2012 model olması

    eşim öğretmen 1800 tl maaş alıyor
    öğrencilerin sınav kağıtlarının fotokopisini bile eşim kendi cebinden ödüyor
    her hafta çocuklara ödül verebilmek için kolisiyle gofret şeker bir şeyler alıyor
    nispeten dar gelirli öğrencilerine kitap veya e-learning sitelerinden üyelik alıyor
    geçen ay 850 tl'lik bir eğitim seti aldı cebinden
    arabamız var çok şükür 1998 model tüplü

    komşumuz polis
    baz maaşı 3700 tl + ek mesai + nöbet + yıpranma cart curt ortalama 5000 alıyor
    işe devriye arabasıyla gidiyor. kendi arabası var otoparktan çıkmıyor. haftada bir yıkar.
    iş yerinde günde 65 çay içiyor, 10 maç özeti izliyor, 100 twit beğeniyor.
    her yer klima, çay ocağı, fırını, kıçının altında deri koltuk ve 150 ekran led tvl falan var.
    yemek içmek bedava tüm giderler karakolun bütçesinden
    karakola işi düşen vatandaşı 3 saat kapısında bekletip sonunda taşak geçiyor siktir çekiyor
    cep telefonu müziği dombra olduğu için karada ölüm yok istediğini döver istediğini sever
    kıyafetlerine kadar devlet veriyor. ucuz kantinleri, beleş tesisleri (hatta özel beach club ) bir sürü yardım çekleri var.

    askerler de aynı şekilde,
    savcıların sadece kendine özel çaycısı, kapıcısı, şoförü falan var.
    valiler devletin memurunu pazara yollayıp alışverişini resmi araçla eve bıraktırıyor

    öğretmenlerin kendi parasıyla aldığı arabası götünüze mi battı ?