plainwalker3
profili

  • thodex

    "biz milletimizin 128 milyar dolarini yuksek kazanc getirecek coinlere yatirmak adina thodex'e gondermistik, onlar siteyi kapatinca icerde kaldi. ceo'su bizi kandirdi" seklinde aciklamalar gelebilir cok yakinda.

  • turkey'in turkiye olarak değiştirilmesi

    türkiye'nin, evrensel dil ingilizce'de, haddini bilmez, tarih bilmez bir katıksız orospu çocuğu yüzünden "hindi" olarak anılması durumuna son verme çabasi cok guzel.

    ama once kendi icindeki had bilmez, tarih bilmez, koskoca 1 milyarin uzerinde insanin yasadigi ulkeye hindistan diyen katiksizlari temizle.

  • iktidar partisine kızıp ateist olmak

    son derece normal bir seydir.

    dusunsene bir inanc ogretilmis sana. inancin bir tanrisi var. iyilik, kotuluk, ahlak vs. vs. hayatinin her yonunu kontrol ediyor bu tanridan geldigi soylenen dogmalar.

    sonra bir adamlar geliyor, guya bu tanrinin izindeler, onun adina is yapiyorlar. ama ne kadar serefsizlik, ne kadar ahlaksizlik, ne kadar orospu cocuklugu varsa bunlarda. cevrene bakiyorsun, cevrende dindar bildigin, ahlakli bildirin insanlar bu namussuzlarin suyuna giden orospu cocuklari olmuslar.

    bunun uzerine sorgulamaya basliyorsun, sorgulaman ilerledikce de 50 iq'yla sorgulanan her din gibi sana ogretilen dinin de yalan yanlis seylerle dolu oldugunu, zamaninda bir takim guc odaklarinin iktidar ele gecirmek icin uydurdugu safsatalar oldugunu anliyorsun.

    iste iktidar partisine kizip ateist olmak boyle gerceklesebilir, cok normaldir.