a shih na chieh she shuai5
profili

  • 27 nisan 2018 bedelli askerlik açıklaması

    oyunu, yani geleceğini, maksimum 12 ay için satacak olan onursuzları da sevindirecek olan açıklama.

    ak kanatta götlerin alev alev olduğu, kılıçdar'ın seçime bu denli çok çağrılmasından belliydi. ölecek adam toplamak için kışla kışla gezerek telkin turları düzenleyen ak kurmayların bile bedelli müjdesi vermesi, artık araştırma sonuçlarının siyasal islamcılar tarafında ne kadar vahim olduğunun kanıtı.

    ev ev dolaşıp milletin kredi kartı borçlarını bile silseniz, sizi yolsuz partinizle beraber o saraydan indireceğiz. türkiye'nin hükümetini de ordusunu da artık türkler yönetecek.

  • alparslan türkeş

    kadim türk töresine göre başbuğ falan değildir. siyasal islamcı ak mhp'li sentezcilerin sözde başbuğu olabilir fakat, türkiye türklerinin son başbuğu, gazi mareşal mustafa kemal paşa'dır.

  • pelin çift

    emir verenleri tarafından öyle bir baskıya maruz kalmış ki, artık siyasal islamcılık oynayıp cebime giren paraya bakacağım diye nevri dönmüş durumda. söylenecek şeyler bu ve diğer başlıkta söylenmiş fakat, programın malum bölümünde bu genel laubali tavırdan çok, ayrıntılardaki iğrençlikler boğdu beni. murat bardakçı nazar değmesin diye, esprili bir şekilde "yahu kulağını çek, tahtaya vur." dedikten sonra, "tahtaya vurmak islami mi!" demesi bile adeta her şeyi özetler nitelikte.

    hilafet makamını, şeri yönetimi falan arzulayıp şöyle şeyler giymesi çok "islami" de, tahtaya vurmak falan islami değil demek ki. şamanist bir adet bu pelinciğim, ayrıntıya girmeyeceğim, hani orta asya'dan geldik falan. bir de izmirli olacaksın, "yörüğüm, türkmenim." falan dersin orda burda.

    gerçi böyle diriliş, payitaht müptelası çomarlara hitap eden programların sunucularının "çekici" olması da, malum kitleye özel olarak ayarlanmış bir güzellik. cansu canan falan da aynı şekilde örneğin. adamlar herhalde kara çarşafla osmanlı'yı, hilafet ve şeriat'ı överek anlatan kadınların bu çomarlar tarafından izlenmeyeciğini biliyorlar, yani kendileri de haklı mantıken. ülkenin neresinde bir tutarlılık var da burda olsun.

  • börü

    film öncesi birkaç bölüm yayımlanacak olan bir dizi.

    "adından da anlaşılıyor, türk islam mastürbasyonu" diyen cihangir solcusunu mu dersin, "yasin börü'yü çağrıştırıyor" diyen senaryocu andavalını mı dersin...

    şeyh pir'ci ak çomarlardan farkınız yok yemin ediyorum.

    ulan amına kodumun salakları, "börü" adı yüzyıllardır "kurt" için kullanılan bir isim yahu. gökbörü vardır hani, bozkurt/gökkurt falan. islam'dan bin yıl önce bile konuşulup yazılan bir sözcük bu. velhasıl ananın amına girsin o mastürbasyon.

  • zeytin dalı harekatı

    türk silahlı kuvvetleri'nin 20 ocak 2018 17.00 itibariyle, aslen arap ve türkmen halklarının yoğunlukla yaşadığı kuzey suriye'de, demografik ve etnik yapıyı insanlık dışı operasyonlarla değiştirerek, sömürgeci devletlerin desteğiyle sözde "sosyalist" bir ordu ve ironik bir şekilde faşist yapıda bir "devlet" kurmaya çalışan işgalci birliklere karşı, bölgedeki güvenlik ve istikrarı sağlamak amacıyla başlattığı harekat. mevcut bölgenin yüce türk ordusunun temin edeceği özgür bir yaşam alanına ivedilikle kavuşması temennisiyle.

    çekinmeyin; biziz: mustafa kemal'in askerleriyiz.

    edit: http://www.tsk.tr/basinfaaliyetleri/ba_47