ludwigwittgenstein4
profili

  • corona virüsünün türkiye'ye gelmeme sebebi

    covid19 bir bakteri değildir o yüzden aldığınız antibiyotiklerin bu virüs açısından bir değeri yoktur. virüsler ancak aşı ile başedilebilirler.

    2-3 entridir bir antibiyotik muhabbeti dönüyor dikkatimi çekti uyarayım dedim.

  • chp'lilerdeki dini vakıf antipatisinin kökeni

    çocuklara tecavüz edilen bu vakıflara akp'lilerin sempatisinden evladır. ilkokul çağındaki sebi sübyana musallat olan bu adamları hala nasıl savunuyorsunuz ahlaksızlar., şerefsizler..?. neyse sakinleştim nerede kalmıştık ha..

    bakın boğaziçi üniversitesine 2018 yılında ayrılan araştırma bütçesi 6 milyon tl iken okçular vakfına hibe edilen 16 milyon tl insanın ağrına gidiyor. lan sanki mohaç savaşına hazırlanıyorlar?

    milletin parasını böyle ahlaksızların zimmetine geçirdikleri için utanmayı bırak gelip bir de bu başlıkta yazıyorlar. sizin vicdanınıza tüküreyim ben.

  • ysk'nın khk'lı başkanlara mazbata vermemesi

    neden anlamak istemiyorsunuz? şerefi iki paralık satılmış namussuzlardan mısnız yoksa?

    burada ysk'in yaptığı hukuksuzluk oyunu şudur:

    1-ysk khk'lı adayların seçilmelerinde hiçbir sorun olmadığını taa en başından "seçilebilirler" ibaresi altında onaylıyor. seçime girmesine onay veriyor.

    2-seçildikten sonra ise "yo dostum yok, sen khk'lıymışsın görev yapamazsın" diyor.

    sorun şu madem adayın göreve gelmesinde "hukuki" engel ya da sorun var e peki neden adaylığını ta en baştan onaylıyorsunuz?

    sebebini biliyorsunuz siz sevgili ahlak yoksunu şerefi iki paralık namussuz sürüsü.

  • türk savaş uçakları saldırırsa düşürmeye hazırız

    şimdi anlamadım ben. kürtlerle mi, esadla mı daha doğrusu rusya ile mi amerika ile mi papaz olduk? hepsiyle olduysak bu tek bir şeyi gösterir: ülkenin dış politikası tamamiyle göçmüştür. öyle bir an gelecek ve tüm dünya şunu şöyleyecek: "erdoğan'ı verin bu iş huzur içinde çözülsün'. o gün geldiğinde burada bugün savaş çığırtkanlığı yapanların surat ifadesini gerçekten çok görmek isterdim.