selamun aleykum kitty20
profili

  • tek eşliliğin erkek doğasına aykırı olması

    artık yalnızca çok eşe maddi gücü yeten 3-5 kişinin tartışması gereken bir konu. boşa birbirinize girmeyin sevgili fakirler.

  • gece çölde deveyle yol alırken dinlenecek şarkılar

    (bkz: 1000 in the eastland)

  • biontech yan etkileri

    (bkz: zona)

    1.5 yıldır covide aslanlar gibi direnen bünyeyi tek dozda sikip attık hayırlı uğurlu olsun.

    edit: canınız ne tatlı yok senin bünyen kötüdür aşının hiçbir kusuru yoktur diyenlere: 30 küsür senedir bilinen hiçbir alerjim, kronik rahatsızlığım, geçirdiğim önemli bir hastalık filan yok. bu zona çok ağır duygusal travma vb. durumlarda geçirilen oldukça istisnai bir hastalık. yakın dönemde hiçbir duygusal travmam olmadı hayatımın en mutlu dönemlerinden birinde tatil dönüşü bu neyin travması neyin zonası aq. canı tatlı diyenler kişisel olarak deneyimleyip geceleri içinden şeytan çıkarcasına exorcism of emily rose qeyfini yaşayıp sonra tekrar canın tatlı bilmemne diye gelebilir bekliyorum bakalım burda kimin canı tatlı kimin canı sıkıymış. kara veba gibi hastalık geçiriyoruz aq halen canı tatlı bilmemne öldürürüm sizi.

    bu arada ben bilinçli bir denek olarak bu sonucu kayıtlara geçirmek istedim öyle hiçbir resmi girişimde bulunamadım. kötü sonuçları bildiremiyoruz bildirene cahil filan diye saldırıyoruz evet çok bilim annecim. ad hominemin tüm imkanlarını kullanıyosunuz maşallah deney özürlüler sizi. doktor orkun sizden daha bilimsel bir karakterdi gerçekten.

  • entelektüel erkek bulmanın oldukça zor olması

    çok zor bişey ya ben sınavla alayım dedim geçen sene araya adam soktular bin tane çirkeflik döndü çankaya'daki dayılarına arattılar nerdeyse canımdan olacaktım iptal oldu o sınav. neyse umudumu yitirmedim send articles and thesis.

  • ruh ikiziyle karşılaşıldığında söylenecek ilk söz

    sen evlatlıksın seni çingenelerden aldık

  • 34 beden olmak

    çok sağlıklı ve güzeldir 34 bedenim ama gayet sağlıklıyım daha önce 40 bedendim ama yine gayet sağlıklı görünüyordum bir süre de erkektim o zamanlar da muhteşem görünürdüm daha sonra penisimi aldırdım ve meme yaptırdım onda da nefis oldum sonra ondan bıktım tekrar am yaptırdım yine süper güzel oldum sikicem kendimi artık yeter bu kadar güzellik yetti allahım ameliyatsız pasifler dışında yeşillendirmeyin artık.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    saat 19:47'ye kadar içinde bulunduğum oluşum

  • kadınların iyi araba kullanamamalarının nedenleri

    evrimsel şeysi. şöyle bir okudum da sözlük erkekleri evrim teorisini şimdiye dek sadece haftada en az 5 kişiyle sikişme haklarını temellendirmek üzere kullanıyorlardı, şimdi farklı alanlara kaymışlar yine iyidir. bi değişiklik olmuş.

  • fight club'dan çıkarılacak ders

    çoklu kişilik bozukluğunun ilacı karıdır

  • güçlü kadınların ortak özellikleri

    marifet gibi anlatmışsınız da normal engelsiz bir birey için kavanoz kapağı açmak, saça bakım yapmak, hayatta karşılaşılan sorunlar karşısında zırlamak dışında çözümler geliştirmek, garsonla iletişime geçmek, yemek ısmarlamak, yediği yemeği ödeyebilecek kadar para kazanmak, modern demokratik cumhuriyetlerde genellikle geçerli olan cinsiyet eşitliği ilkesini sindirebilmek falan bu kadar zor olmamalı yav.

    bizim ülkemizde güçlü kadın yok normal, olması gerektiği gibi kadın var. geri kalan halk için kadınlı erkekli: (bkz: 89 iq gerçeğini kabul etmek)

  • gece 3'te aranan sevgilinin ormandayım demesi

    büyücü olabilir kimse inançlarından dolayı yargılanamaz bu ülkede.

  • mutsuzluk ve depresyona iyi gelen şey

    yay gibi adonisler, fişek gibi abdominallere sarılıp ağlamak

  • erkeklerin kısa boylu kız takıntısı

    1.92'lik sevgilim vardı yüzünü hiç görmemiştim atatürk gibiydi benim için yanlış bence

  • idam sehpasında söylenecek söz

    zaten hepiniz maldınız burdaki herkesin amk

  • 30 yaşındaki erkek 30 yaşındaki kadınla evlenmez

    30 yaşında sporunu fastingini yapan bakımlı bir erkeğim. çevremde 20'likler kol geziyo işe giderken yolumu kesiyorlar. ama ben evde yalnızken kadın iç çamaşırı giyip patronumu arzuluyorum. beni elde edemeyeceksiniz orospular.

  • türk kızındaki tavanı ayna kaplatma fantezisi

    hiç duyulmadık bir genelleme gerçekten iyice yalan da söylemeye başladınız ha. içkiniz kumarınız kadınınız bitti bi de yalanınız başladı.

  • the red pill

    arkadaşlar sizin gerçek hayatla bağınız tam olarak ne zaman koptu?

    kadınlar erkeklere hiyerarşik olarak bakıp daha iyisini bulunca tekmeyi basıyormuş yahu daha güzeli gelince erkekler tekmeyi basmıyor mu? yok ben ille daha çirkiniyle olacam diye ayak mı diretiyor?

    yok arkadaş bütün bunlar aslında yeni neslin empati yoksunluğu demek ki, kendi yaptıkları şeyi karşı cinste görünce çıldırıyorlar, tahammül edemiyorlar başkalarında, normal buluyorlar bu durumu.

    ama hep o dayaklık ebeveyniniz bunun sorumlusu başkası değil. lafım onlara. bunları böyle siz yaptınız hep alın neslimiz kurur da kurtuluruz inşallah. yeter be.

  • ankara'nın çok sıkıcı olması

  • %60'lık blok bize göre boş laftır

    olum bi partinin varoluş amacı "bazı kişilere çok sinirlenmek ve bazı duygularını çok yoğun yaşamak" olabilir mi aq. fantezi arabeskçi misiniz siz, hızlı popçu musunuz, nesiniz ya. (bkz: thanks for nothing)

  • kız arkadaşın bakire olmadığını öğrenmek

    şimdi bunu bir anda öğrenmeniz de tuhaf geliyor bana, kız arkadaşınız bakire değilse bir seks hayatı var demektir, e kız arkadaşınızsa bu hayata siz de dahil olmalısınız demektir, orada başka bi koordinasyonsuzluk olmuş noolmuş tövbe estağfurullah bişey olmuş