for let the angel rise7
profili

  • 16 eylül 2019 alanyaspor lehine kural hatası

    az önce ahmet çakar kuralı net olarak açıklamıştır. kural hatası bir yana, bizzat kurala uygun gol olmuştur. kurallara göre oyunun akışkanlığı için kalecinin aut atışını oyunu hızlandırmak adına kendi topçusuna hızlıca aktarma hakkı vardır. yani rakibin yürüyerek 9 metre gitmesini beklemek zorunda değil diyor kural. dolayısı ile fener kalecisi alanyalı götünü dönmüş giderken diğer çaprazda fenerli savunmacıya pas verebilir diyor. fenerli salak da bu pası alıp, 5 saniye bakınıp topu kaptırıyor. olay ne burada kardeş?
    neresi kurala aykırı?
    edit : olmayan hata.

  • ekrem imamoğlu'nun üyesi olduğu gizli örgüt

    (bkz: imamünati)

  • fenerbahçe fetö ilişkisi

    bilinen ilişkidir.
    fenerlilerin onca delil ve linke rağmen 'feto galatasaraydır taam mı?' demekten öteye bir cevap veremedikleri başlık.
    ulan adam yazmış koç'un sponsorluğundan, ali şen' in feto methiyelerine kadar. nihat özdemir demiş, cihan kamer, ömer çavuşoğlu demiş, bekir irtegün demiş, fetö savcılarıyla maç demiş. hepsine link vermiş, delillendirmiş. ulan zaman gazetesini reklam almışsın formana geyik.
    fb 26 tutuklama gs 8 tutuklama demiş. 2002 ve 2012 yıllarında kaynağı belirsiz anelkalar, roberto carloslar geldi demiş, bu yıllarda fb daha fazla şampiyon oldu demiş, şimdi feto bitti fener dileniyor ve kümeye oynuyor demiş.

    ama banane feto galatasaraydır, dua himmet hakan arif üühühühü diye ağlayan tiplerin başka tek cevabı yok.
    türkiye'de fetöden en çok nemalanan kulübün fb olduğunu bilmeyen mi var? ters algı ile gemilerini yürütüyorlar 3 temmuzdan beri. onu da başaramıyorlar gerçi.

  • 5 mayıs 2019 beşiktaş'ın cimbom'a döşeyeceği boru

    tinercilerin daha dün salya sümük hırsız dedikleri burak gol atmaya başlayınca yine götlerinin kalktığını gördüğümüz başlık.
    kafatasını ayrı beynini ayrı siktiklerim toplanmış algı kasıyorlar akıllarınca. galatasaray hakemlerle bu yıl doğrandı ya, güya ortam hazırlıyorlar bir daha doğransın diye. hahahhaha
    sami yen'e gelin siz hele. korkmayın. korkuyorsanız sadece yaklaşın. bir şey deneyeceğiz.

  • eren derdiyok

    (bkz: eren beyniyok)

  • dünyanın düz olduğunu savunanların artması

    beyinsizlerin ciddiye alınmaması gereken iddiasıdır.
    çünkü sadece coriolis etkisi ile dünyanın yuvarlak olduğu rahatlıkla kanıtlanabilir. o nedir lan? diyen beyinsiz olursa iki saat açıklama ile zaman kaybetmeyelim. basitçe lavaboda suyun giderde oluşturduğu girdap güney yarım kürede soldan sağa doğru iken, kuzeyde sağdan soladır. dünya düz olsaydı bu etki olmazdı. her yerde aynı yöne doğru olur veya su etrafa dağılırdı.
    hemen zekasının alabileceği başka ispata geçelim; güney yarım kürede yaşayanlarla kuzey yarım kürede yaşayanlar aynı yıldızları aynı zaman diliminde görmezler. dünya düz olsa herkes aynı yıldızları aynı zaman diliminde görürlerdi.

    ders bitti beyinsiz; şimdi arabistan'a doğru, bak şurdan ziktir git !

  • fatih terim

    dönüşü tam zamanında gerçekleşen efsane.

    göztepe maçında ligin ilk maçı olan kayserispor' a karşı olan istek ve arzuyu tempoyu gördüm. bunun yanı sıra yedek kulübesi dahil tek yürek olma durumu da vardı. bu yeni gelen yabancı futbolcularımız terim' i yavaş yavaş tanıyacaklardır. şimdi devre arasında güzel güzel işler terim bunları. kim sahada ne yapması gerekiyor?yardımlaşma ne zaman nasıl yapılır, kim kimin açığını nasıl kapatır, geriye düşünce nasıl oynanır? derbi maçı nasıl oynanmalıdır? kısaca g.saray futbolcusu nasıl olunur ve nasıl takım haline gelinir? bunları yavaş yavaş futbolcuların dna' larına kodlar.

    yürüyedur hoca.