epileptic seizure13
profili

  • 2023 türk halkının paralize olması

    çünkü herşey bitti artık. bizim stresimiz bunlar yaşanmasın diyeydi. beklenti anksiyetesi, beklenti gerçekleştigi an biter.
    bkz: iskilmiş mabadın davasının olmaması.
    bkz: şemsiyenin bazı durumlarda açılamaması.

  • mesleği sorulunca sektörünü söyleyen insan

    hastanede veri giriş elemanı bile, ne iş yapıyorsun sorusuna "sağlık çalışanıyım" diye cevap veriyor.

  • özel hastanede dikiş için 6000 tl ödeyen hasta

    ama biz bunları anlattık.
    ufacık keside bile hasta veya hasta yakınının ilk sorusu "iz kalır mı?"
    her dikişte iz kalabilir.
    bu, bazen hastanın bünyesi ile de alakalı olabilir (bkz: keloid).

    bu sorudan sonra doktor irkilir.
    "ulan bunu diksek iz kalsa, hesap sorsa başım ağrır" diye düşünür.
    "eee siz isterseniz bir plastik cerrah olan hastaneye gidin".

    bu dünyanın neresinde var? tüm primer stürlerin plastikçi tarafından atılma şansı olabilir mi?

    ve evet. maalesef acildeki adam on numara dikiş de atsa ama iz kalsa (özellikle yüzde) hasta şikayet etse, hakim ne soruyor (evet bu kadarlık olayda bile hakim karşısında bulabilirsiniz kendinizi) biliyor musunuz bilirkişiye? "başka bir yolu var mıydı?". cevap: evet, plastik cerraha diktirilebilirdi...

    haydaaa.. ama ben manken olup tv dizilerinde oynayacak ve ayda 500.000 lira kazanacaktim ve belki en az 10 yıl sanat hayatım devam edecekti.

    karar, yaz kızım. davalı, mesleğinin gereğini yerine getirirken sergilediği özensiz davranışı nedeniyle, davacıyı maddi ve manevi zarara uğrattığı kanısına varılmıştır. iş bu zararların tazmini için 5.5 milyon lira ile...

    olay bu lan bu! sen olsan değil 6 bin, 60 bine atmazsin o dikişi.

    yukarıdaki deliligi düzeltin. bedavaya dikilir her hasta.

  • ben hırsız değilim çok yoksul bir işçiyim

    (bkz: serin hikaye)
    kimin yazdığı bile belli olmayan, görüntüde isnat edilen bir suç için migros yönetimine yazılmış savunma metni. benzer ve daha dramatik olanlarını hemen şimdi siz de yazabilirsiniz.

  • doktorların maaşlarına yüzde 150 zam istemesi

    istediler diye vermediler lan, korkmayın. ama kütüphane memuru parası verdiğin adamdan da çok bişey bekleme ok? ha, ona verilemeyen para senin cebine de girmez haberin olsun.

  • annesi 3 yıldır yatağa mahkum edilen kişi

    risk alamıyor kimse risk. sorun bu. doktor dediğiniz adamı maymun ettiler. sürekli komplikasyondan çekine çekine korkak tavuklara döndüler. çünkü bu yardım çığlıkları yarın işler ters gidince isyana ve tehdide dönüyor. hiç bir hasta yakını maalesef "kurtaramadık, olmadı" cümlesine eyvallah demiyor. böylece zor hastalar hastane hastane geziyor.

  • hakkında hakaret davası açılan sözlük yazarı

    nasıl sonuclanabilecegi hakkında profesyonel cevap veremeyeceğim durum. lakin başlık altında beni rahatsiz eden giriler oldu. olayın muhtemel hukuki seyri ve ihtimaller hakkında çok az yorum var. genelde "e ama öyle yaparsan sonuclarina katlanacaksin" tarzı yorumlar çok fazla. bu, kutsal bilgi kaynağı için çok yakışık almamış. hadi onları görmezden gelsem, aralarda geçen "bunun bir kurtuluşu var ama buradan öğrenemezsin, hukuk danışmanlığı bedava verilmez" tarzı entriler çok canımı sıktı. akciğer kanseri oldugunu ögrenen ve akıl isteyen bir yazar olsa "eh ama güzel kardeşim o sigaraları icmeyecektin" veya "muayenehaneye gelirsen belki yardim edebilirim" diye bir cevap versem hoş olur mu?

  • twitter'da 2 bin 593 tweet atmış 3 takipçili hesap

    umarım burada reklam olduğu için takipçi sayısı artmaz dediğim hesap. adam pırıl pırıl şizofren.

  • şezlong tartışması sonucu 1 polisin ölmesi

    polisler o silahın kendilerine ne için verildiğini iyi anlamalı. görevde değil üstelik sahilde güneslenirken o soğuk demir sana arkadaşlık edemez. çünkü gereksiz bir özgüven verir. sonra ne olur? manyağın biri gelir vurur. gün içerisinde değişik rollerimiz var. oğluna karşı baba, babana karşı oğul rolün var. tatilde de basit bir turist olma becerisi gosterebilmek lazimdi. allah rahmet eylesin. kalanlara sabır versin.

    zorunlu edit: polis memuru haksız demedim. sadece bir sahnede silah varsa filmin bir yerinde o silah patlıyor dedim. keşke olay ölümle sonuclanmasaydı.

  • yozgat metrosu

    dünya kenti yozgat başlıklarından biridir. evet gülüp eğleniyoruz. bunun nesi zorunuza gidiyor? yozgat hakkında hiç birşey bilmeyen yazarlar refleks olarak tepki göstermiş, sinirlenmiş. ben iki yıl çalıştım merkeze yakın bir ilçesinde. tüm eleştirileri fazlasıyla hakediyor. çünkü geri kalmışlığın vücut bulmuş halidir yozgat. bu durumu da utanmadan atatürk'e bağlar yozgatlı. hiç kendisinde aramaz suçu. kar yağar, yolun açılmasını ankara'dan bekler. elektrik kesilir, kayseri'den ekip beklerler günlerce arızanın giderilmesi için. tüketmezler ama üretmezler de. bir yerin iklimi, coğrafyası, yobazlık yoğunluğu olumsuzluk içerebilir. ama buranın hiç bir pozitif tarafı yok. mutfağı bile yok. arabaşı denen beş para etmez corbamsı bir şeyi var öve öve bitiremezler. hepsi almancidir. haziranda köylerine gelir, gelirken bir kısmı muslubelen mevkiinde şarampole yuvarlanir. ağustosta arabaları kuru bakliyatla doldurur giderler. üniversite isterler ama öğrenciden nefret ederler. çalışan kadın yoktur. olan da mecburen burada yaşayan memurlardir. memurları da sevmezler. iki kat kira isterler bunlardan. el ele çift hiç görmedim. o kadar muhafazakarlardir. ama sehrin girişi bira fabrikası, çıkışı kerhanedir. ilçelerde de "çalışan" evler vardır. buraları günah yuvası diye atese verirler. o evleri yakan ve taşlayanlar da ilginç ki oranın daimi müşterileridir. parkta yatıp kalkan ve oğlan çocuğuna benzeyen zavallı akli dengesi bozuk bir kıza defalarca tecavüz ederler. sonra kürtaj için hastaneye getirirler. doktor en sonunda kızı kısırlaştırmak zorunda kalır. allah kitap muhammed dillerinden düşmez. ama akşamları çamlıkta tofaş içinde bira içip birbirlerini bıçaklarlar. otelin altındaki pavyonda konsomatris kucağıma oturacak diye bir kaç tarla parası kaybetmekten çekinmezler. sevgilisini eve almak için hasta kocasının ilaçlarını bilerek yanlış vererip hastaneye yatmasını sağlayacak kadar da pratik zekalidirlar. sürekli magdurdurlar. hemen herkes bir şeyin yardımını alır. hemen herkes sakatlık ya da maluliyet raporu peşindedir. istediği sakatlık yüzdesini vermeyen doktoru tehdit ederler. bir kişinin sağlık karnesinden bir köy yararlanmaya çalışır. tüm gün okey oynayabilirler. ramazanda bisküvi bile satan olmaz. oruç tutmamak cinayet sebebidir. ama çoğu oruç falan da tutmaz. işte böyle bir yer için olumlu ne yazılabilir. öyle olunca da ister istemez ironik başlıklara konu oluyor yozgat. bütün olay bu.

  • 5 mayıs 2018 cnn türk ntv habertürk boykotu

    medyanın tamamen iktidar elinde olması nedeniyle muhalefet kendini anlatma fırsatı bulamamaktadır. bu fırsat eşitliği ilkesine aykırıdır. cnn ve ntv haber kanallaridir ve mitingleri görmezden gelemez. trt kimsenin çiftliği değildir. elbette protesto edilmelidir. her ne kadar sistem tarafından fonlansalar da en azından reklam gelirleri azalacaktır. "yav ben zaten bu kanalları izlemiyorum, bu devirde tv izleyen mi kaldı yhaa" diye ağız yaymaya kimsenin hakkı yok. sen izlemiyorsun ama anadolu halkı twitter'dan takip etmiyor olan biteni. "bana ne ben zaten izlemiyorum" demek, benzin zamlarından sonra "bana ne ben zaten hep elli liralık alıyorum" demek kadar ahmaklıktır.

  • 270 bin tl'ye alınabilecek en iyi araba

    fiyat odaklı araç öneri isteği başlıklarından biri.
    ne arandığı belli olmadığı için öneride bulunmak çok zor. başlık sahibinin çocukken bakkala gidip, avucundaki tüm parayi tezgaha boşalttıktan sonra "bu payaya ne geliyse vey bakkal amca" dediğini düşünüyorum.

  • 22 aralık 2017 büyük bitcoin çöküşünün başlaması

    çok özür dilerim. bitcoin semtinin yabancısıyim ama "yılbaşında alisveris yapmak için coin satmak" diye birşey olduğuna inanan adam bu işlerden uzak dursun. beş yıl kadar önce altın zirve yaparken "olm haziran temmuzda hindistan düğünleri var. adamlar tonlarca fiziki altın alıyor bu dönemde" diye kulis yapılırdı altın forumlarında. ki sonra gramı 120 liradan 75 liraya düşmüştü. gold yükselişi için hindu düğününden medet umanla bitcoin değer kaybını yılbaşında yatırımını nakite cevirenlere bağlayan adam arasında ne fark var?