bilgiyiyenkiz5
profili

  • 31 ocak 2023 jahrein'in melek subaşı flood'ı

    biraz araştırırsanız bilecikteki herkesin yemek servisini subaşından aldığını görürsünüz. eşim iş yemeği için gitti bileciğe, subaşında yediler. yani bilecikte subaşı bir kasap dükkanı aynı zamanda. bu kadın da gelinleri. belediye subaşından almasa da subaşı yine bileciğin en zengini.
    bilecik osb sine bakarsanız osb nin bile yemekhanesi subaşı yemekhanesiymiş. karalamak için boşuna yırtınmayın.

  • üzüntüden bir daha izlenemeyen filmler

    grave of the fireflies

    bir daha izleyemem.

  • ekşi itiraf

    hayatımdan, hayat eşimden o kadar memnun ve mutluyum ki anlatamam. ben allahın sevdiği bir kuluymuşum çünkü bu hayatta herkesin sahip olamayacağı bir eşe sahibim.
    içsel huzurum yerinde.
    evli bir kadın olma yolundayım.
    şükürler olsun.

    bu hayata gelip de evlenmek için evlenenlerden, sırf üç beş düzenli maaşı var diye kendisini birine yamayanlardan olmadığım için çok mutluyum.

    ruh eşimi buldum. her anım çok güzel.

    herkes çok mutlu olsun, kimseye ne bir kırgınlığım var ne de uktem. dünyam ben ve sevdiğim insandan oluşuyor. her anım onu düşünmekle, onunla olmakla geçiyor.

    dilerim herkes böyle bir eş bulur kendine. her daim iyi niyetli olun ve kartlarınızı hep açık oynayın.

  • doğal yolla gebe kalıp normal doğum yapmak

    4 ayak üzerinde yürüyen hayvanlarla iki ayak üzerinde yürüyen insanların doğumları aynı değildir. 2 ayak üzerinde olmalarından ötürü normal doğumun zor olduğunu okudum sapienste.

  • 15 aralık 2017 izmir'de okul müdürünün öldürülmesi

    buz dağının sadece görünen kısmı, daha çok saklanan haber yapılmayan olaylar var okullarda.

    ben dahil çoğu öğretmen korkuyor öğrencisinden. sınıfta çok konuştuğu için bir öğrencime kızıyorum, cevap olarak benim psikolojik sorunlarım var beni sinirlendirmeyin istemediğim şeyler yapabilirim diyor. beni mi tehdit ediyosun oğlun dediğimde, etmiyorum yapacağımı söylüyorum diyor. sonra mantık dersini anlat çık’a dönüşüyor işte. hiçbişey hiçkimse benim canım kadar değerli değil, artık daha dikkatli davranıyorum.