labelladifference5
profili

  • şaka maka doktorların süresiz iş bırakacak olması

    yakın zamanda tam organize olup süresiz greve gidilecektir. baştan söyleyelim onkoloji, acil ve yoğun bakımlar açık. tabi ki diyaliz ve kemoterapi üniteleri de. artık camideki imamlar düşünsün. gerçi günde kaç saat mesaileri var ki, düşünecek fırsat bulamayabilirler.

  • 2 mayıs 2022 istanbul'un bomboş olması

    az önce üsküdar sahilde şimdiye kadar görmediğim kadar afgan ve pakistanlı gördüm, sinirim bozuk, ülkeyi boşaltıp nereye gittiniz dönün çabuk. kendi popülasyonumuz süreyya plajında ama sayı hızla azalıyor, destek lütfen. *

  • ekşi itiraf

    çok korkuyorum , zaten sınırda çalışıyorum, bu kadar askeri , tankı bir daha bir arada görmek istemiyorum. şu an tek güvendiğim şey askerlerimizin gücü, lütfen bu nesil savaş görmesin , bu millet bir daha savaş görmesin.

  • 9 yıl süren cinsel istismar ve biz

    annesinin " baban o senin , yapar mı öyle şey " ve sonrasında "hamile mi kaldın sanki , niye büyütüyorsun " şeklindeki açıklamalarının ; günümüzdeki kadın cinayetlerine , işçi ölümlerine , ekonomik kriz ile kendini yakan insanlarına verilen cevapla birebir örtüştüğü , toplumun en küçük birimi olan ailenin iç dinamiğinin ülkeyi ne kadar acı şekilde yansıttığını gösteren olaydır.

  • üstteki yazarın nickinin düşündürdüğü

    (bkz: ahmet kaya)