barton smiley11
profili

  • çatır çatır sevişen kadın

    “yeşili yakın,” diye yakınan erkekleri gördükçe güldüren başlıktır. sevişen sevişiyor zaten, kim neden yaksın size yeşil ışığı ayol?

    edit: tamam, hepiniz 22,5 cm’siniz, hepiniz güzel sevişiyorsunuz. yazmayın daha fazla.

  • akıl tutulması yaşatan 3000 yıllık eserler

    - paint’te düzenlenmiş görsellerle* bir şeyler anlatmak: check
    - türkçenin yetmediği yerlerde ingilizce yazmak: check

    tanıdım la, bizim sümer bu. sümer kolçak. sitesini bırakıp burada yazar olmuş. anladığım kadarıyla memleketteki dağın birinde insanlar tarafından şekillendirildiğine inandığı figürleri keşfetmiş, bizimle paylaşıyor. körsünüz oğlum, görmüyorsunuz.

  • gavs hazretleri

    bugün bu adamı baş tacı edip, ona laf edene küfür edenler gün gelecek “ilk biz ona karşı çıkıyorduk,” diye gerine gerine gezinecekler.

  • liselileri polis otobüsünde döven polisler

    valla otobüsün içinde ne olduğunu bilmem, izlemedim görüntüleri. bildiğim şey islamcılar amerikan filolarına secde ederken başörtülülerin hakkı için mücadele edenlerin arasında solcuların da olduğu. ha, o gün secde eden müslümanlar aldıkları dış destekle iktidara geldikten sonra eziyet görenler, o gün de olduğu gibi bugün de sol görüşe yakın insanlar.

    edit: bu arada 20 sene evvel devletin kolluk kuvvetlerinin yaptığı zulüm bugünkü zulmü nasıl aklıyor harbiden?

  • güzel seviştiği tahmin edilen sözlük yazarları

    bence ben güzel sevişirim. öyle olduğunu tahmin ediyorum; çünkü henüz sevişemedim.

  • adolf hitler

    yönetimi altında yaşıyor olsalar toplama kamplarında ölecek adamların burada büyük lider diye övdükleri faşist yönetici. onu geçtim, şimdi herhangi bir neo nazi ile karşılaşsa dayak yiyecek tipler bu adamı savunuyor. milliyetçilik ve faşizm yapıları gereği uluslararası olmayan ideolojilerdir. o nedenle faşizm sevdalısıysanız yerli ve milli faşist olun. gelip de hitler övmeyin burada.

  • bmw'yi be me ve diye okumak

    almanca bilmeyenlerin ifşa olduğu başlık.

    (bkz: be em we)

  • sevişmeden önce yapılması gerekenler

    (bkz: şükür namazı)

  • fatih altaylı'nın taksici esnafını haklı bulması

    uber mafyası“.

    terör saldırısı olduğunda fahiş fiyatlar isteyen, anadolu tarafında taksiye binip sabiha gökçen havalimanına gitmek isteyen turisti önce avrupa tarafında şehir turu attırıp sonra götüren adamlar uber’e mafya diyor. gece geç vakit otobüs olmadığından mecbur kalıp bindiğiniz takside (az da alkollüyken) içiniz geçip uyuyakalsanız istanbul’da mı, yoksa içinizde mi gezdirdiğini bilemeyeceğiniz adamlar silahları çekip uber sürücülerine sıkıyor, üstüne de burada utanmadan mafya diyor. yediğiniz haram lokmalar boğazınızda kalsın.

  • ekonomik büyüme rakamıyla dalga gecen kansızlar

    (bkz: ekonomik büyüme rakamına hakaretten dava açmak)

    hastasınız, yaparsınız. belli olmaz.

    edit: benim anlamadığım bir nokta var. batı "türkiye demokrasiden uzaklaşıyor" ya da "iktidar baskıcı bir rejim olma yolunda gün geçtikçe ilerliyor," dese "dış mıhrak!" diye cırlayıp küresel oyunları elf gözleriyle görecek adamlar ekonomi hakkında batılı bir kurumdan iyi bir açıklama geldiğinde çok güzel yalayıp yağlıyor. yahu, bu batı iyiliğinizi mi istiyor yoksa kötülüğünüzü mü? önce ona bir karar verin.

  • kudüs'ü çocuk katili bir ülkeye teslim etmeyeceğiz

    bir sonraki sözünün "çocuklarınızı öldürtürken bize mi sordunuz," şeklinde olmamasını umduğum birinin açıklaması. ben bu kadar kıvrak bir siyasi anlayış görmedim.

    tanım: doğruluk bayrağının direğine tutunarak kıvrak açıklamalar yapan zat-ı muhteremin sözü.

    edit: netanyahu'dan cevap gelmiş. "kürt köylerini bombalayan birinden ahlak dersi alacak değilim". valla ne diyeyim, ben ikisine de hak verdim. yakalarına yapışan yolsuzluk iddiaları yüzünden etekleri tutuşmuş iki siyasetçinin it dalaşını izliyoruz. çekirdek isteyen?