sevdim seni cok kere7
profili

  • hiç boş filmi olmayan aktör/aktris

  • fetö'nün seçmen ayağı

    devlet bahçeli'nin az önce yumurtladığı: "siyasi ayağı bulamadık ama seçmen ayağını 100 bin imza içesinde araştırmak, tartışmak lazım" minvalinde bir şeyler sıçtı hazretleri.

    meral akşener'in cumhurbaşkanlığı adaylığı için imza ve oy vereceklerin alenen tehdit edilmesi durumu. imza verirseniz fetöcü olarak fişlenebilirsiniz demek istiyor.

  • en iyi votka

    küçük, ücra bir rus köyünde, köyün meydanındaki salaş lokantamsı mekanda, öğle sıcağında, etiketsiz bir şişeye doldurulmuş, ne idüğü belirsiz votkamsı sıvı. yanında da kızarmış kuzu eti, etten çok löp löp yağlı, kuzu yağı. kuzu eti ama, at eti, domuz eti, dana eti ve nihayet azcık da kuzu eti kokuyor; zira bütün etler aynı ızgarada/tavada pişiyor. votka bedavaydı, ya da ihmal edilebilir derecede ucuzdu. bizde masaya su koyarlar ya, bunlar bildiğin votka koyuyor masaya. o şişe ki belki aylardır doldur boşalt yapılmış, besbelli. votka çeşmesi olsa gerek mutfaklarında.

    bütün bu salaşlığa, bayağılığa ve atmosfere rağmen bir şişe votka bir şekilde içilip bitiyor yemek süresince ve o sıcağa, o ağır havaya, yağlı yemeğe rağmen hiç dokunmuyor, sendeletmiyor. belki de tam aksine o hayatı daha çekilir kılıyor.

  • türk ordusunun en güçlü sekizinci ordu olması

    gönül isterdi ki en demokratik, en adil, en gelişmiş, en yaşanılır 8. ülke olalım. bunlar olmadan tek başına güçlü orduya sahip olmak vatandaşa hiçbir şey kazandırmaz.

  • abd'li generalin türkler arap değildir açıklaması

    meali "türkler arap değildir, araplar gibi hemen kucağa gelmezler. türkleri de araplar gibi kucağa alabilmek için onları önce araplaştırmamız gerekir." olan açıklama.

  • pazartesi sendromunun ilacı

    işsizlik. ben uzun süredir bir işsiz olarak bu sendromu yaşamıyorum. günleri şaşırdığım bile oluyor.

  • c. başkanlığı külliyesi girişine yazılacak söz

    nazar etme ne olur, çal senin de olur.