yandesk6
profili

  • süleyman soylu suriyeli suçluluk oranı açıklaması

    çok haklısın sn. soylu. bu ülkede türk vatandaşları bela oluyor. en iyisi siz bütün türk vatandaslarini yok yok akp'ye oy vermeyen türk vatandaşlarını kovun sahilde nargile içen suriyelileri vatandaş yapın. biz zaten sizlerin başına belayız.

    ülke bildiğin açık hava tımarhanesi !!!

    ayrıca soylu'nun matematiğine de hayran kaldım. yaklaşık 5 milyon suriyelinin suça karışma oranı ile 75 milyon türk vatandaşının suça karışma oranını kıyaslamak mükemmel bir hesaplama örneği sanırım.

  • seni aldattım diyen sevgiliye söylenecek ilk söz

    - seni aldattım
    - .... (cevap dahi vermem. ona o kadar verdiğim değerden sonra bana bu şekilde karşılık vermişse kesinlikle hakarete falan gerek yok. bi 10 sn kadar sanırım dik dik suratına bakar sonra kalkar giderim. durumu dramatize etmeye veya kendinizi sinir hastası etmeye gerek yok... unutmayın karşınızdaki insan sinirlenmenize dahi değmez... zaten kendinizi yeteri kadar sonra homurdanıp üzüleceksiniz... ama asla affetmeyin. inanın tekrar yapıyorlar. test edildi. onaylandı...)

  • canlı yayında flakka içen genç

    videonun altında, donald trump fotoğraflı elemanın yorumuyla yarmıştır.

    --- spoiler ---

    gl0buspreliatorgl0buspreliator

    derdiniz tasanız varsa sigara alkol uyuşturucuyu bahane etmeyin. en büyük stres atma yolu 31 çekmektir ne zaman sıkılsam 31 çekerim tam geçmezse sıkıntı bi daha çekerim herşeyin çözümü 31 dir hem maliyeti yoktur hemde zarar vermez yeşilay 31cileri olarak bunu yazmak istedim

    --- spoiler ---

    edit: silinirse

  • hayvanları koruma kanununa değişim müjdesi

    adalet bakanı abdulhamit gül'ın dün verdiği müjde. bakan gül, "hayvanları korumaya ilişkin düzenlemelerde de son aşamaya geldik. kurumlarımızla birkaç aydır yaptığımız çalışmayı nihayete erdirmek üzereyiz. kurumlarımızın da son görüşünü aldıktan sonra bunu kamuoyuyla paylaşıp, meclis'e inşallah sevk edeceğiz. bu yapılan çalışmayla da hayvanları bir 'mal' olarak gören anlayıştan onları da bir 'can' olarak gören anlayışa dönüşecek şekilde bir düzenlemeyi yapacağız inşallah. çünkü 'yaratılanı severiz, yaradan'dan ötürü'. bunların hepsi bizlere emanettir. hayvanlar da insanlara emanettir. kötü muamele, işkence asla kabul edilemez.
    http://www.haberturk.tv/…oren-duzenlemeyi-yapacagiz

  • kk'nın chp'yi terör ile anılır hale getirmesi

    akape ve havuz medyası trolleri yüzündendir. kemal kılıçdaroğu yüzünden değil.

    çünkü akp ve aktroller gibi düşünmeyince direkt terörist oluyorsunuz malumunuz.

  • erzincan'da kediye işkence eden askerin ifadesi

    yüzsüz bir ifadedir. (bkz: taner hepşen)

    ifadesi:

    --- spoiler ---

    taner h.'nin, savcılıktaki ifadesinde istanbul'da yaşadığını, hayvanları sevdiğini, kendisinin de hayvan beslediğini, 4 gün önce nişanlısından ayrıldığı için psikolojik durumunun iyi olmadığını, olay günü alkol aldığını ve yaptıklarından pişmanlık duyduğunu söylediği öğrenildi.

    http://www.hurriyet.com.tr/…i-ortaya-cikti-40667291

    --- spoiler ---

    1) o kadın iyi yapmış seni terk ederek!
    2) para cezasıyla bile kurtulsan artık fotoğrafın da yayılmaya başladı!
    3) orduda yiyeceğin dayaktan sonra artık sivil hayatta da hayat sana cehennem olacak!

    adi şerefsiz!