putinpleasesitdown6
profili

  • 11 temmuz 2020 defne samyeli'nin paylaşımı

    bunu sözlüğe tasiyan yazarin motivasyonunu komik bir sekilde gözler önüne seren paylasimdir.

    tamam tatlim en "good girl" sensin. en "düzgün, edepli, ölçülü, evlenilecek, efendi, magrur, ahlakli vs" de sensin. böyle iyi bir kiz olmaya devam edersen yakisikli, sixpackli ve romantik filmlerdeki gibi bir erkek gelip sana hakkin olani verecek. ben konuştum, senin hayatina en ufak bir dokunusu olmayan 3 kadini daha burada malzeme edersen altinbaştan tamtur yüzük geliyormuş. hadi yine iyisin.

  • ekşi sözlük'ün şaka maka 30'luk teyze kaynaması

    32'ligim ve teyze lafina hic alinmiyorum. 22 yasinda erkek kardesim var, dolayisiyla buradaki ergenler teyze diyebilir, zaten ben de o yasta birini gorursem evladim fln diyorum, sirtina havlu koyasim, soguk su icme diyesim geliyor.

    teyze, dinozor, old generation, zombi ne istiyorsaniz diyebilirsiniz. 30'lu yaslar mental acidan 20'lerden daha eglenceli. 40 ta ne dusunurum bilmem, yakinda gorurum zaten. onu da o zaman yazarim.

  • norveç dendiğinde zihinde oluşan ilk imge

    gidip yerlesmek istedigim ama muhtemelen yapamadan olup gidecegim yerin kuzey isiklari icinde yesil yansimali gece fotografi.

  • türk kızlarının hepsinin zengin erkek araması

    evet sogan alabilen erkek ariyorum, giyinip suslenip semt pazarlarina gidiyorum belki duser.

    oysa ki eski sovyet blogu ulkelerinden birinin vatandasi ya da bir suriyeli olsaydim erkegin ilk zekasina bakardim ama napayim turkum ve sogan onemli.

  • bir erkekle bir kız gerçekten arkadaş olabilir mi

    uzun zamandir ilk defa bu konuda kafam karmakarisik.
    kisa bir sure once dostum diyebilecegim bir insanin (erkek) bir kac olay sonucunda aslinda benimle ilgili farkli dusunceleri olabilecegi ihtimalinin farkina vardim.
    belki de en basindan beri hep gozumun onundeydi ben gormuyordum ya da o cok ustaydi. fakat tek bildigim zor gunlerimde yanimdaydi ( isten ayrildigimda iliskim bittiginde vs) ben de onun ailesi saglik vs pek cok durumunda yaninda oldum. bana gore kardes gibiydik. birbirimizde emegimiz gecti ve lay lay lom bir arkadaslik degildi.
    zaten bu donemde benim iliskim yokken bile onun iliskileri aile araciligiyla tanistigi kisiler oldu. yani o kadar alakasizdik bana gore.
    tek bildigim ona asla ve asla umut yaratacak bir davranista kasitli olarak bulunmadigim ve gercekten dostluguna inandigimdi.
    simdi yasadigimiz bir kac olay neticesinde gecmisi donup dusundugumde hersey farkli geliyor, ona asla ayni bakamiyorum ve cok kirginim ve aldatilmis hissediyorum.
    ofkeliyim bir yandan.
    onca zaman sadece bir gun aramizda birsey olur umuduyla mi arkadasi gectim en yakin dostlarimdan biri gibi davrandi/taklit etti..bunu dusununce cildiracak gibi oluyorum. bunca zaman rol muydu strateji miydi yani?..biz dostuz sanirken.

    tek soyleyebilecegim karsi cinsle arkadas olarak bilmiyorum ama eger dost olacaksaniz birsey hissetmediginizden emin olun.
    bir insanla sirf beraber olmak icin/en yakininda olmak icin dost taklidi yapmayin.
    hayatimda uzun zamandir hic kendimi bu kadar kandirilmis ve guveni sarsilmis olarak hissetmemistim.
    geriye donup bakinca artik hersey oyunmus, bir gormeyen aptal benmisim gibi geliyor.

    bir erkekle kadinin birbirini sadece "insan" olarak gormesi bu kadar zor mu gercekten? kendimin "kadin" onun da "erkek" oldugunu unuttugum icin tum bunlari hak etmis mi oldum?

    hepsi bu kadar basit mi? hem de 30'u gecmis yetiskin insanlar icin.

  • birden popüler olup her yerde kullanılan kelimeler

    yukselmek. hala anlayamadim yukseldim derken kizdin mi heyecanlandin mi tahrik mi oldun noldu? ne gerek var onca kelime varken? havali da degil.