baaaaaaadir5
profili

  • caner erkin

    2 aralık 2018 beşiktaş galatasaray maçının 90+4. dakikasında vagner love’a vermeyip direkt kaleye vurup auta attığı top karakteri hakkında çok önemli bir göstergedir.

  • 0532 2xx'li hattın verdiği güven

    0542 2xx ile başlıyorsa cem uzan’ın star gazetesi ile dağıttığı motorolaların telsim hatlarından aldığını gösterir

  • 15 yeni üniversite kurma kararı almak

    istanbul üniversitesi'ni nasıl böleceklerini merak ettiğim karardır.

    3 ay önce yüksek lisans'a başladım, eğer avcılar kampüsünün adını değiştirip bilal erdoğan üniversitesi falan yaparlarsa okulu bırakırım.

    edit: ibn-i sina üniversitesi olmuş. önce imza kampanyalarına katılıp, sonra itü’ye yatay geçiş için kasıp eğer o da olmazsa bırakacağım.

  • 4 mart 2018 fenerbahçe akhisar maçı

    pazar günü olmasına rağmen tribünlerin %50 bile dolu olmadığı, yani taraftarının bile şampiyon olacağına inanmadığı takımın akhisar karşısında ezildiği maçtır.
    beşiktaş maçındaki gibi kaos ortamı yaratmayıp sadece futbol oynadıklarında ne kadar rezil rüsva bir takım oldukları ortaya çıkıyor.

  • pepe

    şampiyonlar ligi’nde 26’sı galatasaray’da olmak üzere 36 maçta boy göstermiş ve tek başarısı galatasaray’da aldığı kupalar olan popescu ile karşılaştırılan insanüstü defans oyuncumuz.
    bir de götz diyenler var ki evlerden ırak. bu renklilere bıraksanız chedjou da derler, nasılsa utanmak yok.

    not: pepe şampiyonlar ligi’nde 94 maça çıkmış, süper kupa, fifa dünya kulüpler kupası ve milli takım düzeyinde dünya kupası, avrupa kupası gibi organizasyonlarda oynamış, portekiz milli takımı ile 1 avrupa şampiyonluğu, real madrid ile 3 kez şampiyonlar ligi şampiyonluğu yaşamıştır.

    okuma yazma bilen galatasaraylılar daha detaylı bilgiye şu linkten ulaşabilir

    https://www.transfermarkt.com.tr/…lge/spieler/14132

    edit: pek saygıdeğer çok gerizekalı galatasaraylı popescu yalayıcı demiş ki “biz türkiye ligi istatistiklerini veriyoruz adam real madrid diyor” be küçük beyinli arkadaşım, adam sezon başında gelmiş türkiye’de toplasan 20 maç yapmış, şampiyonlar ligi maçından sonra adamdan bahsediyoruz neyi yazsaydık? yeni malatyaspor karşısındaki performansını mı?