canis lupus familiaris15
profili

  • cnn türk muhabirini öpen italyan taraftar

    klişe olacak ama gerçekten de bunu bir türk taraftar yapsaydı şu an sosyal medya hesaplarından tutun kimlik bilgilerine kadar afişe edilmiş, cezaevinde yıllarca çürümesi talep ediliyordu.

    sadece öpülen muhabirin tepkisinden bahsetmiyorum, bizim linç kültürü bağımlısı milletimiz herkesten önce büyük bir görev bilinciyle adamın hayatını karartmak için elinden geleni yapardı.

    eğer bir türk taraftar, italya'da bir italyan muhabiri öpse ve muhabir rahatsız olmasa sosyal medyada yine ne hayvanlığı ne orta doğululuğu ne de medeniyetsizliği kalacaktı. bu nedenle hiç "rahatsız olmadıysa taciz değildir" masalları anlatmayın. yıllardır sosyal medyada bizim milletimizin uyguladığı linç kültürünü bilmiyormuşsunuz gibi şimdi sevgi pıtırcıklığına soyunmanız gerçekten mide bulandırıcı. ayrıca ''türkler öpünce taciz için öpüyor, italyanlar sevgi gösterisi için öpüyor'' diyen ve yetmeyip türk erkeklerini medeniyetsiz eşek olarak yaftalayanlar düpedüz ırkçısınız düpedüz aşağılık kompleksine sahipsiniz. türkiye'de yaşayan 40 milyon erkeğin hepsini abaza ve tacizci olarak yaftalayıp nefret suçu işliyorsunuz. hayatında hiçbir kadını taciz etmemiş, bırakın taciz etmeyi sosyal medyadan tanımadığım bir kadına mesaj dahi atmamış biri olarak sırf türk olduğum için ben de tacizci zihniyetliyim öyle mi? yani türküm diye benim karşı cinsten birine yanaşmam taciz içeriyorken italyanlar sadece iyi niyetle yaklaşıyor? size çok ağır konuşurdum ama büyük ihtimal hesabım uçurulur. şerefsizliğin lüzumu yok, kendinize gelin.

    (bkz: riyakarlık)

  • twitter'da 160 bin tweet yazmış esrarengiz adam

    2016 yılından beri bilinen bir hesabın tam da seçime 4 gün kala tüm türkiye çapında konuşulacak şekilde ön plana çıkarılması da güzel taktikmiş.

    şu an alakalı alakasız her tweet muhalefet ile ilişkilendirilip muhteşem bir algı çalışması yapılıyor.

    - adamlar kalp koymuş, muhalefetin mitinglerde kullandığı kalp işaretinin buna bir gönderme olduğu iddia edilmiş. oysa kalp işaretinin kaynağı muhalefet değil mitinglerdeki chp seçmeniydi. o işareti chp'li gençler ve kadınlar millet ittifakının sembolü yaptı.

    - adamlar afyon cumhuriyeti ve konya cumhuriyeti diye şifreli tweetler atmış, içerisinde konya cumhuriyetini cımbızla alıp kılıçdaroğlu'nun konya'ya ülke demesine yorarak fetö'ye selam çaktığı iddia edilmiş.

    - adamlar 6 ok 6 makam yazmış ama diğer tweetlerde 6 okun aslında bu hesabı kullanan 6 kişi olduğunu belirtecek paylaşımlar da yapmışlar. 6 okun her birine bir anlam atayıp karşılarına da hesabı kullanan 6 kişinin isimlerini yazmışlar. fakat yine sadece 6 ok 6 makam tweetini alıp bağlamından kopararak 6'lı masaya çakmışlar. görsel

    - yüz binlerce tweet içerisinde "her derde deva vardır" gibi çok yaygın bir cümle kalıbı kullanılmış, hemen bunun deva partisi olduğu iddia edilmiş. "gelecek daha kararlı" tweetini gelecek partisi'ni işaret ettiği söylenmiş. iki kelime de başka tweetlerde geçmiyor. geçtikleri tweetler de herhangi bir şekilde günümüzle bağdaştırabileceğimiz verilere sahip değiller. cımbızlamanın da cımbızlaması... bunlar nasıl bir ilişki kurma biçimidir?

    şu an onlarca bu tip bağlamından koparılmış tweetle muhalefete çamur atılıyor ve bizim saf salak muhalifler de kılçıksız yiyor. tweetlerin hepsini okursanız cımbızla çekilip alınarak muhalefete çakılmaya çalışılan tweetlerin aslında başka anlamlara geldiğini görebiliyorsunuz. özellikle şu 6 ok 6 makam tweetinin anlamını açık açık yazmalarına rağmen ısrarla 6'lı masadan bahsettiklerini iddia etmek çok komik. tekrar söylüyorum, 6 ok 6 makam, başta samet olmak üzere bu yazışmalarda parmağı olan kişileri temsil ediyor. bunu da açıkça belirtip ileride 7. bir kişinin de aralarına katılacağını söylemişler fakat algıcı tayfa durur mu o tweeti görünce hemen söylem değiştirip hdp'yi de işin içine katarak muhalefeti 7'li masa şeklinde adlandırıp yine kılıfını uydurmuş. büyük ihtimalle adamlar 8. bir kişiden bahsetse bu sefer de ümit özdağ ve zafer partisini de araya sıkıştırıp 8'li masa göndermesi yapıldığı iddia edilecekti.

    ayrıca tweetlerin içerisinde açık açık akp'yi fetö ve pkk ile ilişkilendiren, seni biz cumhurbaşkanı yaptık şeklinde ifadeler bulunan da birçok tweet var. onlar nedense organize bir şekilde gizlenmeye çalışılıyor.

    edit: patlamaları, saldırıları önceden bilmişler diyenler şu entrymi okuyabilirler: (bkz: #152757519) gizli bir bilgi yok, hepsi malumun ilanı.

    edit2: alın bakalım aynı hesap emine erdoğan hakkında ne yazmış? bu saçmalıkları savunmaya devam edecek ve fetöcü hesapların her söylediklerine kayıtsız şartsız inanacak mısınız?

    https://twitter.com/…?t=dq0xp2gh8cduiiyfxknjzq&s=19
    görsel

  • dünyanın gelmiş geçmiş en yakışıklı erkeği

    kadınlar prime alain delon'u metrobüste görse yüzüne bakmazmış. bir de bu girdi, bugün bu başlığa yazılan entryler arasında en beğenilenler arasına girmiş.

    bak bak bak adamın "kadınlar metrobüste yüzüne bakmaz" dediği erkek bu görsel amk!

    ulan ne kadını? bir erkek olarak metrobüste şu adamı görsem kıskançlıktan kudurur, gözümü üzerinden alamam. kalkmış kadınlar böyle bir erkeğe bakmaz diyorsun utanmadan. şöyle bir erkeğe dönüp dönüp tekrar bakmayacak tek bir tane kadın yoktur dünyada. kıskançlıktan kafayı mı yediniz yoksa dalga mı geçiyorsunuz anlamadım. bu adam yakışıklı değilse hiçbir erkek yakışıklı değildir.

  • fıstık ezmesinin türkiye'de tutmamasının nedenleri

    başlığı horlatan kardeşimiz fıstık ezmesi üzerinden aşağılık kompleksine kapılacak kadar ne yaşadı acaba? yok yüksek proteinli ve lifliymiş de bizim millet sağlıklı beslenmekten anlamazmış, illa içinde şeker olunca yermiş.

    sanki amına koyduğumun dünyasında, fıstık ezmesinin anavatanı olan abd'de insanlar bu mereti şekersiz, direkt çekilmiş haliyle yiyor. fıstık ezmesinin en çok tüketildiği ülkede bile insanların çoğu içine şeker katılmış fıstık ezmesi tüketirken sen neyin düşmanlığını güdüyorsun?

    ayrıca anadolu kahvaltı kültüründe kahvaltıda yumurta yemek oldukça yaygındır. yumurta protein kalitesi ve sağlıklı yağ asitleri bakımından fıstık ezmesini beşe katlar. e şimdi ne olacak?

  • kerem aktürkoğlu

    havadan gelen pası kontrol edip markaj altındayken zıplayarak voleyle bitirdiği golün %99'u abdulkadir ömür'e aitmiş. yemin ederim bu toksik trabzonsporlu kitlesinden bıktım bu sezon. gol olduğunda da maç başlığında golü abdulkadir ömür'e yazıyorlardı. ulan savunmanın arkası kabak gibi açıktı zaten, asıl o pasın yarısı ömür'e yazılıyorsa yarısı da kerem'e yazılır. zamanlamasını çok iyi yapıp ofsaytta kalmadan sarktı arkaya. kerem değil burak olsa %99 ofsaytta kalır, %1'lik ihtimal gerçekleşirse topu eline ayağına dolaştırıp o pozisyonda vuruşu yapamazdı ama gol ömür'e yazılırmış. dün akşamdan beri ömür'ün ortasında bu kadar abartılacak ne var diye düşünüyorum, bulamıyorum. allah bize bir daha şampiyonluğa oynayan trabzonspor sezonu yaşatmasın. 2015-2017 arası beşiktaş taraftarını özledim bunları görünce. düşünün ne haldeyiz.

  • cristiano ronaldo

    şu yaptığı hareketin izahı yok. sırf tekme topa geldi diye sarıyla geçiştirdiler. hareketi net kırmızı kart, tartışılır bir yanı yok.

    adam önce adama bacağını takıp düşürüyor sonra yerde tekmeliyor, sadece sarı kart veriyorlar. şaka gibi.

    derken salah 4'ü salladı. hahaha içimin yağları eridi.

  • 28 eylül 2021 paris st germain m. city maçı

    mbappe'nin messi'yle büyük bir derdi olduğu kesin. fakat bu dert direkt messi'nin kendisiyle değil, koduğumun ninja kaplumbağasının dağlardan büyük egosuyla alakalı.

    gören bir çift göz mbappe'nin art niyetli olduğunu anlar. bugün gol haricinde messi'ye atması gereken ama atmadığı onlarca pas var. bile bile atmadığı her halinden belli oluyor.

    messi'nin attığı golden 5 dakika önce bir pozisyon var. psg hızlı atağa çıkıyor. mbappe, messi'ye pas verip ileri hareketlense messi %99 mbappe'yi kaleciyle karşı karşıya bırakacak. ama mbappe efendi ne yapıyor? sağ tarafta açısı ve koşu yolu kapalı olan adama pas atıp pozisyonu bile bile baltalıyor.

    bu ve bunun gibi en az on tane pozisyon var maçta. sırf boştaki messi'ye pas atmamak için markaj altındaki takım arkadaşlarına pas atıyor lan adam. var mı daha ötesi? en komiği de hızlı atağa çıkarken messi'nin attığı pası ayağının altından kaçırmasıydı. bilerek kaçırdı demiyorum fakat bu kadar gönülsüz oynar ve messi'ye karşı bu kadar art niyetli davranırsan o top ayağının altından da kaçar götünün altından da kaçar. çünkü en başında messi ile oynamamaya şartlanmışsın.

    senin egonu sikeyim ben. sen kimsin oğlum? senin yaşındayken messi'nin 3 tane ballon dor'u vardı lan. senin yaşında bir takvim yılında, la liga'nın la liga olduğu yıllarda, ligde ve şampiyonlar liginde 91 gol attı bu adam amcık. fransa'nın altın jenerasyonuyla dünya kupası kazandın diye mi bu havalar? ne kazandın onun dışında? psg'yle şampiyonlar ligi'nde küskü yemek ve farmer liginde istatistik kasmak dışında ne yapıyorsun yıllardır?

  • 25 eylül 2021 anthony joshua oleksandr usyk maçı

    usyk, son iki raundu riske atmayıp aj'nin üzerine giderek en doğrusunu yaptı. normal şartlarda son iki raund, zaten önde olduğunu düşünerek temposunu düşürüp daha garanti dövüşebilirdi. fakat adım gibi eminim ki usyk son iki raund aj'yi net bir şekilde dövmese masa hakemleri maçı berabere bitirirdi. usyk, son iki raund ve özellikle de son raund öyle bir dövüştü ki hakemlere aj'yi kendi seyircisi önünde kurtaracak bir alan bırakmadı.

    boksu çok takip etmeyenler için saçma gelebilir ama boks maalesef acayip paraların döndüğü adil olmayan bir aristokrat eğlencesi günümüzde. o yüzden boksun içinde çok fazla adalet aramamak gerekiyor. kendi göbek bağını kendin kesmediğin sürece kolay kolay bir şampiyonu puanla yedirmezler. şampiyonlar her zaman görece daha düşük seviye rakipler karşısında kollanır.

    bu nedenle ukraynalıyı gönülden kutluyorum. her anlamda aj'den çok daha iyi bir boksör. aj ikinci maçı isterse ikinci maçta da kaybeder. buraya yazıyorum. çok kısa reache sahip ruiz'i bile ikinci maçta direklerle uzak tutup kaçak dövüşe dövüşe puanla ancak yenebilmişti. usyk puanla yenebileceği bir rakip değil. ruiz'e göre çok daha teknik ve çok daha hızlı. ha aj ve ekibi ukraynalının daha da yaşlanmasını bekleyip rövanşı 3-4 sene sonraya ayarlarlarsa hiç şaşırmam. ne de olsa 31 yaşına gelmesine rağmen hala fury'den kaçan bir adamdan bahsediyoruz. fury yeniden kokoya başlasa yine yener bu aj'yi. bence erkenden karşılaşıp bir temiz dayağını yesin de rahatlasın. kaç kaç nereye kadar.

  • abdülkadir ömür

    üzerine gitmeyin çocuğun, o hızla koşarken görüş açısı ve keskinliği azaldığı için bir an yer sofrası var sandı oturmak için attı kendini yere.

  • marmaray'da yanımdakine düştüm diyen yolcu videosu

    videodaki adamın adı barış özdemir
    mesleği, sosyal medya ve pr. instagram adresi

    viral olduğunu bu kadar da belli etmeseydiniz be kardeşim. bir de yalandan "hoşuma gitti" açıklaması yapmış. tamam tamam inandık.

  • galatasaray

    bate borisov'un arsenal'ı yenebildiği avrupa'da ne dengimiz ne altımız ne üstümüz hiçbir takımı yenemiyoruz. kimi yenebiliriz çok merak ediyorum.

    prandelli zamanında başlayan avrupa laneti devam ediyor.

  • 8 aralık 2018 galatasaray çaykur rizespor maçı

    60. dakikada açtığınız telefonlarınızın ışıklarını sikeyim amına koyduğumun taraftarı.

    bu taraftarla 5-0 önde olduğun maçı bile kazanamazsın. sikip attılar takır takır oynayan takımın temposunu. arabesk hayatlarınızı sikeyim.

  • kalben

    ekşi sözlük diye geldik beyaz show çıktı.

    yarın da türkü söyleyen portakalcı çocuğu çağırın. vay delikanlı sözlük vaaaay...

  • felsefe mi önemli bilim mi önemli sorunsalı

    ''felsefe daha önemlidir çünkü bilimin gelişmesi felsefe sayesinde olmuştur'' gibi bir mantıkla felsefenin önemini anlatmaya çalışan yazarlar görüyorum. ne kadar sakat bir mantık kurduklarının farkında değiller. böyle bir savunma kabul edilemez.

    simya da kimyanın gelişiminde önemli bir yere sahiptir. aynı zamanda astroloji de astronominin gelişiminde önemli bir kilometre taşıdır. fakat bugün çıkıp da ''astroloji ve simya da en az astronomi ve kimya kadar önemlidir çünkü onların gelişimine katkı yapmıştır'' dersen insanlar sana götüyle gülerler. bu tür bir argüman tamamen geçersizdir.

    tabii ki felsefeyi astroloji ve simya gibi sahte bilimlerle bir tutma aymazlığı yapmıyorum yanlış anlaşılmasın. felsefe insanlığın geçmişi ve geleceği için çok önemli bir disiplindir fakat felsefeyi savunmanın yolu bu değildir.

  • volvo'nun fren sistemi sayesinde kurtulan çocuk

    olay norveç'te yaşanıyor, okul servisinden inen çocuklardan biri sağını solunu kontrol etmeden kendini yola atıyor; o sırada yoldan hızla geçmekte olan bir volvo kamyon'un acil fren sistemi devreye giriyor ve kamyon çok kısa bir mesafede duruyor. böylece çocuk ölümden dönüyor.

    https://m.liveleak.com/view?i=0b2_1510507991

    olayın baş kahramanı kamyon, volvo fh 500. türkiye değeri 600.000 lira.

    volvo reklamlarında acil fren sistemi olayını sıkça görüyorduk ama gerçek hayatta da işe yarayan bir sistem olduğunu görmüş olduk.