tavuksuyu18
profili

  • 7 ağustos 2019 fenerbahçe cagliari maçı

    ben bu takımı tanıyorsam ikinci yarıyı alper'li oynar ve maçı 2-2 bitiririz.

  • 31 temmuz 2019 real madrid fenerbahçe maçı

    artılarımız;

    + alper ve frey gibi gol ve asist makinalarımız bu maça diri çıkacaklar,
    + real madrid 3 gün önce 7, biz de 6 yediğimiz için psikolojik üstünlük bizde olacak,
    + rakip 6 yediği zaman moral olarak çöküp kırmızı kart görebiliyor ve 7. golü yiyebiliyor (bkz: atletico maçı), biz bu konuda daha tecrübeli olduğumuz için gerçek futbolumuzu 6 yedikten sonra gösteriyoruz, o yüzden ilk 6 gol maçın kırılma noktası olacak,
    + alper'in gamsızlığı ve frey'in aptallığı (takım 4 yese bile gol atınca tribünlere koşması) ile hücum hattımız skor kaç kaç olursa demoralize olmayacak,
    + gerçek fenerbahçe gibi oynarsak neden olmasın.

    eksilerimiz;

    - zidane takımın başında yeni bir hoca olduğu için rakibimiz tam bir kapalı kutu; bu yüzden ilk 75 dakika çok önemli.
    - peki ya onlar gerçek real madrid gibi oynarlarsa... mümkünse olmasın.

    maç tahmini: şansının da yardımıyla 8-1 real madrid kazanır.
    edit: 1-2 ekleme

  • 16 nisan 2019 fenerbahçe beko zalgiris kaunas maçı

    öyle bir maç ki sahadaki efsanelerimiz kadar seyirci olarak (mehmet okur, bogdan, alex, luciano, aurelio) maça gelenler var. onu geçtim rakip bench'teki koç bile ayrı bir efsanemiz amk.

  • 14 nisan 2019 fenerbahçe galatasaray skor anketi

    0-1 (onyekuru)
    1-1 (elmas)
    2-1 (moses)

  • 12 şubat 2019 fenerbahçe zenit maçı

    ayew'in oyuna katkısı arkadaşlarını sürekli alkışlayarak onlara moral vermek. top rakipteyken karşı takımı da ıslıklayabilseydi real madrid'de oynardı zaten.

  • 31 ocak 2019 bayern münih fenerbahçe beko maçı

    sokayım maçına lan, kazansak playoff'u garantiliyorduk 9 maç kala, yani ne kadar önemli olabilir şu maç düşün. ama bu sonuca üzülüp maç sonu bayernli oyuncuların röportajını izlemeyenler çok şey kaçırdılar. maçın oyuncusu -ve nba'de kyrie erwing'den sonra 2. sırada draft edilen- derrick williams: "en iyi takıma karşı oynamak ve kazanmak benim çocukluk hayalimdi" danilo barthel: "bu takıma karşı bu galibiyet inanılmazdı" koç radonjic: "en iyi takıma karşı oynadık, rüya gibiydi". aklımda kalan bunlar detaylarını euroleague.net verir zaten.

    de şunları bu ahir ömrümüzde bavyeralılardan ve böyle amerikalılardan duymak da varmış. hayat çok garip. fenerbahçe çok büyük.

  • 28 ocak 2019 fenerbahçe yeni malatyaspor maçı

    ahahah yavşaklara bak; "sizin sikimsonik galibiyetiniz bjk-gs-ts'lilerin sikinde değil" yazmış gecenin 12'sinde ve 1100 entry girilmiş başlığa. (bir 1100 de entry silip siktir olup gidenler var o ayrı) lan madem sikinizde değil yatıp uyusanıza bu başlıkta takılacağınıza, biz bu gece sabahlayacağız zafer sarhoşuyuz mutluyuz size ne amk asfaasfasf

    eskiden son dakikada kaçan şampiyonluklara üzülüyorduk, şampiyonlar liginde yarı finali, avrupa liginde finali kaçırınca kahroluyorduk ama şimdi bu laylay ligde 17.'likten kurtulduğumuza seviniyoruz, fenerli olmak böyle bir şey ama size giren çıkan nedir işte onu hiç anlamıyoruz amk.

  • 17 ocak 2019 ümraniyespor fenerbahçe maçı

    'her zaman her yerde en büyük ümran" ne amk. tezahürat bile kabul etmiyor sizi.

  • euroleague'i kimselerin pek sallamadığı gerçeği

    euroleague’de mutluyuz çünkü galatasaray, beşiktaş ve trabzonspor’un sığır taraftar kitlesi orada yok. kazandığımız her maç sonu rakiplerin alkışı, takdiri var. kaybedilen maç sonrası hakem diye ağlayan çakma imparatorlar, filozoflar yok. parkeye atlayıp guduric’i, melli’yi kovalayan rakip bench'in paralı köpekleri de yok mesela. yine her gittiği salonda hocamıza ve takımımıza madde atan orospu çocukları da yok bak çok enteresan. orada elit ve azınlık bir grup var ve biz onlarla çok mutluyuz. o yüzden -çok afedersiniz- sikmişim sizin potansiyelinizdeki kimselerin euroleague’i sallayıp sallamamasını. bir çay için geçer.

  • obradovic'in 2 milyon euro yıllık ücret alması

    ismail köybaşı'nın 1.9 milyon euro aldığı evrende hesaplarıma göre 793 milyon euro alması gereken hoca. çaktırmayın, bedavaya çalıştırıyoruz.

  • 29 kasım 2018 fenerbahçe dinamo zagreb maçı

    dakika: 87:05

    ercan taner: "frey!..... kaleye!..... taç"

    fenerbahçe'nin bu seneki en iyi özeti bu.

  • aziz yıldırım

    şunu anlamıyor. fenerbahçe taraftarı ali koç'la başarısız olmaya da razı. taraftar öyle kuru bir şampiyonluk kupası istemiyor artık. taraftar artık nefes almak istiyor, doğru eylemlerde istikrar istiyor, huzur istiyor, takımının başkanının söylemlerinden utanmamak istiyor, başkanıyla gurur duymak istiyor, ekonomi bilen kişiler tarafından kulüp yönetilsin istiyor, kulübe verdiği maddi destek faiz borçlarıyla piç edilmesin istiyor, mahmut ve şekip mosturoğlu gibi kukla yönetim olmasın istiyor, demokratik bir yönetim istiyor, başkanı tarafından sürekli azarlanmamak istiyor, rakipleriyle kanlı bıçaklı olmamak istiyor. artık git başkan. halâ 7 gün var, girme o seçime. herşeye rağmen kötü anmayalım seni. gitmeyeceksen de ali koç'u üzme daha fazla. seçim senin. ama 3 haziran'daki ali koç’un.

  • 14 nisan 2018 sivasspor fenerbahçe maçı

    hani bin tane derdin vardır işyerinde, ailende veya sağlık mevzularında ve kafan dağınık halde eve gidersin ama bir de mahallenin delisi vardır ki sen bu düşüncelerle eve giderken hep karşına çıkıp kafanı siker ya, işte 2 entry yukarıdaki trabzon taraftarı fenerbahçeliler için tam olarak bu. şuna eminim ki bu elemanlara bugün bu kupa verilse istemezler çünkü adamlar ligi her sene 8. falan bitirdikleri için isimlerinin bir şekilde fenerbahçe ile anılmasından mutlu oluyorlar ve böylece kendilerini halâ büyük hissediyorlar. yazık.

    şimdi bu adama 2010-2011 sezonunda o sivas'a 2 maçta 9 gol atıp (6+3) 2 galibiyet aldığınız zaman mutlu muydunuz diye sorsan yanıt alamazsın; o sezon 2 maçta -gol yemeden- 2 galibiyet aldıkları bursaspor'un (hani geçen sezon ligin son haftasında kendileriyle oynamadan önce 6 maçta 6 mağlubiyet alıp 20+gol yiyen ama kendi sahalarında şerefli bir şekilde yenilip ligde tuttukları takım) fenerbahçe'ye 2 maçta da yenilmemesini açıkla desen konuşturamazsın; ve en kötüsü o sezon tolunaylı antep'in laylay taktikli maçlarda trabzon'dan 3'er gol yiyip fenerbahçe ile sahada kan döktükleri (ironi değil gerçek) 94'te santos'la koyduğumuz maçı asla unutturamazsın.

    gerçi bu camia maç sırasında tribünden atılan çakıyı hakeme gösteren volkan için "ne malum eldiveninde içeri sokmadığı" lafını etmiş bir başkana sahipti, o yüzden taraftarının böyle bir kafada olmasını çok da şey etmemek lazım.

    edit: imlâ

  • az bilinen görgü kuralları

    daha önce bin beş yüz defa ve az önce yine yazıldı; ben eksik kalmayayım. bir bayanla merdiven çıkacaksanız eğer ilk önce merdivenleri siz çıkın ve gittiğiniz yerde bir tehlike olmadığına emin olduğunuz zaman hatunu cepten arayıp "clear" komutu geçin. bayan "roger that" dediği zaman sniper moduna (dolmuşta çök komutudur bu) geçin ve o merdivenleri çıkana dek tetikte kalın. merdivenden inme olayı biraz daha komplike onu bir sonraki dersimizde anlatırım.

  • ufak tefek cinayetler

    oyanın kıçındaki buzlar çözülüp ayıldığında umarım serhan'ı hamile kalmış olarak görür de hayatının şokunu yaşar amk.

  • ingiltere premier ligini özel kılan detaylar

    seyircisidir, nokta. futbolcu, teknik-taktik, hoca vs. asla değildir aynısı ispanya'da da var. misâl dün oynanan everton-man. utd. maçındaki 40 bin al yanaklı ingilizi getir bizim osmanlıspor-yeni malatyaspor maçındaki tribünlere koy başka bir maç izletirler sana. o seyirci -afedersin- eşşeği oynatır veya eşşekleri bile izletir. premier ligde sırf bu ortam için bir maç izlemek bu hayatta yapılacaklar listemdedir; varsın maç önü köfte-ekmek vermesinler razıyım ama ben de kaçan bir golden sonra aaauuuuvvvv çekeyim amk.

  • otomobilin kalitesini gösteren küçük ayrıntılar

    "hız yaparken hissettirmemesi" denmiş ama hissettirsin arkadaşım. hissetmediğim için şehirlerarası yolda 90'la gayet normal yardırırken benzinciye girip -duramayıp- diğer tarafından çıkmışlığım var, pompacı arkadaşlar bakmıştı bu manyak napıyor diye. abi hissetmiyorum diyemedim amk.

  • koca adam olup hala yapılan şeyler

    su şişelerini, sürahilerini ne varsa kafaya dikmek. bir defa yarım damacanayı kafaya diktim boğuluyordum amk su burnumdan çıkmıştı.