bu da boyle birsey2
profili

  • bitcoin

    redditte bitcoin ve btc basliklari o kadar onemlidir ki onune gelen adam oraya yazamaz. milyon dolar versen o basliklarin modlugunu sana vermezler. ama bu eksisozluk modlari ya saf ya da dunyadan bir haber su basligin altini berbat eden refcilere bir sey yapmiyor. yahu tum turkiye bu kripto para isini ogrenmek icin bu basliga geliyor ve karsilastiklari 3-5 ergenin sacma sapan para dilenmesi. ben eksisozluk modlari ve yoneticileri adina utaniyorum ama bunlarin umrunda degil galiba. dusunsenize dunyanin gundemine defalarca kez oturmus bir konun basliginin alti dilenci dolmus. yemin ediyorum yazdikca utaniyorum. yazik su platforma diyorum ve reddit e geri donuyorum.

    refli link vermek isteyen veya cop altcoin muhabbeti yapmak isteyen defolsun gitsin baska baslik acsin da su basliga bir seyler ogrenmek icin gelen insanlarin aklini bulandirmayin.

    eksisozluk modlari da su refcileri 6 ayligina caylak yapiversin bir zahmet.

    tanim: dijital para

  • ziraat'in hesaptaki dövizi bilgim olmadan bozması

    büdüt: gencler entryi nerenizle okuyorsunuz. tum detaylar mevcut hala. ekran goruntusunu de bir yazar eklemis ben de onu buraya koydum.whatsapp yazismalarindan bahsediyorsaniz zaten onu bi anligina koydum daha sonra ozel mesajla isteyene yolladim. raad olun. arkadas silmemi istedi ama boyle birakacagimi soyledim. bu arada baslik rezalet basligi degil dikkat ederseniz. onun icin biktim bu rezaletlerden diyenler siktir olup gidebilir. olayin gidisatini ogrenmek isteyene ozelden yazabilirim. bu arada ben elciyim. bana zeval olmasin.

    son edit: destek veren herkese özellikle ziraat bankasında çalışıp bana anında yardımcı olan suserlere çok teşekkür ediyorum. nicklerini vermemi istemediler.. şubeden direkt telefon geldi ve konuşmaya başladık şimdilik. sorun hala çözülmüş değil ama en azından iletişim kanalları sonuna kadar açıldı sayenizde. 10 günden beri 150-200 tl telefon faturası ödeyerek alamadığım sonucu sizin sayenizde aldım. suserler, şube başkanı ve işlemi yapan kişinin ricaları üzerine, sonedit hariç şimdilik yazılanları kaldıracağım. sizden de ricam, özellikle küfür ve hakaret içeren entryleri silmeniz. işlem hatasını kabul etmeseler de, süreci yönetme konusunda hatalı olduklarını kabul edip özür dilediler. artık bundan sonrası tekrar hesapların incelenmesi ile devam edecek. şunu ekleyeyim, herhangi bir art niyet olmadığına emin oldum ki zaten baştan beri hata yapmış olduklarını sürekli belirttim. bu 12 saat içinde entry giren bana destek olan tüm suserlere tekrar teşekkür ediyorum. o kadar mesaj geldi ki ekşi ahalisinin ne kadar büyük bir aile olduğuna bizzat şahit oldum.

    sonradan gelenler için olayın özeti: ziraat sterlin hesabına döviz gönderilir. 2 ay sonra para döviz hesabında değil de tl hesabında olduğu farkedilir. işlemi yapan memur hatasını kabul eder ama telafi etmeye yanaşmaz.

    (#71944760)