dedo moye8
profili

  • paris'te lüks hayat süren hdp'li vekil kızı

    babasının partisi garibanın çocuklarını dağa götürüp ölümüne neden olurken nedense çocuklarını "şanlı dava"dan uzak tutuyorlar. alsana kızınıda dağa. ne işi var o emperyalistlerin uşağı ispanya ibizada. kapitalizimin kölesi pariste. liderlerine paketlenip gönderilen küçücük kızların günahı ne olacak peki? hani dava?hani kürt halkı? hani halkların kardeşliği?
    peşin edit: şimdi bu başlıkta diğerlerinin çocukları şöyleyken bişey demiyorsunuz vs gibi şeyler doluşur. onların bir sizin iki kere amınıza koyayım.

  • konserine gidemeden ölmeseydi denen sanatçı

    (bkz: ahmet kaya)

  • 23 kasım 2018 galatasaray aleyhine verilen penaltı

    (bkz: engelle engelle bitmiyor amına koyduğum çocukları)

    oğlum o bir gram beyninize sokun kimse bir penaltı üzerinden bu kadar yaygara çıkamıyor. 2 gündür amk hep aynı örnekler hep aynı cümleler. doksanlı yılları bırak altmışlı yıllara gidenler var amk. şunu o sike sürülmeyecek aklınıza sokun. biz bir pozisyon için bu kadar yaygara koparmıyoruz. biz bir tane orospu evladının penaltıyı verdi neden var'a gitmediğine isyan ediyoruz. 88 . dakika da penaltı verip vara gitmeyecek kadar özgüven sahibisin madem git vara bizde taşak görelim. biz demiyoruz ki neden hatalı penaltı verdin. git teyit et penaltını. amına kodugum liginde hiç vara gidilmeyen penaltı oldu mu mesela bu sene ??? bunu gerçekten merak ediyorum. yoksa elbette bizim lehimize de başkasının lehine de aleyhine de penaltılar oldu ve daha olacak. ama elinde sistem var dimi kullan amk. zaten abartılı cezalarla gs ile tff arası gerilmiş bu gergin ortamda sende germe işte olayı. tabi bu söylediklerimi "hata" yapan hakem yapar. bilerek art niyetli, tasmasını tutana borçlu hakem değil. dün ya sahadaki hüseyin yada var odasında ki orospu evlatları artık hangisiyse art niyetli orospu çocuğudur. bizim isyanımız orospu çocukluğuna hataya değil. ikide bir fatih terim'in " var yok geçin bunları "videosu atmak bu ayrımı yapamama belirtisidir.

  • monica bellucci ile 1 hafta vs 50 bin dolar

    direk 50 dolar derim. dolar olmuş 4.1 amk neyin karısı kızı.

  • türkiye'de gereğinden fazla romantize edilen şey

    (bkz: rakı)
    (bkz: iç geç işte amk)

  • merhaba ben nevşin mengü sorularınızı yanıtlıyorum

  • fatih terim'e 44 milyon tl ödenmesi

    ne yazık ne günahtır. galatasaray'dan ayırmak için öyle sözleşme yapar sonra adamı kovarsan oda hakkı olan parasını alır normal olarak. ne yapsaydı yıldırım demirören'e mi bıraksaydı. burada eleştirilmesi gereken tff'dir demek istiyorum da onun eleştirilmeyecek yeri mi kaldı ki ???

  • stephen hawking'in eğri oturup doğru konuşması

    (bkz: önce güldüm sonra bastım eksiyi)