yonetici olmak isteyen miyendiz4
profili

  • türkiye'de kayışın koptuğu ilk olay

    adnan menderesin iktidar olmasi. daha da beli doğrulmadı memleketin.

  • savunma sanayiide çalışanlara istifa yasağı

    ancak türkiye içinde başka şirkette iş bulanlar için işe yarayacak bir yasaktır. adam yurt dışında iş bulsa sen istifasını kabul etmesen nolur ki? basar gider. sanki diğer ülke "seni tr'deki sgk kaydın boşa çıkmadan işe alamıyoruz" mu diyecek?

    mesajlar için edit: arkadaşlar yurt dışına çıkış yasağı koymaya falan kalkarlarsa ya da girişte sözleşmeye tazminat falan eklerlerse hiç kimse işe girmez. o sektör uzman muhendislerden yazilimcilardan oluşuyor ve o insanlari şirketler kapmak için mucadele veriyor zaten. o adamın hayatını bir gram bile zorlaştırsan dönüp bakmaz bile senin vereceğin işe. yani elemani kaybetmeyi bırak daha baştan işe girecek adam bulamazlar.

  • enpara.com

    ulan herkes makas yüzünden terk ediyorum demiş, böyle çılgın hareketler sırasında hangi banka makası 3-5 kuruşta tutuyor söyleyin enparadaki tüm birikimlerimi oraya taşıyacağım.

    anlık olarak makaslar;

    enpara: 7 kuruş
    işbank: 11 kuruş
    garanti: 10 kuruş
    teb: 19 kuruş (oha)
    akbank: 10 kuruş

  • çaylak onay listesi

    sabah, neden uyandım ki, neden çalışıyoruz lan? sorgulamalarını yaşarken, maillerim arasında gördüğüm ve sanırım hala uyuyorum lan uyanmalıyım şeklinde bir durum yaşatan listeden çıkışımdır.

    mutlu muyum? bilmiyorum lan. o kadar alışmıştım ki yıllardır çaylak olmaya. hadi bakalım.