indiana jones4
profili

  • 7 temmuz 2022 kadir şeker'in tahliye olması

    milenyumun meriçi dışarda.

    bir gün birilerini ortadan kaldırmak istersem yapacağım ilk iş bir kadın ayarlayıp maktul kadına saldırıyordu kumpası kurmak, sonra da apaçi saçlarıma fön çektirip kişizadeyi dünyanın en normal şeyiymişcesine kalbinden bıçaklamak. ha bir de sustalı bıçağımla normalde meyve soyuyorum ve tıp okuyorum doktor adayıyım demek.

    (bkz: emsal dava)

  • abd'de marketlerde olan aşının türkiye'de olmaması

    kendi ülkesindeki gerizekalıları sorumlu tutacağına, adamların parası çok aşısı da çok diyenler de en az o kadar gerizekalıdır.

    sakıncalı kişilere/muhaliflere/cihatçılara dağıtılacaklarını bildikleri için türkiye’ye gönderilmeyen aşılar.

  • amcayla teyzenin hala & dayıdan daha çok sevilmesi

    amca mı?

    türkiye sınırlarında amcayla kanlı bıçaklı olmayan var mıdır? milli derdimizdir amcanın hakkımız olan parayı yemesi.

  • d harfini yazamayan öğrencisini döven öğretmen

    ilkokul 3. sınıftaydım. okulumuz fazlasıyla yoksul bir okul olduğu için, okulumuzda ne kitaplık var ne kütüphane. yardımlarla kitaplar gelmiş onu öğrendiğimiz anda yaşasın kitap okuyacağız diye havalara uçuyoruz çocuk aklımızla seviniyoruz.

    o zaman müdür yardımcısı olan nurkız suzan isimli aşağılık, onursuz, ağzı sigara emmekten leş gibi kokan kadın öğretmen, kitap okuyacağım için sevindiğimi kendine yediremeyip 40 kişinin karşısına çıkarıp önce önlüğüm yırtık diye dalga geçiyor, sonra da yerime yollarken bir anda fikrini değiştirip 3 tane osmanlı tokadını üstüste yüzüme patlatıyor. 7-8 yaşında bir çocuk hem psikolojik hem fiziksel şiddete uğruyor hem de en ağırından. sınıfta beni sevmeyenler bile yapılana şok geçiriyor adeta bana yardım etmek için hazırolda bekliyorlar..

    haydi bunu normalleştirin. o kadının adını da bilerek yazdım internetten arayan olursa çıksın bu. o elin sigaradan kesilmiştir inşallah.

    çok tokat yemişimdir diye normalleştirilmemesi gereken, çocuğun ömrü boyunca hatırlayacağı olay. tıpkı benim gibi.