denizjoy3
profili

  • survivor 2022 all-star

    acun murat konusunda çok diretiyor ama muratın hiçbir açıdan tutarı yok sunuculuk konusunda. bugün resmen murat oyunu alıp ünlülere verdi. her şeyi geçiyorum ünlüler en zayıf yarışmacılarını dışarıda bırakmışlar, murat diyor ki, insiyatif alıyorum ünlüler iki kişi kaldılar seçmelerini geri alabilsinler. acun kusura bakma da daha bu kadar mantık yürütemeyen adama bırakıyorsun yarışmayı. acun medya kendi hatalarını görmezden gelip hiç yaşanmamış gibi örtüveriyorlar hep olayları ama bugünkü durum alelade izleyiciye saygısızlıktı. en azından birkaç cümleyle de olsa özeleştirilerini yapsınlar.

  • ak parti'nin hayatımıza kattıkları

    beyaz mermer

    nedense akpnin peyzaj anlayışı beyaz mermerle başlıyor, beyaz mermerle bitiyor. bir park, bahçe vb. düzenlerken bütün ağaçları kesip bembeyaz mermerle kaplayıveriyorlar.

    bonus track: beyaz sokak lambaları

    eskiden nadiren beyaz lambalar olsa da sarı ağırlıklıydı, daha sıcak bir havası vardı. şimdi her yer leş gibi bembeyaz.

  • zorlu center apple store çalışanı terbiyesizliği

    yazarın anlatmaya çalıştığı şey; daha önce üretim hatası denerek tamir edildiği halde ikinci seferde darbe almış denmesi. eğer bir kere üretim hatası kabul edildiyse aynı durumun tekrarlanması durumunda darbe alıp almamasının bir önemi kalmaz. ancak yazar durumu öyle üstenci ve seviyesiz bir üslupla anlatmış ki, haklı bile olsa insanın iyi olmuş diyesi geliyor.