zelsuk31
profili

  • ekrem imamoğlu

    eğer aranızda benim gibi geçen seçimden sonra psikolojik kırılma yaşayan, hiçbir şeyi umursamayan, hıncını bu seçimde almak isteyen varsa eko'nun es kaza seçimi kaybetmesi durumunda mesela vitaminsizlerin supreme lordu kk'nın 1 nisan sabahı fare gibi deliğinden çıkacağını aklına getirerek de bir nebze olsun kendinde motivasyon bulabilir.

    yani illa rte veya akp karşıtlığı üzerinden düşünmenize gerek yok. eko kazanırsa rte, akp, kk, mommy, özdağ, hdp, pkk, imralı, ince, babacan, davutoğlu, israil, 5li çete, taksici lobisi vs. bir şekilde kaybetmiş oluyor. çok değişik denklem. motive olmak isteyene bin tane neden bulurum.

  • merih demiral

    kendisi her akpli gibi atatürk değil erdoğan milliyetçisidir. rte yarın sabah çözüm süreci başlatsın golden sonra asker selamı veren takım arkadaşının üstüne "sen anaların göz yaşı dinmesin mi istiyorsun lan, kana susamış vampir" diye yürür. bunun milliyetçiliği bu kadar.

    şovmen...

  • kemal kılıçdaroğlu'nun istifa etmemesinin nedeni

    istanbul, ankara, adana, antalya, muğla, eskişehir ve hatay'ı rte'ye hediye ederek fişi çekecektir. ondan bir sonraki seçime 4 yıl 3 ay kalmış olacak. başkanlık ile beraber tüm belediyeleri almış akp ile geçecek bu süre sonunda bildiğimiz türkiye'den geriye birşey kalacağını sanmıyorum. bu yaşanacakların hepsinde kilit taşı kk. görevini yapıyor.

  • imamoğlu'nun kampanyanın başına geçmesi

    ya amk ne kampanyası ne reklamı neyin kafasını yaşıyorsunuz? yurtdışı sandıklarının açılmasına 4 gün var amk. sinan oğan'a, ince'ye ne istiyorlarsa vereceksiniz, 10 gün ümit özdağa suriyelileri göndereceğiz muhabbeti yaptıracaksınız. dışarıdaki tüm oyları belki %1de akp oyu almaya çalışacaksınız. başka kurşun falan kalmadı. hala zaman varmış gibi sik sik hareketler. yok kampanya başına şu geçmiş, yok reklam ekibi değişmiş, yok şununla görüşecekmiş bilmem ne! zaman yok zaman!

  • m. ince'nin millet ittifakı'na katılma ihtimali

    muharrem ince ilk aday olduğu gün "biz kampanyamızı yapalım seçime 2 gün kala oturur bakarız. baktık olmuyor ben vatansever adamım gerekeni yaparım" demişti.

    gel gelelim twitter'daki 5 takipçili yumurta hesaplara bilenip, sosyal medyadaki aktrollerin gazına gelip ertesinde bu sözünden de vazgeçti. bir tek lider bir kelime olsun kendisine bir şey dememiş olmasına rağmen haftalarını muhalefete küfrederek, muhalif seçmenin enerjisini tüketerek, gündemi ekonomik problemlerden uzaklaştırıp kendi yarattığı suni gündemleri konuşarak geçirdi. hesabı tam neydi bilinmez ama rte'nin işine o an ne geliyorsa kampanyasına o şekilde devam etti.

    günün sonunda sanırım iş aynı yere geldi. kampanyasını yaptı, seçime 2 gün kaldı. baktı olmuyor. başladığı yere geri döndü. döndü ama aynı şekilde değil. bugün geldiği noktada bana öyle geliyor ki rte lehine çekilme ihtimali kk lehine çekilme ihtimalinden daha fazla.

  • bir pkk'lı ve fetö'cüyle aynı adaya oy vermek

    aktroll kardeşim başlığı hortlatmış ama detay vermemiş. araya kaynayıp güme gidebilir keza kimden bahsettiği belli olmuyor. fetö lideri ile fotoğrafı olan, pkk lideri ile mektup arkadaşlığı yapan benim bildiğim tek aday var. biraz friendly fire atmış gibi olmuşsun kardeşim ağzına sıçabilirler :(

    edit: bak detay verince ne güzel oldu. ilk entrynde sadece ilk iki paragraf vardı. ben olmasam boş yere ekmeğinden olacaktın.

    anlaşılan bugünkü troll çalışması başlığının ortasında kaldım arkadaşlar. buradan tüm sevdiklerime selam göndermek isterim.

  • sinan oğan

    sinan hocam seçimin açık ara 2. tura kalacağını görürsem sana oy vereceğimi söylemiştim. cumhurbaşkanlığı için yeterince hazırlanamadığının, kazanamayacağının farkındaydım ama maksat rengimiz belli olsun diyordum.

    bu süreçte bütün anketleri takip ettim. anketlerde net bir fark göremedim. bir de dün sandığa gittiğimde 35 senedir avrupa'da yaşıyor olmasına rağmen "avruba bizi gısganıyor, reisi isdemiyorla, guclu olmamızı isdemiyorla" teyzeleriyle 3 saat sıra bekledim. 3 saat bokun içinde oturup bekleseydim daha iyiydi. velhasıl oy sırası bana geldiğinde mührü kk'ya öyle bir vurdum ki pusula yırtıldı mı diye ardından kontrol ettim. ben bu kafaya 2 hafta daha tahammul edemem abi.

    o sebeple benim sana 1 oy borcum olsun hocam. daha çok karşılaşırız, idare et bu seferlik. saygılar...

    (bkz: sinan oğan'a mektuplar)

  • kılıçdaroğlu'na fatiha bilmiyorsun diyen akp'li

    hep söylüyorum bize kılıçdaroğlu, imamoğlu, mansur vs lazım değil. bizim değiştirmemiz gereken önce lider değil, halk. bize direkt thanos lazım. ancak öyle türkiye yaşanılacak bir seviyeye çekilebilir. bu halkı al norveç'e koy, kanada'ya koy 3 aya orada da huzur bırakmaz.

  • 12 nisan 2023 tv100 muharrem ince yayını

    ben hep fatih terim'e kizardim gencleri oynatmiyor hepsini harciyor diye. bir yerden sonra gencler de kendilerine haksizlik yapildigini dusunmus olacak ki 18 yasina gelmeden ayrilmaya basladilar altyapidan. ben yine tabi fatih terim'e sektirdim buna sebep oldugu icin. gel zaman git zaman benim hep messi olacagini hayal ettigim, fatih terim'in yol verdigi bu genclerin hicbirinden bir sikim olmadi. gittikleri yerlerde yedek oyuncu bile olamadılar. simdi diyorum ki demek ki adamin harbiden de bir bildigi varmis amk. ben bildiğin bir bok bilmeden, etmeden sallamisim arkasindan.

    velhasil konuya donersek bu muharrem ince'ye de zamanında kim siktir çekip, dışladıysa ona da helal olsun. 1 ay oncesine kadar bunu yapanlara da ağır sovuyordum ama simdi goruyorum ki bu adamlar da biliyormus kimin ne mal oldugunu. aday gösterildiği gün demirtaş'a koşan, eşini demirtaş'ın eşiyle buluşmaya gönderen adam bugün akp ağzıyla 7li masa diye dolanıyor, 5 sene öncesini hatırlamayan yeni yetmeleri twerk yaparak ikna etmeye çalışıyor. güler misin ağlar mısın...

    buradan fatih terim ve chp yonetimine saygilar selamlar gonderiyorum. siz benim arkanizdan atip tuttuguma bakmayin, bildiginiz yoldan devam.

  • muharrem ince'nin 100 bin imza toplayamaması

    muhakkak toplayacak ama beni ince'nin aday olması değil de chp'den intikam almak dışında hiçbir amacı olmayan bir adam için 100bin adamın evinden kalkıp kurula gidip, mürekkep harcayıp, 100bin tane kağıt israf etmesi üzüyor.

    lan adamın yanında 1 kişi yok 1 kişi! şu an haberleri olmayan 300 kişiyle yöneteceğim diyor. fatih erbakan'ın bile iyi kötü her zaman arkasında 20 adam duruyor. akp ile yaptığı görüşmelere yardımcıları gidiyor vs. muharrem tarafında zaten parti kurulunu, yardımcıları geçtim, çayı da muharrem koyuyor, otobüsü de muharrem sürüyor, telefona da muharrem çıkıyor. yani ne olursa olsun bu kadar hazırlıksız bir insan desteklenebilir mi? mesele siz kalabalıksınız ama biz haklıyız değil. siz hazır değilsiniz hazır, sizin amacınız yok, programınız yok. imza toplansa da yok toplanmasa da yok. fatih erbakan, doğu perinçek, gültekin uysal, erkan baş ve %1'in altında oy alan görmezden geldiğiniz tüm isimlerin ülke yönetimine dair bir hedefi, bir ilkesi, bir programı, bir ekibi var ama muharrem ince'de bu yok.

    "2018 seçiminde ve sonrasında bana sahip çıkmadılar, ben de onların ağzıma sıçmazsam adam değilim" tüm hedef, program, motivasyon bu. bu arada hayatında tek katıldığı miting ince'nin tandoğan mitingi olan ben bu konuda muharrem ince'yi haklı buluyorum da imzaya giden 100bin kişi neyin kafasını yaşıyor onu anlamıyorum. bu ülkenin, sizin meseleniz değil ki bu ince'nin şahsi meselesi. olayın başkanlıkla, ülke yönetimiyle falan alakası yok ki. 100bin insan evinden muharrem ince chp'ye daha iyi trip atsın diye çıkacak, 100bin kağıdı sırf muharrem ince millet ittifakına daha iyi sövsün diye israf edilecek. bundan ötesi yok. daha ilerisi planlanılmadı, ilerisine hazırlanılmadı. değil 100bin, 100 oy bile alsa yazık...

  • lale orta'nın var ve özete müdahalesi

    bunun peşine burhan can terzi, haluk yürekli değil galatasaray yönetiminin düşmesi lazım.

    şu kadını profesör diye savunan vardı. ahmet ercanlar, emre bol, turgay demir takip eden profesör mü olur amk! olursa bu kadar olur işte. burhan kuzu da sorsan profesördü.

  • ekrem imamoğlu

    lan ekrem aslında zehir gibi adamsın. kk eziği kaybettiğinde, muhalifler artık havlu attığında ertesi sabah adamların soluğu ibbnin kapısında alacağı belli. sana öyle 2028 falan yok. seni artık içeriden çıkarmazlar. bu kk vitaminsizi kaybettiği an en çok sikilecek hayat seninkisi ama hala avel avel bakıyorsun amk yapsana birşey!

  • 2 mart 2023 imamoğlu'nun başkanlık adaylığı

    ilerde adam gibi bir şeyler yazarım, önemli bir bilgi veririm, toplumda farkındalık yaratırım, ciddiye alınmak isterim diye düşünüyorsanız şu soktuğumun sözlüğüne gelirken sik sik nickler almayın amk.

  • lütfü savaş'a istifa et diyen depremzede genç

    ne yüzsüz adamsın lan lütfü. adam bu senin için onur meselesi diyor. 20 yıldır belediye başkanısın geldiğimiz hale bak diyor. küfür etmiyor, şerefin varsa sana istifa etmek düşer diyor. bir metre önünden yüzüne yüzüne diyor ama hala üstüne alınmıyorsun, avel avel adama bakıyorsun amk.

    senin sikko hatay belediye başkanlığı koltuğuna yapıştığın yerde biz diğerlerinden ne yüzle istifa etmesini bekleyeceğiz.

  • 2. ordu komutanlığının harekete geçtiği iddiası

    edit: haber yalanlandı, dolayısıyla sevincimiz, umudumuz da havada kaldı. yazık ki ne yazık...

    kim bilir yok yere kaç canı feda ettik bu 30 saat geç alınan karar süresinde. bozuk televizyon gibi sırtına vura vura devlet çalıştırıyoruz.

    arama kurtarma faaliyetleri için geç fakat güvenlik, koordinasyon, barınma, beslenme ve ulaşım sorunları için nihayet ordu görevinin başında.

    haydi aslanlar toprağın altındakilere el uzatmanıza izin vermediler ama şimdi toprağın üstündekilere kol kanat germe vakti. kimsenin size suç bulduğu yok. bu geç alınan kararın vebalinin sahibi belli. sizlere güveniyoruz.

  • pera palas'ta gece yarısı

    buradaki hemen hemen tüm entryleri okuyarak beklentiyi dibin dibine çekerek izledim ama garip kıyafetli ağzını ayıra ayıra gezen bir kızın ingilizlerin masasına geçip "olmmm sizin haberiniz yok ananızı sikecek mustafa kemal ananızı zahaahaha" dedikten sonra kalkıp gitmesi ondan 1 dakika sonra da ingiliz asker'in "az önce bir kız geldi böyle böyle dedi, mustafa kemal'i öldürmeliyiz" diye operasyon başlatması sonrası gerçekten kustum.

    gayet epic olabilecek bir hikayenin saçmapan bağlamalarla ve "yaağğ ahmet abi yağğ" replikleriyle içinden geçildiğini düşünüyorum. konu bundan daha kötü işlenemezdi herhalde.

  • 4 mart 2022 motorinin litresinin 19 lira olması

    bir sonraki seçimde mührü gavura vurur gibi akp'ye vurmak için bir başka neden.

    ben artık kafayı kırdım arkadaşlar, ülkeyi kimin yöneteceği falan da umrumda değil. 2023 yılından sonra huzur, refah içinde yaşayan bir türkiye mi görmek istiyorsun yoksa sırf cebine 3 kuruş girdi diye canım ülkemin herşeyinin 20 yıl boyunca talan edilmesine göz yumanların sürüm sürüm süründüğü bir türkiye mi diye sorarsanız eğer; kesinlikle ikinciyi seçerim.

    bu saatten sonra gelen huzurun da refahın da ta amk. giren girdi zaten ömrüm sikildi, varsın bir 5 sene daha sikilsin, en azından ciğerim soğur. allah belamı versin mührü basmazsam bak. unutmazsam fotoğraf çeker koyarım bu entrynin altına.

  • 27 kasım 2021 sincan'daki halk ekmek kuyruğu

    şu görüntüleri izledikten sonra kızdığım tek kişi mansur yavaş.

    ya abicim neden ekmeği maliyetinden düşüğe satıp krizin vurucu etkisini göğüslüyorsun. sen sebep olmadın ki bu krize. bırak insanlar özgürce yaptığı seçimlerin bedelini ödesinler. burası sincan, %70'i düşündü taşındı seçimini bu yönde yaptı. adam 1.25 liraya ekmek almaya devam ettikçe "bakın demek ki zam falan yok, diğer her yer fırsatçı, bunlar hep dış güçlerin oyunu" deyip yoluna devam ediyor. sen unun, yağın, personelin güncel maliyetini girişe as 2 liradan sat ekmeğini insanlar bırak yüzleşsin tercihiyle.

  • ruşen çakır

    chrest vakfı fonu

    kral bizi 10m afgana 65bin dolar için mi mahkum ettin? gerçi linkteki habere göre yurtdışından 3 vakıf daha var sizi fonlayan. hadi diyelim toplam 300bin dolar olsun. yazık değil mi amk biz çocuğumuzun sonu ne olacak diye uyuyamıyoruz. sedat peker'den falan istesen verirdi. değer mi yani sizin hiç ucundan bile geçmeyeceğiniz karanlık bir türkiye'yi bizim çocuklarımıza layık görmeye.

  • saray'ın 371 milyon lira örtülü ödenek harcaması

    sadece 2021 mart ayında harcanan ödenektir.

    --- spoiler ---

    nereye harcandığı açıklanmayan ve bütçe giderleri içerisinde “gizli hizmet giderleri” olarak gösterilen “örtülü ödenekten” mart ayında rekor harcama gerçekleşti. şubatta 89.3 milyon tl olan “örtülü ödenek” harcaması martta 4 katın üzerindeki artışla 371.5 milyon tl’ye çıktı. geçen yılın mart ayında bu ödenekten yapılan harcama 222.7 milyon tl’ydi. ocaktan bu yana “örtülü ödenekten” yapılan 3 aylık toplam harcama da 728.7 milyon tl’ye ulaştı.

    --- spoiler ---

    geçtiğimiz mart ayında harcanan 223 milyon tl'ye göre enflasyon %66.