gokyuzunebakmak6
profili

  • 3 kasım 2018 asker eğlencesi rezaleti

    "kardeşim sabah işe gidecek olan var, evinde hastası olan var, uykuda bebeği olan var."

    yukarıda bi yazar bu cümleyi yazmış. ben de bi ekleme yapmak istiyorum. işe gitmeyen genç ve sağlıklı bi bireyin de evinde huzur ve sessizlik içinde oturmaya hakkı vardır. illa dramatize etmeye gerek yok.

  • eski sevgiliyi stalklamayacak olgunluğa erişmek

    mutluysanız kimseyi stalklamazsınız.

  • mehmet pişkin

    "ya bana da samimi gelmedi. nişantaşında yaşıyorsun, işin vs iyi. eğer bi sevgili uğruna intihar ediyorsan malsın, üç beş insanın salaklıkları için ediyorsan yine malsın."

    yukarıdaki yazarın cümlesini alıntıladım. adamın içinde neler kavrulduğunu bilemeyiz. sevgilisinden ayrılması bardağın son damlası olmuş olabilir. nişantaşı'nda yaşamak, iyi bi işinin olması bi insanı hayata bağlamaya yeter mi? nasıl bu kadar sığ olabiliyorsunuz yahu?

  • karşı cinste çekici gelen özellikler

    hayatınızda kimse yoksa eğer, tanıştığınız her karşı cinste size çekici gelebilecek bi şeyler yakalamak mümkün olabiliyor.

  • ekşi itiraf

    bi ekşi yazarı girdiğim bi entriye ithafen mesaj atıyor. daha 5 cümle filan konuşmuşuz. nerede yaşıyorsun, ne işle meşgulsün vs.
    sonra alakasız bi şekilde boyun kaç diye soruyor. 1.60 diyorum. oh ne güzel tam kucağa alınmalıksın diye cevap geliyor.

    dün oje ile ilgili bi entri girdim. başka bi yazar, kadınlarda siyah ojeyi severim diyor. ben de bordo severim, bi tek o rengi mevcut zaten diyorum. 'bordoyu iç çamaşırında severim.' diyor. 'aman o konulara girmeyelim :d' yazıyorum.
    gelen cevap 'yine de bi facesitting isterdim'

    ya gerçekten mide bulandırıyorsunuz. seks muhabbetine gitmek bu kadar kolay olmamalı. insanlar arasında belli sınırlar var ve bu sınırların aşılması zaman gerektirir. doğum bile 9 ayda oluyor. hiçbir şey bi anda olmuyor. istiyorsunuz ki karşınızdaki kadın 5. cümleden sonra sizinle seks muhabbetine girsin. sanal bi tatmin arıyorsunuz. paralı seks bile daha saygılı bi şey bu yaptığınızdan. ekşi'den soğutuyorsunuz valla.

  • 2002 dünya kupası'ndan akılda kalanlar

    ben henüz 10 yaşındaydım. bi de kız çocuğu olunca futbol bilgim sınırlıydı. ama unutmadığım bi şey var ki o da hakem brezilya'yı kolluyordu. çok sinirlenmiştim brezilya'ya.