outdoor22
profili

  • 2024 japonya güzelinin ukraynalı olması

    götüm bu kadından daha güzel mk.

    ilik gibi şizumiler, tokimolar, geyşalar dururken bu leylek gibi karıyı ne s2me seçtiler acaba...

    son derece eksklusif bir olmadır.

  • zeytinyağı fiyatlarındaki anormal artış

    bu mk zeytini 1 yıl bol verir, ertesi sene ya vermez veya çok az verir. 40 yıl önce de böyleydi, bugün de böyle. millet fiyat artırmak için bahane arıyor. yok mazot parası (sanki ağaç motorinle besleniyor amk, yılda bir kez toprağı sürüyorlar, bi de ilaç atıyorlar o kadar, 10 dönüm zeytinliğe taş çatlasın 4 bin lira\yıl mazot gider) yok kürrrek parası, yok kürresel ısınma... yarraam, parayı çok seviyoruz deyin bidsin gidsin, milledin aklını niye karıştırıyorsunuz...

  • atatürkçülüğün bitmiş olduğu gerçeği

    olum akepeli olmayan biri "ak partili değilim" yazmaz ulan. yazamaz. akepe o bi kere, ak parti değil. yıllık enflasyonu %300'e çıkaran, emekliye yüzde 25 zam yaptık deyip 7500 lira olan maaşı 7500 liraya çıkaran!!, dış borcu 500 milyar dolara yükseltip, hazine net rezervini eksi 50 küsür milyar dolara düşüren, gençliğimizin içine eden, ülkeye milyonlarca at hırsızını dolduran partiden bahsediyorsak, onun adı akepe.

  • gizlice video çeken sapığın kaşını patlatan kadın

    sikko twitter sayfasına takipçi kazandırmak için uydurulmuş sikko bir hikayeye benziyor.

  • bağcılar'da 2+1 satıp california'da müstakil almak

    türkiye'de rantın lokomotif sektör olması sağolsun, emlak balonu sayesinde gayet mümkündür.

    bağcılar 78 metrekare 2+1 kümes - 257 bin dolar + bağcılar'ın son derece elit ve bir o kadar da eksklusif sosyal hayatı yanında hediye

    california 265 bin dolar

    veya mütevazı bir müstakil alayım, 200 bin dolar cebimde dursun derseniz bu da california'daki mütevazı müstakil

    ha elinizde sadece depremde ölmelik, kapısında bıçaklanmalık daire mi var? üzülmeyin, satıp yukarıdaki 65 bin dolarlık müstakili gene alabiliyorsunuz.

    yarabbi, bize bugünleri gösterdiğin için çoğşükür. bağcılar, yozgat gibi elit yerler california'yı solladı. dış hayin güçler çatır çatır çatlamasın da ne olsun?

    edit: yozgat'taki ekşicileri de unutmadık. (bkz: #155210381)

  • beyaz yakalı palavraları

    "sürdürülebilirlik" kelimesini duyunca bilin ki palavra sıkıyor.

    --- spoiler ---
    uzun vadede başarılı olabilmek için paydaşlarımız ve toplum için değer yaratmamız gerektiğine inanıyor; küresel standartların gerekliliklerini, doğal kaynakların, çevrenin ve gelecek nesillerin ihtiyaçlarının sürdürülebilirliğini gözeten bir yaklaşım benimsiyoruz.
    --- spoiler ---

    (bkz: inş cnm ya)

  • istanbul'un drone ile çekilmiş muazzam görüntüleri

    bu kadar filtre ve müzikle bağcılar bile roma olur amk.

    höö hüü demeyin, adamların havadan çektiği tüm şehirlerde aynı yapaylık mevcut.

  • migros'un gıda takviyesi ve vitamin satışı yapması

    --- spoiler ---
    fakat bize geliş fiyatı 40 lira olan ürünün internette satış fiyatı 30 lira. çünkü adam 1000 tane birden alıyor. iskontolu alıyor. ya da miadı yakın ürün satıyor.
    --- spoiler ---

    e sizin ecza deposu ne skime yarıyor? alsın 10000 tane, biz de 20 liraya alalım amk.

    goda takviyelerinin ve vitaminlerin migros'ta satılması, son derece elit ve eksklusif bir gelişmedir.

  • 2.el oto fiyatlarında büyük düşüş beklentisi

    fiyat çekmek başka, satmak başka. 10 yaşında arabaya 150 bin değil, istersen 400 bin yaz. galerici, öğretmen, memur tayfası yatırım niyetine araba aldı. aldıkları hurdalar götlerinde patladı. yaz amk 400 değil 800 bin yaz.

  • uzaylılar var ama insanlık buna hazır değil

    yarraam, ne açıklıyosun öyleyse amk?

    bir iddiadır.

  • türkiye'nin uçuşa geçmemesinin en büyük nedeni

    millet ranta alıştı arkadaş. gidin sahil beldelerine, sikindirik tarlaların dönümü 5 bin liradan 250 - 500 bin liraya vurdu. sen bu adamı bir daha nah çalıştırır, üretime katarsın.

    herkes al-sat yaparsa sistem yarrak gibi tıkanır. bi ülke düşün öğretmeninden muhtarına varana kadar galerici, emlakçı olmuş amk. al-sat dışında bir şeye kafa yormak yok.

    arsa ve evlerdeki anormal pahalılığın, inşaat tutkusunun önünü kesmeden bi skim olmaz.

    du bir iki satır daha ekliyim amk editi:

    çiftçilikle iştigal etmesi gereken köylü arsaları milyona çaktı... eee? sonra? sikko ekşici mantığıyla gidersek bunda bi sorun olmaması lazım di mi? yarrak sorun yok. var tabi amk.

    adam dededen kalma tarlaları o fiyata çakınca, yani havadan elde ettiği türk lirası ile gidip hemen harcama yapıyor. çakıyor bi passat, çakıyor bi audi hooop adama havadan gelen tl yurt dışına hazineden döviz olarak çıkıyor. adamın piçi ayfon isterim, pleysteyşın isterim diye tutturuyor hoooop hazineden gene gitti dolarlar yurolar.

    bu rant öyle bi çark yaratıyo ki, hemen herkes eğilip yerden bi taş kaldırmadan tl zengini olup olup dövizle ithal edilen mallara abanıyor. al sana bi ülke nasıl yarrağı yedinin hikayesi.

  • ercüment ovalı'nın covid-19 aşısını bulması

    doğru çıkarsa götümü ortaya koyuyorum. sonuçtan o kadar eminim.

  • peugeot 3008 ve bmw 1.16'nın yaptığı kaza

    bmw tasarımcılarına dua edilmesi gereken olaya konu kaza. hikmet pejoda değil, darbe emici tampona sahip bmwdedir. şahin çarpmış olsa yapraa yediydi pejo.

  • 9 mart 2020 petrol fiyatlarının büyük çöküşü

    tak diye 40 milyar dolarlık alalım amk. fiyatı artınca çat diye satarız kanal istanbul bedavaya gelir.

  • kanal istanbul'u yapacağız yapacağız yapacağız

    bugün markette 600 gram peynir üzerinde 49 lira etiket vardı. kanal senin neyine?

  • menzil şeyhinin altın varaklı hastane odası

    şeyhin varak meraklısı olduğunu gösterir. ayrıca ya meraktan ya varaktan diye de bir söz vardır.

  • s400 meselesini aşmak için harika fikir

    s400 meselesi başımızı ağrıtacak konuların başında geliyor. öyle bi formül bulmalıyız ki hem pirinçten hem bulgurdan olmamalıyız. (bkz: hem ayranım dökülmesin hem götüm sikilmesin)

    işte müthiş türk zekası burada devreye giriyor yiğidolar. çözüm basit.

    s400'ü şahıs üzerine alıyoruz. yani resmi sahibi türkiye cumhuriyeti değil, taşıma ruhsatlı bir t.c. vatandaşı olacak. nasıl gerekli şartları sağlayan bi vatandaş smith wesson alıp taşıyabiliyor. aynen bu şekilde s400 bataryalarını şahıs üzerine kaydettiriyoruz.

    nato mu sik sik etti? "kardeşim s400 mehmet'in üzerine kayıtlı. t.c. ordusu kullanmıyor. adamda güvenlik takıntısı var hobi diye almış amk" diyoruz.

    trump mu bi şey dedi? "trump kardeşim, adam almış amk. burası demokratik bi ülke. o yüzden karışamayız. biz almadık ki amk adam almış hayret bi şeysin koca amerika neyle uğraşıyo amk. hadi verin f35leri" diyoruz.

  • lozan bitince açıklanacak gizli millet fonu

    tmbb kulislerinde konuşulan dedikodulara göre, 17 yıl boyunca "kara gün" için bir kenara döviz stoğu yapmış, "millet fonu" adı altında 14.53 trilyon dolarlık bir fon biriktirmişiz.

    "türk halkının emrine sunulacak bu fon neden şimdi kullanılmıyor" diye soracaksınız biliyorum. biliyorum, çünkü aynı soruyu ben de kendime sordum.

    meğerse işin aslı çok başkaymış. lozan anlaşmasına dış güçler çok gizli bi hüküm koymuş ve böylece bizim 150 milyar dolar üstü nakit bulundurmamızı sınırlamışlar. bizimkiler de "siz mi sınırlandırdınız, biz de bütçe açığı verir durur gününüzü gösteririz" demişler.

    bizim kıvrak zekalı işi bilen yöneticilerimiz de bu maddeyi saf dışı etmek için paraları man adalarındaki çok çok gizli hesaplarda tutuyorlarmış. paramız öyle devasa boyutlara ulaşmış ki (14.53 trilyon usd), taşımak için kargo uçağı yetersiz kalacağı için deniz yolu tercih edilmiş. hatta izmit tersanelerinde çok gizli, radara yakalanmayan denizaltı yapıyorlarmış bu iş için.

    şimdi anladınız mı dış güçler ve içimizdeki hayinler neden boş durmuyorlar. hepsi gözlerini bu devasa boyuttaki nakit paraya dikmiş.

    hedef 2023 sevgili dostlar. hayinlerin planını bozmak için sabredelim. 2023 yılında lozan bittiğinde törenle dağıtılacak bu fondan her bir vatandaşımıza 170941 usd düşecek.

  • bu pazar armada starbucks'ta tanışılamayan adam

    ay inş çıbıcak kıvışırlar nırtıpı gibi beybileri olur golden shower yaparlar.

    starbucksta takılan adamdır.

    edit: baby showerdır o diyen, baby showerın ne olduğunu anlatmak için mesaj atan arkadaşlara selamlar :))) böyle bir kavuşma golden showerla taçlandırılmamalı da ne yapılmalıdır?

    belki ılık bir yaz akşamı, belki soğuk bir kış ayazı,
    armada'da düştü kalbime bir sızı.

    starbucks'ta bekledim her pazar,
    ekşiciler etmesin aşkımıza nazar.

    plajda al beni omzuna,
    akıtayım goldeni boynuna.

  • fakir insanları etle buluşturuyoruz

    fakıbaba cevabı.

    dikkatten kaçan bir ayrıntı var. marketler eti ham olarak alacak, kıyma haline kendileri getirecek. artık o kıymanın yüzde kaçı yağ, içinde dalak böbrek yarak kürek hangi oranda olur orası meçhul :))) kaldı ki bahsi geçen marketlerdeki gıda kalitesi zaten ortada. yani fakir gene boku yiyecek.