lafleur9610
profili

  • fren yerine gaza basıp anne ve bebeği ezen sürücü

    üst edit: bu entrydeki mesajlar yüzünden lanetli oldum, emeği geçen herkese teşekkür ederim.

    çok şükür ki ölümsüz atlatılmış bir kazadır. büyük ihtimalle araç otomatik, anladık malsınız, iki ayağınızla pedallara basıyorsunuz ama artık yeter. kadın sürücüler; mallığınızı kabul edin ve kendinizi bu konu hakkında geliştirmeye çalışın. daha kaç kaza olacak böyle? salaksınız, salak. ayna bilmezsiniz, fren ve gazın yerini bile bilmezsiniz, direksiyon hakimiyetiniz sıfır! eğer kullanamıyorsanız kullanmayın şu araçları. katil olmayın! yeter ya.

    edit: entryleri okuduğumda anladım ki, bu ülkeden adam olmaz. adam siktirtmeyin sol ayak mevzusunu, vallahi alakası yok diyor. bir sürü potansiyel katiller aramızda arkadaşlar...

  • afedersin tuvaleti yoktu türkiye'nin

    %100 haklı bir söylemdir. eski türkiye'de herkes toprağa sıçar, pisliği kedi gibi kapatırdı. mesela bu arkadaşın annesi de sıçacakken yanlışlıkla bunu doğurmuş. öyleydi eski türkiye. yazık yavrım.

  • mesaj atsam mı atmasam mı tereddüdü

    atma güzel arkadaşım. hiçbir şey yapma hatta. sen o mesajı atınca kazanacağını mı sanıyorsun? bu başlığı okuyarak, tereddüte girerek zaten kaybetmişsin. hayatta her zaman kazanamazsın. eğ başını usul usul yürü şimdi...

  • elon musk'tan johnny depp'e kafes dövüşü teklifi

    johnny yaşlıdır ancak elon'ı tek yumrukta mars'a gönderebilecek kapasitededir. johnny'ciyiz ezelden, elon geber tezelden.

  • 5 ağustos 2019 büyük sigara ve alkol boykotu

    üst edit 3: hashtag son sürat amacı doğrultusunda hareket ediyor. sen de destek ol boykota katılım konusunda birçok mesaj alıyorum hem buradan hem de twitterdan. bugün sanıyorum 100 binleri bulduk. sosyal medya hakkında bir şey bilmeyip, istemeden de olsa boykota destek olan insanları da katarsak rakam daha da büyüyor. bu arada hashtagimizin isim babası olan trendline adlı yazara sonsuz teşekkürler... her zaman dediğim gibi, nikotin eksikliğimizi sarma sigaralarla idare ediyoruz, evde alkolümüzü yapıyoruz. (bkz: evde bira yapımı) (bkz: yeni başlayanlar için sarma sigara) destekleriniz önemli canlar... seviyorum hepinizi. saygılar ve sevgiler. make turkey great again! şuna da bakınız lütfen (bkz: kaz dağları siyanürlü altın madeni direnişi) yazdığım her şey bunun için de geçerli.

    üst edit 2: #icmiyorsaksebebizam hashtagiyle twitter'da başlıyoruz... hesabı olan arkadaşlar sözlük linkini bırakır veya görüşlerini paylaşırsa seviniriz. link

    üst edit: boykotun ülke çapında olabilmesi için herkesin tanıdığı insanlara boykotu bahsetmesi gerek. boykota katılacağını açıklayan birçok yazardan gerek özelden gerekse başlık altından aldığım mesajlar ümit verici. başaramazsınız, bu kaçıncı boykot diyenler yunan izmir'e girdiğinde "diğer cephelerde ne yaptık ki, kazanamayız" diyenlerin torunlarıdır. bu bir soğuk savaş ve herkesin gerekeni yapması gerek. alkol neyse de sigara bırakılmaz diyen yazarlar olmuş. sarma sigaralara 2 hafta sabredilirse tekrardan tekel sigaralarına yönelebilirsiniz. kendiniz sararak hem nikotin ihtiyacınızı karşılarsınız hem de boykota destek olursunuz. kaç kere boykot yapıldı bir şey olmadı diyenler var. her şeyin bir başı vardır değil mi? umarım burada başlayacak her şey. twitter adresim yok, twitter'da toplanan arkadaşlar olursa çok iyi olur. herkesin desteği önemli.

    "sosyal devletimizin" son zamlarıyla birlikte farz olan boykottur.

    (bkz: sivil itaatsizlik)

    #93519635

    entry de görüleceği üzere 2 bira ve 1 sigaranın vergiler dahil toplam fiyatı 38 tl. 1-2 tl'lik esneme olabilir.

    man adalarına para yollayan, iranlı adama para aklatan, kutularda paraları saklayan, hatta paraların büyük oturma odasına sığmadığını öğrenince daha büyük yere taşınmasını talimat veren kişiler şimdi ülkenin cari açığını düşünür olmuş. bir camide 3 müezzin sırf kasetten ezan okurken, 4 maaş para alan personeller varken, kendilerini destekliyor diye yok fiyatlara arsalar satarken, kendi adamlarına ihale verirken, belediye araçlarını 2 haftada bir bozuldu diye "bazı" kişilere tamir ettirirken cari açık hiç düşünülmemektedir.

    hayatın kuralı bu, hemen hemen herşeye sessiz kalırsanız tepemize çıkarlar. lisedeki kabadayı çocuk ses çıkarmayan efendi çocuğa sürekli kafa tutar, ta ki efendi çocuk tepki koyana kadar...

    tepki dediğim de isyan etmek olarak anlaşılmasın. almıyoruz kardeşim diyeceğiz.

    şahsen en az 2 hafta boyunca alkol ve sigara alınmasını istemiyorum. büyük bir güç oluşmasını sağlamalıyız. geri vites attıracak bir şey yapmalıyız. sözlükte olup destek veren herkes en az 1 tanıdığına söylesin. kulaktan kulağa yayılsın bu boykot. ülkenin kaderini alkol ve sigara içenler, akaryakıt alanlar, 0 araç alanlar, yurt dışından 10 liralık ürüne vergi verenler belirlemesin. zaten ekonomi bunlara kaldıysa biz bitmişiz. satacak bir şey kalmadı tabi. verdikçe veriyor hazretleri. artık yeter arkadaşlar... yahu insanlarımız artık o kadar bıktı ki ülkenin durumundan, geçim sıkıntısından, kişisel probleminden falan... bu insanların sigara ve alkol almaya hakkı yok mu? parasını ver iç diyenlerin kalbini kırarım. ben keriz değilim. 3 liralık ürüne 18 lira vermek zorunda değilim. vatanını seven ve ekonomi konusunda acilen bir şeyler yapılması gerektiğini savunanlardanım. ancak ekonomi özelleştirerek veya vergiyi basarak kurtarılmaz. 1000 odalı sarayda ülkedeki her insanın göremeyeceği yemekleri yerken ekonominin acısı vatandaştan çıkamaz, çıkmamalı. neydi sloganları? "işimiz hizmet, gücümüz millet." işin ne? vatandaştan hacılamak mı? gücün bitap düşmüş bir millet. ondan sonra gençler esrar ve bonzai batağında diyorlar. sen 2 bira ve 1 sigarayı 38 liraya satarsan çocuk da sokağa inip ucuza bonzaiyi kapatır ve onun kafasını yaşar.

    almıyoruz, eşimize dostumuza aldırmıyoruz. nereye gidiyoruz diye düşünmekte 17 saattir uyuyamıyorum. sizlerden ricam büyük çaplı bir şeyler sunmak. lütfen zamlara seviniyorum diyen troller ya da beyinsizler başlığı kirletmesin. haydi boykota!

    muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur...

  • hüseyin göçek

    tetikçi bir orospu çocuğudur. amına koduğumun evladı.

  • geceye unutulmayan bir futbol maçı bırak

    (bkz: 25 mayıs 2005 milan liverpool maçı)

    edit: amme hizmeti olarak maçın özetini bırakıyorum

  • kenan imirzalıoğlu

    yeni dizisi fatih'ten bölüm başına 350 bin tl alacağı, ayda 1 milyon 400 bin tl kazanacağı konuşulan oyuncu. ulan o parayı fatih sultan mehmet görse dirilir kendi oynar.

    edit: esprili, komikli mesajlarınız için teşekkür ederim. bu arada kenan abi'ye seslenmek istiyorum. abi buraları okuyorsan bana bi 50 bin tele ateşler misin?

  • 2 ekim 2017 brezilya zombi saldırısı

    ahh uleeen keşke gerçek olsa dediğim durum. brezilya'dan başlasın türkiye'ye birkaç ayda gelir. biraz aksiyon olsun hayatımızda yav. okul, iş, evlilik, çocuk derken ölüyor dünyadaki insan evlatları. sıkılmadınız mı bu monoton yasamdan ey insan evlatları? valla ben sıkıldım. zombi mi geliyor, uzaylı mı geliyor gelsin artık da şu boktan hayatlarımıza biraz macera, renk gelsin. bu nedir ya sıkıldım valla sıkıldım. rabbim hemen dünyayı yok et, amin.

  • sözlükçülerin en iyi 5 bilgisayar oyunu listesi

    (bkz: diablo ii)
    (bkz: age of empires 2)
    (bkz: total war rome 2)
    (bkz: assassin's creed 2)
    (bkz: call of duty 2)

    evet genelde oyunların 2. serilerini seviyorum.

    bugün de anketimi doldurdum. rabbime hamdolsun.