udagan3
profili

  • aşkım parana yazık simit yiyelim diyen kız

    neden diyeyim ki, gider parasını verip istediğim şeyi alıp yerim, karşıdakine de alırım istediği şeyi parasını öderim. parası yoksa no problem, ama cimrilik yaptığı için istediği şeyi yiyip içmeyen bir kişi ise sonrasında işim olmaz. "istediğim şeyi yiyip içip keyifli vakit geçiremeyeceksem ne anladım ben o yaşamaktan" diyen biri olduğum için böyle pintilere katlanamam.

  • bir tokat yediği için kocasından ayrılan kadın

    örnek alınası kadındır.

    başlığı açan aşağılık bir troll ona diyecek bir şey yok artık da, üşenmeden 5 sayfa boyunca şiddeti savunan potansiyel katil olan hayvanları saydım. 10 tane hayvan şiddeti savunup, bu normal demiş ve ayrılan kadına etmediği hakareti küfrü bırakmamış tüm leşliğiyle. 34 tane hayvan da bu trollü favlamış. arada kem küm eden direkt bu iğrençliği savunmaya cesaret edemeyip etrafında dolaşan 3,5 hayvan daha var. sözlük'te bile bunları, bu kadarını görecek miydik. ondan sonra kadınlara feminazi diye anırıyor bu hayvanlar. oysa bu psikopatların kapatılıp rehabilite edilmesi gerekmiyor mu(?)

  • the red pill

    bu "reddedilmeme" takıntısı ile tecavüz/taciz arasındaki tehlikeli bağı sadece ben mi görüyorum, yoksa aklı başındaki herkes farkında mı?